2017 Aralık Anneleri

Canm rıskn varsa kalsn gerekrse degmez yanı

( .Ogle yemegi tokluk 153 cikti.Yedigim corba,taze fasulye,cacik,bir dilim de ekmek.Cok moralim bozuldu canim ya.Acliktan olcez mi biz

Yesl gaslye bnde yedımde ykseltmıyo pek.. ben bugun aclıkları ölcuyorm bı gun aclık bıhun toklk ölcuyorm.. aclıkta sınır nedr kzlar

( .Ogle yemegi tokluk 153 cikti.Yedigim corba,taze fasulye,cacik,bir dilim de ekmek.Cok moralim bozuldu canim ya.Acliktan olcez mi biz

Bıde yemkten hemen snra dolas korıdorda buraz cnm bıde öle dene bakalım dktr dedı bana

Kzlar bu gecen gunkı nst duzenlı sancımı bu aralıkları duzenlıya

Hareket ediyrm ama nolduysa boyle oldu canim.Bi kac gun sıkı takip yapayim da dahiliyeye gideyim

Ihmal etme cnm endokrıne gtmedyaen gt farklı fıkırler duyarsn belkı onlar ıse yarar daha detaylı anlatıyolar orda cnku

bende corba yiycem simdi bakalm ne alemde.off dubku dr da beni korkttu ya iyice hic yeemk yiyesm bile yok hep aklim bebekte.sanki az kipirdiyo gibi geliyo

sabah kalktgmdan beri bi karin agrisi var bende ya.arada basliyo arada duruyo normal mi ki artk

Hastanede bebek yatağı için tülden süs dikmeyi istiyordum ama şimdi erken doğum riski var düşük kilosu birde yanımda mı küveze mi girecek belli değil hevesim kaçtı süsü eksik olsun sağlıklı yanımda olsun da

Hadi ya :) ilkler hep cerrahpasada herhalde. Benim plesanta aşağıda olduğu için tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyor. Çıkmıştır belki diye ümit ediyorum ama yine de riske atamam kendi doktorum girecek ameliyatıma. Başka hiç bir yere güvenemiyorum

Bos durmadım.koltuklari sildim.dayakligim. Neyse bugünlük temizlik yeter.3 güne yayiyacm. Eşimle hafta sonu da yaparız.
Bebeğimin ütülenmemis kıyafetleri var onları utulcem akşam.birde benim hastane kıyafetlerimi ütüleyip artık valise yerlestircem. :) diğer valizlerle arabaya yerlestircem.

Haklısın canim allah iyi insanlarla karsilastirsin senin zor anında yanimda olmayacaksa Iyi gününde hiç olmasın en azından kendi annenler yardımcı olacakmış o da iyi bizde annane dede eğer bebek erkekse altiin künye yaptirir kiz ise altin kupe alınır kizimin kupesi simdeden anneanesi aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…