- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
Birazdan acile gidip nst ye bağlanmayı düşünüyorum.cunku belimden ciddi ağrılar alıyorum
Git canım bize de haber verBirazdan acile gidip nst ye bağlanmayı düşünüyorum.cunku belimden ciddi ağrılar alıyorum
boregi ve pogacalari mikrodalgada isityrm kurabiyeleri bir kac saat oncdn cikarmam yetyo onu istmyrm hayr kesinlikle islaliklik falan olmyo hatta simdi yine yaptm pogaca pisirdm birzini yedk birazini atcm kekte yaptm ayni sekilde onu da atcm benm hep yaptgm sey canm bu cunki normal zamanda da calsyrm benisitiyo musun kurabiyeleri pogacalari falan.bi islaklik oluyo mu yani.sigara boregi falan cigden atiyrm ben buzluga da pisik borek hic atmadim.ay hamilelkten once neler yapar atardim ama hep tukendi.dedgn gibi yapıp atmasi daha mantıklı misafir geldgnde cikar koy onune
adalati mi biraktn canm ne kullanydn ben de birktm :) ama nts normal cikiyo garip bi sekildeBen o tarihe bakmadığım.icin göğüs kremine başladım canım. ilacı pazartesi bıraktım her an tetkikteyiz biz de o yüzden. Bakalım artık cani ne zaman isterse :)
Adalat evet canım. Ilk iki gün iyiydim ben de. Sen ne zaman bıraktın. Ben bugün biraz kötü oldum ayakta biraz dursam hemen sancilar çıkıyor. Doktor haftaya sancin çok olursa aliriz diyoradalati mi biraktn canm ne kullanydn ben de birktm :) ama nts normal cikiyo garip bi sekilde
ben 33 te brktm cnm ilk iki gun aynen dedgn gbyd cok ii dm sonra ki gun azck ayakta durdm karnm tas gbi kesild cozumu soyle buldum az ayakta kalma bol dinlenme bu sekild bu haftaya kadar geldim. bebegm nekdr kalrsa okdr i die dusundm sukur ki nts de fln sancm yok :) olursa da en cok 40 larda oda nadiren yurufgm zaman is yaptgm zaman kasilmam oluyr anlyrm hemen uzanyrm oyle boyle 2 hafta gecti cnmAdalat evet canım. Ilk iki gün iyiydim ben de. Sen ne zaman bıraktın. Ben bugün biraz kötü oldum ayakta biraz dursam hemen sancilar çıkıyor. Doktor haftaya sancin çok olursa aliriz diyor
tamam canim bende oyle yaparm bundan sonraboregi ve pogacalari mikrodalgada isityrm kurabiyeleri bir kac saat oncdn cikarmam yetyo onu istmyrm hayr kesinlikle islaliklik falan olmyo hatta simdi yine yaptm pogaca pisirdm birzini yedk birazini atcm kekte yaptm ayni sekilde onu da atcm benm hep yaptgm sey canm bu cunki normal zamanda da calsyrm ben
Canım tam bilmiyorum var mı ama en son 2 ay önce bi uzaktan bi hocada 500 e hacettepe de doğum yaptıHacettepede baska ucret varmıkı ay gıdıpte tek tek soramamkı ya
Canım üniversite hastanelerinde hocaya bağlı ucret. Eğer normal bir doktora sezeryan olacaksan o zaman sadece oda parası ödersin 90 lira gecelik. Ama eğer ki doçent ya sa prof girecekse doğuma o ne kadar isterse onu verirsin. Benim doktorum prof 1500 tl doktora 900 tl de hastaneye vericem 2400 civarı filan. Ama onu haricinde kontrollerden yoğun bakımdan tahlillerden para alinmaz. Ben hamileliğinin başından beri üniversitede gidiyorum doktora 122 muayene ücreti ödüyorum onun haricinde herşey ucretsiz. Tüm tahliller ayrıntılı perinatolog incelemesi nst filan hepsi ücretsizTamm cnm prsaklarda özel bı hastane var 2500muş orayı arıcam sabah karta takt yapıyolarmı dıye yenıdogan unıtesıde varms... unıverste hastanelerıde belkı daha uygndr dıye dsndum ama yarı özel gbı bı umut bakalım devletten krtlmak ıstıyorm allaha emanetz tabıkı ama ınsan elnden gelenı yapmak ıstıyo
Canım tam bilmiyorum var mı ama en son 2 ay önce bi uzaktan bi hocada 500 e hacettepe de doğum yaptı
Canım üniversite hastanelerinde hocaya bağlı ucret. Eğer normal bir doktora sezeryan olacaksan o zaman sadece oda parası ödersin 90 lira gecelik. Ama eğer ki doçent ya sa prof girecekse doğuma o ne kadar isterse onu verirsin. Benim doktorum prof 1500 tl doktora 900 tl de hastaneye vericem 2400 civarı filan. Ama onu haricinde kontrollerden yoğun bakımdan tahlillerden para alinmaz. Ben hamileliğinin başından beri üniversitede gidiyorum doktora 122 muayene ücreti ödüyorum onun haricinde herşey ucretsiz. Tüm tahliller ayrıntılı perinatolog incelemesi nst filan hepsi ücretsiz
Canım sen ankara'da hangi hastaneye gidiyorsunCanım üniversite hastanelerinde hocaya bağlı ucret. Eğer normal bir doktora sezeryan olacaksan o zaman sadece oda parası ödersin 90 lira gecelik. Ama eğer ki doçent ya sa prof girecekse doğuma o ne kadar isterse onu verirsin. Benim doktorum prof 1500 tl doktora 900 tl de hastaneye vericem 2400 civarı filan. Ama onu haricinde kontrollerden yoğun bakımdan tahlillerden para alinmaz. Ben hamileliğinin başından beri üniversitede gidiyorum doktora 122 muayene ücreti ödüyorum onun haricinde herşey ucretsiz. Tüm tahliller ayrıntılı perinatolog incelemesi nst filan hepsi ücretsiz
Alırsın canım bi ara haber verArayım bı yarn bakalım bılgı alablrsem
Keşke baktırsaydın o zaman anlaşılırdıKızlar sanci cıktı ama çok değil...geri gönderdi eve bisey olur mu? Açıklık var mı bakmak istedi batırmadım
KorktumKeşke baktırsaydın o zaman anlaşılırdı
Yavrum niye korktun acımazki bişey olmazdı keşke baksaydıKorktum
Kızlar sanci cıktı ama çok değil...geri gönderdi eve bisey olur mu? Açıklık var mı bakmak istedi batırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?