2017 Aralık Anneleri

kızlar herkesin doğum belirtileri başlamış bende hiçbir belirti yok normal mi acaba

Karnımda adet olacakmis gibi bir ağrı var yine...sanirim hergun bu ağrılara alışmak lazım.evde tek olmayı bende istemiyorum.keske ailemden biri gelebilse ama mümkün değil.ben gidicem Allah izin verirse

Canm bnce sabah yksek cıkmasnn sebebı gece ac kalmamız bunyuzden kahvaltıda ck yıyorz bn dktra dedım kahvaltıya kadr bı elma yeyp öle denesem kahvaltıyı dıye olabılr dedı
Sabah yedigim iki lokma bişey 3 dilim ekmek yazmıştı ben artık yarım dilim yiyorum fark eden bisey yok yine yuksek

Sabah yedigim iki lokma bişey 3 dilim ekmek yazmıştı ben artık yarım dilim yiyorum fark eden bisey yok yine yuksek

O zaman onda bısey var cnm .. farklı seyler dene dktra danıs yemkten snra korıdorda yuru falan öle demstı bana endokrın

aynisi bende oldu bugun canim.hala bile kasilmam oluyo 1 saatte 3 ten fazla am nst de cikmiyo.o 15 dk nst deyken de 3 kez kasildi toplandi duzeldi ama hic bisey cikmadi.hareketler icin ne dediler hissediymsn simdi
Kontrolden geldim şimdi kasılmaları özellikle sordum Bebek artık büyüdüğü için tekmeyi kasılma ve sertleşme şeklinde, bir yere toplanma şeklinde hissediyorsun dedi tekrar nst.ye aldı tabi bebiş inat etti yerinde durmadığı için nst biraz zor oldu. Hemşire sürekli tepiyor dedi Ben hareketlerini hissetmiyorum dedim. Tabi yine nst sırasında sertleşme olmadı eve geldik sertleşme başladı yine

Karnımda adet olacakmis gibi bir ağrı var yine...sanirim hergun bu ağrılara alışmak lazım.evde tek olmayı bende istemiyorum.keske ailemden biri gelebilse ama mümkün değil.ben gidicem Allah izin verirse

psıkolojım alt ust oldu bnları untp kafa dagtmak ıyıyorm ama pek mmkun olmuyo

Ne karısık anlasılmaz bı durummus ya bızmı evham yapıyorz acaba brazda

Düzenli değilse korkma canım. Evde olan ne kadar sürede bir oluyor

Şeker ölçümüne batırmadım ben.sadece açlık tokluk batırdım :) sorun yok dedi ama şeker ölçümüne baktirsam kesin bende hergun böyle olurdum.zaten fazlaosyla takıntılı biriyim.hergun sekerli yiyorum umarım bende fazla çıkmıyordur şeker.siz böyle konuştukça yediklerim aklıma geldi utandım kendimden neyse kısmet Allah a bıraktım herşeyi ben....

ptesi endokrine gidicem diye sekeri olctm simdi.tokluk 1.saat 140 yedgmde iki dilim kizarms ekmek yumurta peynir sut ve 5 tane zeytin hangisi yukseltiyo ki
Canım 5 zeytin zaten 1 yumurta değerinde haberin olsun yumurta yiyemiyen hamileler için 5 zeytin ye 1 yumurta yemiş okıyorsun diyor drlar belki ondandır

Canım şeker problemin yoksa sade lokum çok iyi geliyo bi dene bence benim çok sık olmuyo miğde yanmam 3 5 günde bir oluyo hemen bitane yiyorum bişeyim kalmıyo inşallah sanada iyi gelir
Canım yok da o tarz şeyler daha beter kaynatıyor iki gün önce eşim almış yedim fokurdattı miğdemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…