- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
tatliyi o kadr cok aramiyrm artk ya.yeter ki yukselmsn.cok canim istedgnde tahin pekmez yiurm bi cay kasigi o da.Gunu gunune uymuyr canim.Stres de büyuk etken.Ben de bi olcuyorum bi bırakıyrm.Tatlı nedir unuttuk ya
Benimde öyle ama her an şunu düşün bebişin kavusacagin anı.sanirim lohusa depresyonuna şimdiden girmeye başlıyoruz:)psıkolojım alt ust oldu bnları untp kafa dagtmak ıyıyorm ama pek mmkun olmuyo
ben genelde iki yiyorm zaten de ne olduysa bugun gec kalktm diye mi analmadmBen ucten ıkı dılıme dusrdum bugday ve kepek ekmegınyıyorm
Sağlık ocağına gidip yazdırcam canım dr a dayanamıyorum hiç böyle olmamıştıGünaydın güzel anneler... Burda konuştuğumuz anlattığınız bütün şikayetler var ama çok şükür dayanılmayacak kadar değil hiçbiriMide yanman için son çare Gaviscon şurup deneyebilirsin K Koala_anne ben dayanamayınca öyle yapıyorum. Sıkı durun aralık anneleri bebeişlerimize kavuşmaya az kaldı
mumkun degil artk tekmeyi sertlesme hisstmek ya o kadr anlamiycz mi biz.sertlesince ben size bi foto cekeym de gorun ne hale giriyo karnim tobe estağfurullah sanki uzayli var karnimda cikmaya calisyo gibi bi o tarafa yamuluyo bi bu tarafa.ben bebegmn hareketni hissedemiyck kadr salak miyim.bu dr larda nasil basindan atacagni sasirylar insnalari.yada fikri olmasa bile fikir uretiyolarKontrolden geldim şimdi kasılmaları özellikle sordum Bebek artık büyüdüğü için tekmeyi kasılma ve sertleşme şeklinde, bir yere toplanma şeklinde hissediyorsun dedi tekrar nst.ye aldı tabi bebiş inat etti yerinde durmadığı için nst biraz zor oldu. Hemşire sürekli tepiyor dedi Ben hareketlerini hissetmiyorum dedim. Tabi yine nst sırasında sertleşme olmadı eve geldik sertleşme başladı yine
Ben de evde makinadan bakıyordum hep kahvaltı sonrası 145 falan çıkıyordu. Dün doktor hemoglobin a1c diye bir test istedi. Son 3 aylık kandaki şekeri ölçüyormuş. Baya baya alt sinira yakın çıktı değerim. Dediğim gibi daha önce de sağlık ocağında batırıp kendi cihazımla da ölçmüştüm aynı anda, onda da cihazda yüksekti kan tahlilinde düşüktü. O cihazlara güvenmiyorum. Bi kan ver gidebilirsen bi ara istersen.ilk seker yüklemsi yapildiktan 2 hafta sonraydi galiba fakultede yaonislardi 28 29 haftalktm
ona baktilar bana iste fakultede 5.2 cikti.iyi dedi bana.sinir 6.5 mi neymisBen de evde makinadan bakıyordum hep kahvaltı sonrası 145 falan çıkıyordu. Dün doktor hemoglobin a1c diye bir test istedi. Son 3 aylık kandaki şekeri ölçüyormuş. Baya baya alt sinira yakın çıktı değerim. Dediğim gibi daha önce de sağlık ocağında batırıp kendi cihazımla da ölçmüştüm aynı anda, onda da cihazda yüksekti kan tahlilinde düşüktü. O cihazlara güvenmiyorum. Bi kan ver gidebilirsen bi ara istersen.
