2017 Aralık Anneleri

Sağlık ocağına gidip yazdırcam canım dr a dayanamıyorum hiç böyle olmamıştı

mumkun degil artk tekmeyi sertlesme hisstmek ya o kadr anlamiycz mi biz.sertlesince ben size bi foto cekeym de gorun ne hale giriyo karnim tobe estağfurullah sanki uzayli var karnimda cikmaya calisyo gibi bi o tarafa yamuluyo bi bu tarafa.ben bebegmn hareketni hissedemiyck kadr salak miyim.bu dr larda nasil basindan atacagni sasirylar insnalari.yada fikri olmasa bile fikir uretiyolar

ilk seker yüklemsi yapildiktan 2 hafta sonraydi galiba fakultede yaonislardi 28 29 haftalktm
Ben de evde makinadan bakıyordum hep kahvaltı sonrası 145 falan çıkıyordu. Dün doktor hemoglobin a1c diye bir test istedi. Son 3 aylık kandaki şekeri ölçüyormuş. Baya baya alt sinira yakın çıktı değerim. Dediğim gibi daha önce de sağlık ocağında batırıp kendi cihazımla da ölçmüştüm aynı anda, onda da cihazda yüksekti kan tahlilinde düşüktü. O cihazlara güvenmiyorum. Bi kan ver gidebilirsen bi ara istersen.

ona baktilar bana iste fakultede 5.2 cikti.iyi dedi bana.sinir 6.5 mi neymis

Canım 5 zeytin zaten 1 yumurta değerinde haberin olsun yumurta yiyemiyen hamileler için 5 zeytin ye 1 yumurta yemiş okıyorsun diyor drlar belki ondandır
e nettede zeytinin sekeri denegeldgni yaziyo.normalde sevmem sirf dusuruyo diye yiyrdm ya ben.daha da yemem.digurana kadr elimizde bi yumirta kalmazsa iyidr

Canim ben doktorun yanindayken oyle oldu uzayli gibi karnim. Sordum bu kasilma dedi. Rahim toplaniyor setlesiyor bebek degil bu dedi. Dusunup dusunuo duruyodum bu nasil bebek olabilir diye. Zaman gectikce de iyice belirginlesiyor o yamulmalar. Ve canimi cok yakiyor nefesimi kesiyor artik. Gün içinde olması önemli degil. Duzenli mi takip et.

Ben de anlamadım Ya. Ben de dediğim gibi o sertleşmeler her ne hikmetse hastaneye gidinceye olmuyor dolayısıyla nst.de bir şey çıkmıyor Allah'ın izni ile şu dört haftayı geçirseydik sağ-salim 38+5 de alırım dedi

aha da kaislma burda bide az hali yani daha cok şiştiği oluyo

Eklentiler

• 20171027_122210-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 84

O uc aylık test onemlı ınsallah yksek cıkmaz

aynen senin az kalmis insallah.bende 38 e girince alsin dicem kilomz gelismimz iyi olursa inşalalh

e nettede zeytinin sekeri denegeldgni yaziyo.normalde sevmem sirf dusuruyo diye yiyrdm ya ben.daha da yemem.digurana kadr elimizde bi yumirta kalmazsa iyidr
Canım ikisini dengele bir yumurtaya eş değer belki bir arada olunca yüksek çıktı bide ayrı yemeyi dene

yok duzenli degil arada oluyo ama gun icinde 4 5 defa dan fazladr bak resim attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…