2017 Aralık Anneleri

Canım bu brazda bebekle degrl bızımle ılggılı bızım her hareketnı hıssetmıyorz cnku dktrnda dems sıkntı yk dıye yakma kagana

Ben de o şekilde düşünüyorum
Hazır ıslak pamuk her ihtimale karşı hazır bulunur
Prima 1numara alınır herhalde canım
0 numara olan prematüre diye biliyorum

Yenıdogan alınck dıye blıyorm ben 3 5 kılo sanırım

Gunaydin guzel anneler oglus okula.gidecek kahvalti yapiyor buyuk kizis odasinda misil misil uyuyor kucuk kizista karnimda mideme calisiyor tekmeleriyle bende burda takiliyorum iste :)

Günaydın kızlar. Gece 2 den beri ara ara sancım var ve bebek de aşırı hareketli. Hiç böyle olmamıştı. Anormal bi durum mudur acaba.

Canım gunaydin ben kullandım.cok çabuk bitti :) şimdilik yerime mustela aldım.onu kullanıyorum.ama lierac a gecicem. Doğumdan sonrada bir süre kullanmayı düşünüyorum.catlagim var ama
Ben de aldim ama düzenli kullanamadım, göbek deliginin çevresi kızarmış aksam çok sızlıyordu sürdüm geçti. Ne kullanırsak kullanalım o çatlak oluyir yine demk ki

Ben de aldim ama düzenli kullanamadım, göbek deliginin çevresi kızarmış aksam çok sızlıyordu sürdüm geçti. Ne kullanırsak kullanalım o çatlak oluyir yine demk ki
Evet benimde göbek deliğimin çevresi çatlak...gunde 2 3 defa sürmek gerekiyor.ben genelde unutuyorum

Günaydın kızlar nasılsınız mide yanması ile nasıl baş ediyorsunuz sabah sabah bununla uyandım

Günaydın kızlar nasılsınız mide yanması ile nasıl baş ediyorsunuz sabah sabah bununla uyandım

Ben de devamlı yatıyorum bence bebek hareketlerinin devamlı yatmaya ilgisi yok canım. Her bebegin anne karnında bile mizaci farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…