- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Korktum
Ahhh ahhh şuan pişmanımYavrum niye korktun acımazki bişey olmazdı keşke baksaydı
Canım evet bacağını ayırıp bakıyor sanırımAma artık bnlara alısmamız lazm cnm basa gelecek mecbr
Ne kadar cıktı sancin. Ve düzenli mıydı. Açıklığa neden baktirmadin ki öyle anlıyorlar. Can yakan birşey de degilKızlar sanci cıktı ama çok değil...geri gönderdi eve bisey olur mu? Açıklık var mı bakmak istedi batırmadım
Canım evet bacağını ayırıp bakıyor sanırımhaklisin
Kızlar ya herkesin sancısı cıkıyor.Ben de korkmaya başladımŞekeri düşürmek için sabahları anneme yürüyordum. Yürümeye korkucam artık. Benim de anlattıgınız tarzda şikayetlerim var. Bebek hareketleridir diye önemsemiyordum. Yürümeyeyim mi şimdi artık?
Benimde hafif sancılarım var doktora sordum hareket olayını çok yorma dedi ama yürüyüş doğum için iyi birşey sen sorabilirswn doktora sorKızlar ya herkesin sancısı cıkıyor.Ben de korkmaya başladımŞekeri düşürmek için sabahları anneme yürüyordum. Yürümeye korkucam artık. Benim de anlattıgınız tarzda şikayetlerim var. Bebek hareketleridir diye önemsemiyordum. Yürümeyeyim mi şimdi artık?
Benimde hafif sancılarım var doktora sordum hareket olayını çok yorma dedi ama yürüyüş doğum için iyi birşey sen sorabilirswn doktora sor
Düzenli değildi bazen arttti bazen azaldı.ama hemşire problem yok dedi.ama yinede açıklığa bakmak istedi.benim kontrole gittiğin hastane değil.o yüzden tedirgin oldum.doktoeuma söylemeden de baktırmak istemedim ve açıkçası da korktumNe kadar cıktı sancin. Ve düzenli mıydı. Açıklığa neden baktirmadin ki öyle anlıyorlar. Can yakan birşey de degil
Barbunya da yukseltiyor mu canim?Benim 130ciktı.Bugun hic yuruyus yapmadim.Dun aksam tokluk 115 cıkmıstı.Bugunkı tokluk ölçümlerimn en yuksegı 143. Aferın banaaaa
Sorayim canım.Yurumem lazim.Yoksa sekerim yuksek cikiyrBenimde hafif sancılarım var doktora sordum hareket olayını çok yorma dedi ama yürüyüş doğum için iyi birşey sen sorabilirswn doktora sor
Bence yurumeloyiz.bende yürüyorum.bugun de arkadaşıma gittim yürüdüm.yoksa akşama kadar evde otur otur cidden kafayı yiyorum.hemsire sadece uzan diyot.bu benim için mümkün değil.yapim gereği çok hareketli biriyim.ha ev işi yapmam falan ama gezmeyi çok severim.ev işinden nefret ederim :)Kızlar ya herkesin sancısı cıkıyor.Ben de korkmaya başladımŞekeri düşürmek için sabahları anneme yürüyordum. Yürümeye korkucam artık. Benim de anlattıgınız tarzda şikayetlerim var. Bebek hareketleridir diye önemsemiyordum. Yürümeyeyim mi şimdi artık?
Barbunya da yukseltiyor mu canim?Benim 130ciktı.Bugun hic yuruyus yapmadim.Dun aksam tokluk 115 cıkmıstı.
Hareketsz olmak bize yaramıyor ki canim.Seker yukseliyr.Miniklerimizin vucudu insulin uretiyormus bizim seker yuksek olunca.O kadar uzuldum ki okuyuncaCanım ben kendımde anladgıım ne cok yatacam ne cok ayakta durup kostrcam hepsını dengelemem lazım ama ben dozunu kacırıyorm bazen yurudugmde veya ıs yaptgmda.. dengelı yaparsam daha rahat oluyorm bunu farkettm
Hareketsz olmak bize yaramıyor ki canim.Seker yukseliyr.Miniklerimizin vucudu insulin uretiyormus bizim seker yuksek olunca.O kadar uzuldum ki okuyunca(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?