2017 Aralık Anneleri

aynisi bende oldu bugun canim.hala bile kasilmam oluyo 1 saatte 3 ten fazla am nst de cikmiyo.o 15 dk nst deyken de 3 kez kasildi toplandi duzeldi ama hic bisey cikmadi.hareketler icin ne dediler hissediymsn simdi
Eve gelince hareketlendi bir kaç tekme yedim yanı... sabah kontrole gideceğim o zaman detaylı konuşuruz sanırım.

Başta geçek sandımmyaaa )

Evet canım kullanıyorum birgün demir birgün decavit vitamin şeklinde birde magnezyum osteocare , yarın sorcam doktora bende devammı, bakalım degiştirecekmi
Ben demir decavit magnezyum hepsini gün içinde alıyorum
Sabah kahvaltıdan sonra decavit
Akşam yemekten sonra magnezyum
Gece yatarken de demiri içiyorum

Kasıla degl harekettı demekkı cnm yada o anda yktu kasılmam. Bu arada tanaıyona dıkkat hamılelıkte 13 ustu rusklıymıs ıhmal etmeyelım

gerçek sandım ya ben

Son düzenleme:
Evet canım kullanıyorum birgün demir birgün decavit vitamin şeklinde birde magnezyum osteocare , yarın sorcam doktora bende devammı, bakalım degiştirecekmi

Sorp yazarmsn cnm bnde kan ve balık hapımkullanıyotm sormayı unttm dktrda demedı gecen gun.. bıdakı kontrolmde hafraya cuma kullansammı bılemedım baskada kullandgm baey yok

Bendede var o dert ölüyorum agrıdan yanmadan, demir ilacı yapıyo sanırım yarın sorcam doktora
canm ben demir ilacı da almıyorum büyüdüler mideye baskı yapiyolar artık bebısler sanırım bid e dışardayken yakaladı beni yanma geçmek te bılmedı

Ankarada olan kzlar unıverste hastanelernde nedr fıyatlar seseryan ıcın bılgımz varmı bıde yenıdogan unıtesı olan tabı
Ufuk ünv. den fiyat almıştım ben de ama Yenidoğan ünitesi yokmuş. 32. Haftadan önce doğarsa sevk ediyorlarmış. Kağıt imzalatıyorlar bunun için bir de

Keçiören de özel hastane 1küsür fiyata yaptırıyor ama onun da yeni doğan ünitesi yok.
Emin misin Pursaklardakinde olduğunundan canım ?
Adı neymiş

Günaydın kızlar. Çok zor bi gece geçirdim. Karnıma tam göbek deliğimin olduğu yere müthiş bi sancı girdi. Nefes bile alırken ordan bi şey kopuyodu sanki. Sabaha kadar sürekli uykumdan uyandım. Daha yeni kendime geldim. İlk defa bu kadar canım yandı. Sancı girdikçe bebeğim de sancının olduğu yere vurdu durdu. Canıma okudu resmen.

Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyi misin

Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyi misin
SAĞOL canım. Çok şükür şimdi bi ağrı Yok. İnşallah tekrarlamaz. Dayanılacak bi ağrı değildi. Bir de dün bebeğim önceki haftaya göre aşırı hareketliydi. Ondan da korktum biraz. Psikolojik diye düşünüyorum.

Yok ben istanbuldayım cerraphapasa ya gidiyorum
Heheh ben cerrahpasa'da doğmuşum. O zamanlar ilk defa nst gelmiş galiba ülkeye, annem diyo ki hamileler sıraya girerdik bi birimize bağlarlardı bi birimize. Birimizden söküp koştur koştur ötekine bağlarlardı diye anlatiyo.

Bende o hastaneyi çok merak ettim.ama ben hastane için ortadoğuya gitmiyorum.doktorumu sevdiğim için gidiyorum.o yüzden değiştirmeyi düşünmedim hiç :)
Haftaya randevu aldım ben de bir bakacağım nasıl diye. Senin dr normal Doğuma geliyor mu yoksa sezeryan olunca mı geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…