2017 Aralık Anneleri

Yesl gaslye bnde yedımde ykseltmıyo pek.. ben bugun aclıkları ölcuyorm bı gun aclık bıhun toklk ölcuyorm.. aclıkta sınır nedr kzlar
Benim Dr 100 ü geçmesin açlık diyor cnm..yeşil fasulye benim de yükaeltmiyor..bugün karnabahar yedim az sonra ölçücem bakalım kaç çıkacak

Ben magnezyum içiyorum günde 2 kre içmem gerekiyor ama 1 kere içiyorum.osteo care kullanıyorum.sirt ağrılarımı geçirdi.

Ben daha içmiyrm cnm dünde bel ağrım ve adet sancım olduğunu söyleyince iki defa iç dedi.. yakında içmeye başlıyım ben en iisi

Benim Dr 100 ü geçmesin açlık diyor cnm..yeşil fasulye benim de yükaeltmiyor..bugün karnabahar yedim az sonra ölçücem bakalım kaç çıkacak
Neden oldu anlamadim canim.Kahvaltıda daha cok sey yedim.O normal cıkti.Ogle tokluk zipladı.

Kızlar bebeğim normalde gece çok hareketli idi ama son 2 gecedr hissetmiyorm dün sabh kahvaltıdan sonra iyiydi öğlene doğru da karnım a sancı girdi akşm geçti,, alakası var mı hareketle sancının çok az his ettim bugn daha dün doktrda idim ne yapcZ biz böle

Kızlar bu arada 3lü lohusa pijama takımı aldım 65 TL ye ..sadece sabahlık alacaktım uygun olunca böyle aldım..çok kalın değil ama üzerinde sabahlık olacağı için üşütmez dedim..üstü kısa kollu serum için de iyi olur..

Güzelmiş fiyatı da uygun güle güle kullan. Büyük Bedeni var mı? Ban de alacağım da büyük beden bulamıyorum tabi mağaza geçemediğim için sadece netten alma şansım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…