Ben ilk hamileligimde yedim yattim.26 kilo aldim.Ellerim,ayaklarim sisti davul gibi.Su an cok sukur sadece 6 kilo aldim.Hareket ediyrm bol bol canım.Bence yurumeloyiz.bende yürüyorum.bugun de arkadaşıma gittim yürüdüm.yoksa akşama kadar evde otur otur cidden kafayı yiyorum.hemsire sadece uzan diyot.bu benim için mümkün değil.yapim gereği çok hareketli biriyim.ha ev işi yapmam falan ama gezmeyi çok severim.ev işinden nefret ederim :)
Ayyy hayırdır inşallah:) senin bebiş mı acaba yaaaBugün çok kötü bir olay oldu. Dolmuşa bindim dolmuşta giderken yanıma bi bayan oturdu kucağında 2 yaşlarında bi çocuk vardı hanımefendi çocuğu tutarmısınız para verecem dedi. Bende çocuğu kucağıma aldım kadın parasını verdi neyse çocuk yaklaşık 10 dakka kucağımda kaldıktan sonra hanfendi çocuğu alırmısınız inecem dedim kadın ne çocuğu ben size çocuk felan vermedim dedi şaka yapıyor sandım. Hanfendi dolmuşa para vermek için verdinizya çocuğu kucağıma dedim bağırmaya başladı yalan sölüyorsun diye başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Dolmuşta bağırışmaya başladık dolmuşcu bizi aşağıya indirdi ne haliniz varsa inin aşağıda görün diye. Aşağıya indik kadın aldı başını gidiyo arkasından koştum alsana çocuğu nereye gidiyorsun diye kadın hala bağırıyor ne çocuğu terbiyesiz kadın diye. Başımıza kalabalık toplandı bende polisi aradım polis geldi derdiniz ney dedi. Dedim memur bey durum böle böle dolmuşta çocuğu kucağıma verdi para vermek için o bidahada almadı şimdide çocuk benim değil diyo polis kadına doğru mu dedi yeminler ediyo kadın öle bişe yok tanımıyorum ben bunları diye. Karakola gittik polis dediki çocuğu yere bırakacaz kolidorun bi tarafına sen bi tarafına kadın gececek kollarınızı açıp bekleyeceniz çocuk kime giderse onundur dedi mecbur kabul ettim kolidorun bi tarafına ben bi tarafına kadın geçti kollarımızı açtık polis ortaya çocuğu bıraktı çocuk bana geldi. Ben şok bi uyandım rüyamis...
Ekmeklerin kepek ekmegi mi canim peki?Barbnya hıc yemedm cnm pek sevmm ben.. bana gore 143 ıyı walla 160larda cıkıyo bazen cnku buna razıyım ekmegı ıkı dılıme dusurdum belkı ondnddr. Yesl faslye uogrt ıkı dılm ekmek uedm 138 cıktı
Bende yanma hep vardı üstüne 3 gündür bulantı da eklendibenimki de kız bulantım yok ama gün boyu süren mid e yanmasi mahvetti benı
Ekmeklerin kepek ekmegi mi canim peki?
Düzenli değildi bazen arttti bazen azaldı.ama hemşire problem yok dedi.ama yinede açıklığa bakmak istedi.benim kontrole gittiğin hastane değil.o yüzden tedirgin oldum.doktoeuma söylemeden de baktırmak istemedim ve açıkçası da korktumama çok değil akşam üstünden beri 6 kere sol belime saniyelik iğne batırır gibi girdi.sol dizime kadar iniyor geri hemen geçiyor.bu anlattığım belki 1 2 saniye de oluyor.
Ayyy hayırdır inşallah:) senin bebiş mı acaba yaaa
Allah seni emi bende gerçek zannettim:)Bugün çok kötü bir olay oldu. Dolmuşa bindim dolmuşta giderken yanıma bi bayan oturdu kucağında 2 yaşlarında bi çocuk vardı hanımefendi çocuğu tutarmısınız para verecem dedi. Bende çocuğu kucağıma aldım kadın parasını verdi neyse çocuk yaklaşık 10 dakka kucağımda kaldıktan sonra hanfendi çocuğu alırmısınız inecem dedim kadın ne çocuğu ben size çocuk felan vermedim dedi şaka yapıyor sandım. Hanfendi dolmuşa para vermek için verdinizya çocuğu kucağıma dedim bağırmaya başladı yalan sölüyorsun diye başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Dolmuşta bağırışmaya başladık dolmuşcu bizi aşağıya indirdi ne haliniz varsa inin aşağıda görün diye. Aşağıya indik kadın aldı başını gidiyo arkasından koştum alsana çocuğu nereye gidiyorsun diye kadın hala bağırıyor ne çocuğu terbiyesiz kadın diye. Başımıza kalabalık toplandı bende polisi aradım polis geldi derdiniz ney dedi. Dedim memur bey durum böle böle dolmuşta çocuğu kucağıma verdi para vermek için o bidahada almadı şimdide çocuk benim değil diyo polis kadına doğru mu dedi yeminler ediyo kadın öle bişe yok tanımıyorum ben bunları diye. Karakola gittik polis dediki çocuğu yere bırakacaz kolidorun bi tarafına sen bi tarafına kadın gececek kollarınızı açıp bekleyeceniz çocuk kime giderse onundur dedi mecbur kabul ettim kolidorun bi tarafına ben bi tarafına kadın geçti kollarımızı açtık polis ortaya çocuğu bıraktı çocuk bana geldi. Ben şok bi uyandım rüyamis...
