2017 Aralık Anneleri

Güle güle kullanmak nasip etsin inşAllahhhh Rabbim canım güzelmiş zaten hastane sıcak olur sadece ayaklarına kalın çorap al sıcak tut ayaklarını hastanede
Sağol cnm evet çorap patik falan koyucam çantamında bi kısmını hazırladım bebeğe ait olanlar tamam benim de bu pijama yıkanıp ütülenecek..diğer gecelik hazır..süt sağma pompası ve biberon kaynatılacak onlar bekliyor..

Güzelmiş fiyatı da uygun güle güle kullan. Büyük Bedeni var mı? Ban de alacağım da büyük beden bulamıyorum tabi mağaza geçemediğim için sadece netten alma şansım var
Cnm benim aldığım yerde 4 tane kalmış elinde devamını başka ürün almış ondan fiyatı uygunmuş bu s beden..vardır bedeni nette daha çok çeşit var..beden de sıkıntı olmaz bence

Kızlar suyum çok azalmış doktor haftaya alabilirim diyo 32.4 haftam çok küçük daha dua edin ne olur
Herşeyin hayırlısı cnm Dr un en iyisini bilir benim de kızımda azalmıştı suyum..ne yapsan da artmıyor maalesef..kilosu nasıl bebeğin..

Kızlar suyum çok azalmış doktor haftaya alabilirim diyo 32.4 haftam çok küçük daha dua edin ne olur
Canım bana da kontrolümde azaldı demişti doktorum haftaya tekrar kontrolüm var
50cc nin altına düşerse alırız demişti
Seninki kaç herhangi bir sayı söyledi mi canım?
Normal değerleri de bilmiyoruz ki
Bol su içiyorum dinleniyorum
Senin doktorunun bir önerisi olmadı mı canım?

Tamamlamışsın herşeyi canım ven kendime bir tek kalın çorap aldım daha bebeğin eksikleri çok :)))

Herşeyin hayırlısı cnm Dr un en iyisini bilir benim de kızımda azalmıştı suyum..ne yapsan da artmıyor maalesef..kilosu nasıl bebeğin..
2.200 filan canım kılosu ciger geliştirici iğne vuruldum salı kontrol var aynen o suya çare yok off

Bayagı azalmış canım benim hareketi bile eskisi gibi degil ama nts iyi çıktı sancı yok sancı olaaydı bu akşam alırdım dedi doktor, bende su içiyorum ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…