2017 Aralık Anneleri

Doktor ne zmn karar veriyor canım tedaviye?Insulin mi ,diyete devam mı diye?Ben gitsem bana takip et mi der once

Canım cok cok yksek deglse dıyetle dengelemeye calısıyolar bemm bır aydr takıpte dıyet yapp ölcuyorm hep

Armutla havuc iyi geliyorda salı günü kontrolde alayım der,nts gircem tekrar sancı yok şükür bugun girdiğimde bikaçgunde artık ne kadar olursa suyu yicem sürekli armut havuc

Havuc sekerı yukseltrms ama sekern varsa dkkat et

Normal dogumda daha da artiyormus bakalim dogum olsun bir doktora gozukmek istiyotum
Benimde dogumda cikti ama sonradan gecmedi hala var simdide asiri kabizlik cekiyorum bir tane daha cikti eskisi acimiyorda yeni cikan baya can yakiyor cok zor bende gidecegim dogumdan sonra insallah

Benimde dogumda cikti ama sonradan gecmedi hala var simdide asiri kabizlik cekiyorum bir tane daha cikti eskisi acimiyorda yeni cikan baya can yakiyor cok zor bende gidecegim dogumdan sonra insallah
Sabah kalkınca bir bardak sıcak su içmeyi dene. Hemoroid bende de var önceden histereskopi olmuştum o zaman başlamıştı... şimdi gebelikte başlarda çok kötüydü ama sıcak su içmek ve günde 1 kuru inçir ya da 2-3 kuru kayısı yiyorum sonuçta düzenli tuvalet düzeltir. Geçmiyor ama sancı- acı olmuyor en azından.

sagol.cnm deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…