2017 Aralık Anneleri

Ben ilk hamileligimde yedim yattim.26 kilo aldim.Ellerim,ayaklarim sisti davul gibi.Su an cok sukur sadece 6 kilo aldim.Hareket ediyrm bol bol canım.

Ayyy hayırdır inşallah:) senin bebiş mı acaba yaaa

Benm de bugn çok fazla bel ağrım oldu dayanamadım doktr a gittim usg de bişy görünmedi,, adet sancısı gibi olduğunu söledim görünürde bişy yok ama tekrar ederse muhakkak ara gel dedi.. magnezyum içmemi söledi vermişti içmemiştim hiç.. hayrlısı ben de çok korktum çok küçük daha sağlıkla zaman da kavuşuruz hepimiz inşşh

Allah seni emi bende gerçek zannettim:)

Yiaaaaaaa :))))))))))

Ben magnezyum içiyorum günde 2 kre içmem gerekiyor ama 1 kere içiyorum.osteo care kullanıyorum.sirt ağrılarımı geçirdi.

Kızlar iki gündür bebiş hareketlerini tam hissetmiyordum yanı bir yere toplanıyor bırakıyor kasılma gibi öyle bir durum bir de hıçkırık başka da hareket yoktu. akşam üstü bir de baş dönmesi başladı tansiyon 14/8 doktori aradım acile gittik nst bir şey çıkmadı şükür. Tansiyon için dil altı verdi.,,, yatış verecekti sabah erken tekrar gitmek şartı ile eve gönderdi. Benim anlamadığım iki gündür o kadar kasılma sertleşme oldu nst.ye girince hiç kasılmam olmadı bu iste bir gariplik var ya....

aynisi bende oldu bugun canim.hala bile kasilmam oluyo 1 saatte 3 ten fazla am nst de cikmiyo.o 15 dk nst deyken de 3 kez kasildi toplandi duzeldi ama hic bisey cikmadi.hareketler icin ne dediler hissediymsn simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…