Yiaaaaaaa :))))))))))Bugün çok kötü bir olay oldu. Dolmuşa bindim dolmuşta giderken yanıma bi bayan oturdu kucağında 2 yaşlarında bi çocuk vardı hanımefendi çocuğu tutarmısınız para verecem dedi. Bende çocuğu kucağıma aldım kadın parasını verdi neyse çocuk yaklaşık 10 dakka kucağımda kaldıktan sonra hanfendi çocuğu alırmısınız inecem dedim kadın ne çocuğu ben size çocuk felan vermedim dedi şaka yapıyor sandım. Hanfendi dolmuşa para vermek için verdinizya çocuğu kucağıma dedim bağırmaya başladı yalan sölüyorsun diye başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Dolmuşta bağırışmaya başladık dolmuşcu bizi aşağıya indirdi ne haliniz varsa inin aşağıda görün diye. Aşağıya indik kadın aldı başını gidiyo arkasından koştum alsana çocuğu nereye gidiyorsun diye kadın hala bağırıyor ne çocuğu terbiyesiz kadın diye. Başımıza kalabalık toplandı bende polisi aradım polis geldi derdiniz ney dedi. Dedim memur bey durum böle böle dolmuşta çocuğu kucağıma verdi para vermek için o bidahada almadı şimdide çocuk benim değil diyo polis kadına doğru mu dedi yeminler ediyo kadın öle bişe yok tanımıyorum ben bunları diye. Karakola gittik polis dediki çocuğu yere bırakacaz kolidorun bi tarafına sen bi tarafına kadın gececek kollarınızı açıp bekleyeceniz çocuk kime giderse onundur dedi mecbur kabul ettim kolidorun bi tarafına ben bi tarafına kadın geçti kollarımızı açtık polis ortaya çocuğu bıraktı çocuk bana geldi. Ben şok bi uyandım rüyamis...
Bendede var o dert ölüyorum agrıdan yanmadan, demir ilacı yapıyo sanırım yarın sorcam doktorabenimki de kız bulantım yok ama gün boyu süren mid e yanmasi mahvetti benı
Allah seni emi bende gerçek zannettim:)
Yiaaaaaaa :))))))))))
Bendede var o dert ölüyorum agrıdan yanmadan, demir ilacı yapıyo sanırım yarın sorcam doktora
Çok heyecanlıydı ama :)))Yaa :)) ay napıyım kafamız dagılsın dedım gece gunduz aynı dusunceler var kafada
Çok heyecanlıydı ama :)))
Ben magnezyum içiyorum günde 2 kre içmem gerekiyor ama 1 kere içiyorum.osteo care kullanıyorum.sirt ağrılarımı geçirdi.Benm de bugn çok fazla bel ağrım oldu dayanamadım doktr a gittim usg de bişy görünmedi,, adet sancısı gibi olduğunu söledim görünürde bişy yok ama tekrar ederse muhakkak ara gel dedi.. magnezyum içmemi söledi vermişti içmemiştim hiç.. hayrlısı ben de çok korktum çok küçük daha sağlıkla zaman da kavuşuruz hepimiz inşşh
HaaaKız yok alıntı bu yazı bnde gercek gbı okudum :)))
aynisi bende oldu bugun canim.hala bile kasilmam oluyo 1 saatte 3 ten fazla am nst de cikmiyo.o 15 dk nst deyken de 3 kez kasildi toplandi duzeldi ama hic bisey cikmadi.hareketler icin ne dediler hissediymsn simdiKızlar iki gündür bebiş hareketlerini tam hissetmiyordum yanı bir yere toplanıyor bırakıyor kasılma gibi öyle bir durum bir de hıçkırık başka da hareket yoktu. akşam üstü bir de baş dönmesi başladı tansiyon 14/8 doktori aradım acile gittik nst bir şey çıkmadı şükür. Tansiyon için dil altı verdi.,,, yatış verecekti sabah erken tekrar gitmek şartı ile eve gönderdi. Benim anlamadığım iki gündür o kadar kasılma sertleşme oldu nst.ye girince hiç kasılmam olmadı bu iste bir gariplik var ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?