2017 Aralık Anneleri

Allah korumus cnm az kalma zaten ıkı hafta daha bklese yeter heralde
Hep yatıyorum dün kontrol için hastaneye gitmiştik. Doktor ameliyat öncesi yapılan genel testler varmış pıhtılaşma falan onları istemişti
Tam kan ver bir de demisti. Hastanede onları verdik. Eve gelince öyle kötü oldum ki. Ayakta durup az yorulsam sancim oluyor.

Dikkat et canım aman.

Günaydın kızlar...izinde olmak mükemmel bisey:) ben erken ayrıldım izne.dogumdannsonra da artık rapor vs dönemi kapatmak istiyorum.bebisim küçük olacak bakıcıya vermek istemiyorum 2 hafta daha dayansa bebişim sonra oh be dicem.neyse biz kahvaltı yapalım:) ben aşığım bu minik oğlana ya içimde kıpır kıpır

Darısı başıma inşallah ben de haftaya çıkacağım dayanamıyorum artık :)

ptesi endokrine gidicem diye sekeri olctm simdi.tokluk 1.saat 140 yedgmde iki dilim kizarms ekmek yumurta peynir sut ve 5 tane zeytin hangisi yukseltiyo ki

Canım şeker problemin yoksa sade lokum çok iyi geliyo bi dene bence benim çok sık olmuyo miğde yanmam 3 5 günde bir oluyo hemen bitane yiyorum bişeyim kalmıyo inşallah sanada iyi gelir

ptesi endokrine gidicem diye sekeri olctm simdi.tokluk 1.saat 140 yedgmde iki dilim kizarms ekmek yumurta peynir sut ve 5 tane zeytin hangisi yukseltiyo ki
Ben artık ne yukseltiyo diye düşünmeyi bıraktım sabah açlık ve sabah tokluk yüksek çıkıyo digerleri artık yukselmiyo bu sabahlarda bişey var.
Bu arada kilo veren oldu mu hic diyet yapanlardan 1 buçuk kilo vermişim zaten aldığım 7 kilo falandı haftaya kontrol var insallah bebisin kilosu iyidir o almıştır insallah

ben vermistm dune kadr saldim baya kendimi cok acikiydm geceleri bile yedim uyanip.2 kilo vermistm geri almisim onlari

Canım şeker problemin yoksa sade lokum çok iyi geliyo bi dene bence benim çok sık olmuyo miğde yanmam 3 5 günde bir oluyo hemen bitane yiyorum bişeyim kalmıyo inşallah sanada iyi gelir
Mide yanması için 1 çay kaşığı toz vanilya yiyip üzerine yarim bardak ılık su içmeyi deneyin. Gaviscon da hamilelikte kullanılabiliyor bu arada

O zaman dıkkat etcen canım elınden geldgnce bnde dun kıyaft almaya cıktm belım kalcam kopyu walla.. nasıl olck blmıyorm byle

Canm bnce sabah yksek cıkmasnn sebebı gece ac kalmamız bunyuzden kahvaltıda ck yıyorz bn dktra dedım kahvaltıya kadr bı elma yeyp öle denesem kahvaltıyı dıye olabılr dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…