2017 Aralık Anneleri

yok duzenli degil arada oluyo ama gun icinde 4 5 defa dan fazladr bak resim attim
Gün içinde 4 5 olur canım. Onun nst ye denk gelmemesi normal. Denk gelse bile nst de 1 tane sancinin çıkmasını dikkate almıyor doktor. Dediğim gibi mesela benim 8 dakikada bir oldu doktorlar bunu önemsiyor. Onu ilaçlarla durdurdular. Dün yine oldu sancim 60lara falan çıktı ama düzenli olmadı nst de. Şu an aktif doğum eylemi başlamamış dediler gonderdiler

Canım nst de 60 çok yüksek değil mı? Demek düzenli değil.ama dikkatli ol hazırlıklarını tamamla:) bana seninki 2 haftaya gelir gibi geldi nedense

15 dakika durdum nst de 3 kez tekrarladi.aman olmamasi daha iyi bide onun stresni yasamayaym ama buna bebek demeleri garip geldi bana ondan dedim.

e bu iste nst de de oldu hatta kalp atisini olctgu aletin tam aldinda oldu ama sifir sanci
Şöyle ki benim tek bir yerde oluyordu ilk başta. Sonra iki uc farklı yerden olmaya başladı zamanla. Şimdi karnımın sağ göğüs altından sol alt tarafa doğru komple kasiliyor. Öyle olunca da nst deki o prob diyolar galiba yuvarlak şeye onun altından geçiyor o zaman cikiyor ekranda. Yani o toplanmalar bir kac farki yerden olmaya baslayip birlesiyor tum karna yayiliyor. Ilk olduğunda tek bir yerden oluyodu benim de

aynen dedgn dogru cunku benmde fotoda attgm yerde basladi ilk simdi sag tarafta oluyo bazen ayni anda sag da soldada oluyo ama o yatarken oluyo

Doktorum da öyle diyor. Düzenli olmasını adalat la engelledik. Ama şimdi adalat i da bıraktım. Bekleyelim haftaya alabiliriz diyor doktor. Çok moralim bozuk 2400 daha kilosu. Dua edin bana
Canım hic canını sıkma bak ben 2 kilo bile değilmişim.hergun 1 sade soda 1 muz iki bardak süt ceviz kayısı ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…