- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Hep yatıyorum dün kontrol için hastaneye gitmiştik. Doktor ameliyat öncesi yapılan genel testler varmış pıhtılaşma falan onları istemiştiAllah korumus cnm az kalma zaten ıkı hafta daha bklese yeter heralde
Keşke yaninda kalabilcek birileri olsaydı ılık bir dus alsan iyi olmaz mi kiannem istanbula gitti geleck yarin ablam burdaydi o da dun gitti.herkes burdayken iyi oluyrm kimse kalmaynca buluyo hersey :)
iyiym simdi yürüdükçe acildilar agriyo ama bi gun boyunca boyle suruyo.Keşke yaninda kalabilcek birileri olsaydı ılık bir dus alsan iyi olmaz mi ki
Dikkat et canım aman.Hep yatıyorum dün kontrol için hastaneye gitmiştik. Doktor ameliyat öncesi yapılan genel testler varmış pıhtılaşma falan onları istemişti
Tam kan ver bir de demisti. Hastanede onları verdik. Eve gelince öyle kötü oldum ki. Ayakta durup az yorulsam sancim oluyor.
Allah yardimcin olsun canimiyiym simdi yürüdükçe acildilar agriyo ama bi gun boyunca boyle suruyo.
Darısı başıma inşallah ben de haftaya çıkacağım dayanamıyorum artık :)Günaydın kızlar...izinde olmak mükemmel bisey:) ben erken ayrıldım izne.dogumdannsonra da artık rapor vs dönemi kapatmak istiyorum.bebisim küçük olacak bakıcıya vermek istemiyorum2 hafta daha dayansa bebişim sonra oh be dicem.neyse biz kahvaltı yapalım:) ben aşığım bu minik oğlana ya içimde kıpır kıpır
Sut olabilir mi canım?Ekmeklerin beyaz ekmek mi?ptesi endokrine gidicem diye sekeri olctm simdi.tokluk 1.saat 140 yedgmde iki dilim kizarms ekmek yumurta peynir sut ve 5 tane zeytinhangisi yukseltiyo ki
Canım şeker problemin yoksa sade lokum çok iyi geliyo bi dene bence benim çok sık olmuyo miğde yanmam 3 5 günde bir oluyo hemen bitane yiyorum bişeyim kalmıyo inşallah sanada iyi gelirGünaydın kızlar baktım herkesin bi derdi var benimde miğdem çok yanıyor kaynıyor yemin ediyorum nefes alamıyorum boğazımda bişey köpürüyor sanki delirtiyor yutkunamıyorum bi 15 snye sürüyor süt içiyorum su içiyorum bişeyler yiyorum geçsin diye banamısın demiyor öhhhh ölecaam
Ben artık ne yukseltiyo diye düşünmeyi bıraktım sabah açlık ve sabah tokluk yüksek çıkıyo digerleri artık yukselmiyo bu sabahlarda bişey var.ptesi endokrine gidicem diye sekeri olctm simdi.tokluk 1.saat 140 yedgmde iki dilim kizarms ekmek yumurta peynir sut ve 5 tane zeytinhangisi yukseltiyo ki
tam bugday ekmegi.ozellikle kizartnca sekeri daha yavas yukseltiyms oyle yiyorm ben.sutte her zaman ictgm sut anlamaidm kiSut olabilir mi canım?Ekmeklerin beyaz ekmek mi?
ben vermistm dune kadr saldim baya kendimi cok acikiydm geceleri bile yedim uyanip.2 kilo vermistm geri almisim onlariBen artık ne yukseltiyo diye düşünmeyi bıraktım sabah açlık ve sabah tokluk yüksek çıkıyo digerleri artık yukselmiyo bu sabahlarda bişey var.
Bu arada kilo veren oldu mu hic diyet yapanlardan 1 buçuk kilo vermişim zaten aldığım 7 kilo falandı haftaya kontrol var insallah bebisin kilosu iyidir o almıştır insallah
Canım en son kan tahlilinde ne zaman baktirdin sekerineptesi endokrine gidicem diye sekeri olctm simdi.tokluk 1.saat 140 yedgmde iki dilim kizarms ekmek yumurta peynir sut ve 5 tane zeytinhangisi yukseltiyo ki
Gunu gunune uymuyr canim.Stres de büyuk etken.Ben de bi olcuyorum bi bırakıyrm.Tatlı nedir unuttuk yatam bugday ekmegi.ozellikle kizartnca sekeri daha yavas yukseltiyms oyle yiyorm ben.sutte her zaman ictgm sut anlamaidm ki
Mide yanması için 1 çay kaşığı toz vanilya yiyip üzerine yarim bardak ılık su içmeyi deneyin. Gaviscon da hamilelikte kullanılabiliyor bu aradaCanım şeker problemin yoksa sade lokum çok iyi geliyo bi dene bence benim çok sık olmuyo miğde yanmam 3 5 günde bir oluyo hemen bitane yiyorum bişeyim kalmıyo inşallah sanada iyi gelir
Hep yatıyorum dün kontrol için hastaneye gitmiştik. Doktor ameliyat öncesi yapılan genel testler varmış pıhtılaşma falan onları istemişti
Tam kan ver bir de demisti. Hastanede onları verdik. Eve gelince öyle kötü oldum ki. Ayakta durup az yorulsam sancim oluyor.
Keşke yaninda kalabilcek birileri olsaydı ılık bir dus alsan iyi olmaz mi ki
Ben artık ne yukseltiyo diye düşünmeyi bıraktım sabah açlık ve sabah tokluk yüksek çıkıyo digerleri artık yukselmiyo bu sabahlarda bişey var.
Bu arada kilo veren oldu mu hic diyet yapanlardan 1 buçuk kilo vermişim zaten aldığım 7 kilo falandı haftaya kontrol var insallah bebisin kilosu iyidir o almıştır insallah
tam bugday ekmegi.ozellikle kizartnca sekeri daha yavas yukseltiyms oyle yiyorm ben.sutte her zaman ictgm sut anlamaidm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?