2017 Aralık Anneleri

Kızlar ya herkesin sancısı cıkıyor.Ben de korkmaya başladım Şekeri düşürmek için sabahları anneme yürüyordum. Yürümeye korkucam artık. Benim de anlattıgınız tarzda şikayetlerim var. Bebek hareketleridir diye önemsemiyordum. Yürümeyeyim mi şimdi artık?

Canım ben kendımde anladgıım ne cok yatacam ne cok ayakta durup kostrcam hepsını dengelemem lazım ama ben dozunu kacırıyorm bazen yurudugmde veya ıs yaptgmda.. dengelı yaparsam daha rahat oluyorm bunu farkettm

Benimde hafif sancılarım var doktora sordum hareket olayını çok yorma dedi ama yürüyüş doğum için iyi birşey sen sorabilirswn doktora sor

Benimde hafif sancılarım var doktora sordum hareket olayını çok yorma dedi ama yürüyüş doğum için iyi birşey sen sorabilirswn doktora sor

Kzlar nılr dktra soranlar burayada yazsın ya ne tarz bı sancıda harekette korkmalıyız bu haftalarfa nasıl yasayp neye dıkkat etmelıyız

Ne kadar cıktı sancin. Ve düzenli mıydı. Açıklığa neden baktirmadin ki öyle anlıyorlar. Can yakan birşey de degil
Düzenli değildi bazen arttti bazen azaldı.ama hemşire problem yok dedi.ama yinede açıklığa bakmak istedi.benim kontrole gittiğin hastane değil.o yüzden tedirgin oldum.doktoeuma söylemeden de baktırmak istemedim ve açıkçası da korktum ama çok değil akşam üstünden beri 6 kere sol belime saniyelik iğne batırır gibi girdi.sol dizime kadar iniyor geri hemen geçiyor.bu anlattığım belki 1 2 saniye de oluyor.

Bence yurumeloyiz.bende yürüyorum.bugun de arkadaşıma gittim yürüdüm.yoksa akşama kadar evde otur otur cidden kafayı yiyorum.hemsire sadece uzan diyot.bu benim için mümkün değil.yapim gereği çok hareketli biriyim.ha ev işi yapmam falan ama gezmeyi çok severim.ev işinden nefret ederim :)

Barbunya da yukseltiyor mu canim?Benim 130ciktı.Bugun hic yuruyus yapmadim.Dun aksam tokluk 115 cıkmıstı.

Barbnya hıc yemedm cnm pek sevmm ben.. bana gore 143 ıyı walla 160larda cıkıyo bazen cnku buna razıyım ekmegı ıkı dılıme dusurdum belkı ondnddr. Yesl faslye uogrt ıkı dılm ekmek uedm 138 cıktı

Canım ben kendımde anladgıım ne cok yatacam ne cok ayakta durup kostrcam hepsını dengelemem lazım ama ben dozunu kacırıyorm bazen yurudugmde veya ıs yaptgmda.. dengelı yaparsam daha rahat oluyorm bunu farkettm
Hareketsz olmak bize yaramıyor ki canim.Seker yukseliyr.Miniklerimizin vucudu insulin uretiyormus bizim seker yuksek olunca.O kadar uzuldum ki okuyunca(

Hareketsz olmak bize yaramıyor ki canim.Seker yukseliyr.Miniklerimizin vucudu insulin uretiyormus bizim seker yuksek olunca.O kadar uzuldum ki okuyunca(

Bn zaten yatamamkı saatlerce allah korusun öle bı zornluluhum olmaz ınsallah

Bugün çok kötü bir olay oldu. Dolmuşa bindim dolmuşta giderken yanıma bi bayan oturdu kucağında 2 yaşlarında bi çocuk vardı hanımefendi çocuğu tutarmısınız para verecem dedi. Bende çocuğu kucağıma aldım kadın parasını verdi neyse çocuk yaklaşık 10 dakka kucağımda kaldıktan sonra hanfendi çocuğu alırmısınız inecem dedim kadın ne çocuğu ben size çocuk felan vermedim dedi şaka yapıyor sandım. Hanfendi dolmuşa para vermek için verdinizya çocuğu kucağıma dedim bağırmaya başladı yalan sölüyorsun diye başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Dolmuşta bağırışmaya başladık dolmuşcu bizi aşağıya indirdi ne haliniz varsa inin aşağıda görün diye. Aşağıya indik kadın aldı başını gidiyo arkasından koştum alsana çocuğu nereye gidiyorsun diye kadın hala bağırıyor ne çocuğu terbiyesiz kadın diye. Başımıza kalabalık toplandı bende polisi aradım polis geldi derdiniz ney dedi. Dedim memur bey durum böle böle dolmuşta çocuğu kucağıma verdi para vermek için o bidahada almadı şimdide çocuk benim değil diyo polis kadına doğru mu dedi yeminler ediyo kadın öle bişe yok tanımıyorum ben bunları diye. Karakola gittik polis dediki çocuğu yere bırakacaz kolidorun bi tarafına sen bi tarafına kadın gececek kollarınızı açıp bekleyeceniz çocuk kime giderse onundur dedi mecbur kabul ettim kolidorun bi tarafına ben bi tarafına kadın geçti kollarımızı açtık polis ortaya çocuğu bıraktı çocuk bana geldi. Ben şok bi uyandım rüyamis...

Ben kendi valizimi hazırlayayım.dogumum aralık 10 ama bana kasım ortalarında gelecek gibi geliyor.:)
Herşeye eriniyorum ama avm hez deseler hiç çekinmem su halimle bile gezerim.sizde de öyle oldu mu? Evde durasim gelmiyor.
Yaşadığım yerde de ne bir avm var ne başka bişey.biran önce ailemin yanına Adana ya gitsem de doğumda önce gezsem biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…