ben genelde iki yiyorm zaten de ne olduysa bugun gec kalktm diye mi analmadm
e nettede zeytinin sekeri denegeldgni yaziyo.normalde sevmem sirf dusuruyo diye yiyrdm ya ben.daha da yemem.digurana kadr elimizde bi yumirta kalmazsa iyidrCanım 5 zeytin zaten 1 yumurta değerinde haberin olsun yumurta yiyemiyen hamileler için 5 zeytin ye 1 yumurta yemiş okıyorsun diyor drlar belki ondandır
Canim ben doktorun yanindayken oyle oldu uzayli gibi karnim. Sordum bu kasilma dedi. Rahim toplaniyor setlesiyor bebek degil bu dedi. Dusunup dusunuo duruyodum bu nasil bebek olabilir diye. Zaman gectikce de iyice belirginlesiyor o yamulmalar. Ve canimi cok yakiyor nefesimi kesiyor artik. Gün içinde olması önemli degil. Duzenli mi takip et.mumkun degil artk tekmeyi sertlesme hisstmek ya o kadr anlamiycz mi biz.sertlesince ben size bi foto cekeym de gorun ne hale giriyo karnim tobe estağfurullah sanki uzayli var karnimda cikmaya calisyo gibi bi o tarafa yamuluyo bi bu tarafa.ben bebegmn hareketni hissedemiyck kadr salak miyim.bu dr larda nasil basindan atacagni sasirylar insnalari.yada fikri olmasa bile fikir uretiyolar
Ben de anlamadım Ya. Ben de dediğim gibi o sertleşmeler her ne hikmetse hastaneye gidinceye olmuyor dolayısıyla nst.de bir şey çıkmıyor Allah'ın izni ile şu dört haftayı geçirseydik sağ-salim 38+5 de alırım dedimumkun degil artk tekmeyi sertlesme hisstmek ya o kadr anlamiycz mi biz.sertlesince ben size bi foto cekeym de gorun ne hale giriyo karnim tobe estağfurullah sanki uzayli var karnimda cikmaya calisyo gibi bi o tarafa yamuluyo bi bu tarafa.ben bebegmn hareketni hissedemiyck kadr salak miyim.bu dr larda nasil basindan atacagni sasirylar insnalari.yada fikri olmasa bile fikir uretiyolar
Ben de evde makinadan bakıyordum hep kahvaltı sonrası 145 falan çıkıyordu. Dün doktor hemoglobin a1c diye bir test istedi. Son 3 aylık kandaki şekeri ölçüyormuş. Baya baya alt sinira yakın çıktı değerim. Dediğim gibi daha önce de sağlık ocağında batırıp kendi cihazımla da ölçmüştüm aynı anda, onda da cihazda yüksekti kan tahlilinde düşüktü. O cihazlara güvenmiyorum. Bi kan ver gidebilirsen bi ara istersen.
aynen senin az kalmis insallah.bende 38 e girince alsin dicem kilomz gelismimz iyi olursa inşalalhBen de anlamadım Ya. Ben de dediğim gibi o sertleşmeler her ne hikmetse hastaneye gidinceye olmuyor dolayısıyla nst.de bir şey çıkmıyor Allah'ın izni ile şu dört haftayı geçirseydik sağ-salim 38+5 de alırım dedi
Benimde öyle ama her an şunu düşün bebişin kavusacagin anı.sanirim lohusa depresyonuna şimdiden girmeye başlıyoruz:)
Evet bahsettiğim tam olarak bu. Doktor buna kasılma dediaha da kaislma burda bide az hali yani daha cok şiştiği oluyo
Canım ikisini dengele bir yumurtaya eş değer belki bir arada olunca yüksek çıktı bide ayrı yemeyi denee nettede zeytinin sekeri denegeldgni yaziyo.normalde sevmem sirf dusuruyo diye yiyrdm ya ben.daha da yemem.digurana kadr elimizde bi yumirta kalmazsa iyidr
yok duzenli degil arada oluyo ama gun icinde 4 5 defa dan fazladr bak resim attimCanim ben doktorun yanindayken oyle oldu uzayli gibi karnim. Sordum bu kasilma dedi. Rahim toplaniyor setlesiyor bebek degil bu dedi. Dusunup dusunuo duruyodum bu nasil bebek olabilir diye. Zaman gectikce de iyice belirginlesiyor o yamulmalar. Ve canimi cok yakiyor nefesimi kesiyor artik. Gün içinde olması önemli degil. Duzenli mi takip et.
ole yaparım bundan sonra artkCanım ikisini dengele bir yumurtaya eş değer belki bir arada olunca yüksek çıktı bide ayrı yemeyi dene
Canım 5 zeytin zaten 1 yumurta değerinde haberin olsun yumurta yiyemiyen hamileler için 5 zeytin ye 1 yumurta yemiş okıyorsun diyor drlar belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?