Kızlar bebeğim normalde gece çok hareketli idi ama son 2 gecedr hissetmiyorm dün sabh kahvaltıdan sonra iyiydi öğlene doğru da karnım a sancı girdi akşm geçti,, alakası var mı hareketle sancının çok az his ettim bugn daha dün doktrda idim ne yapcZ biz böle
Kızlar bu arada 3lü lohusa pijama takımı aldım 65 TL ye ..sadece sabahlık alacaktım uygun olunca böyle aldım..çok kalın değil ama üzerinde sabahlık olacağı için üşütmez dedim..üstü kısa kollu serum için de iyi olur..
Şimdi bebek artık çok yer kaplıyor.ve içimizde gaz olabilir.en ufacık bir gaz bile şişliğe neden olup karnın sert olmasına neden oluyor.maden suyu da icimizd3ki gazi çıkarmaya yardımcı
Kızlar bu arada 3lü lohusa pijama takımı aldım 65 TL ye ..sadece sabahlık alacaktım uygun olunca böyle aldım..çok kalın değil ama üzerinde sabahlık olacağı için üşütmez dedim..üstü kısa kollu serum için de iyi olur..
Güzelmiş fiyatı da uygun güle güle kullan. Büyük Bedeni var mı? Ban de alacağım da büyük beden bulamıyorum tabi mağaza geçemediğim için sadece netten alma şansım var