2017 Aralık Anneleri

96 iyi degil mi canım

Bıldıgım aclık 100u gecmıcek cnm ckta dusuk cıkmamıs nrmalde araöğünde uc cest meyve yememk lazm ama bn yedım ıste.. mesela bı bardk sut bes cevız.. veya bı kucuk yogrt bı adet meyve gbı yenmesı lazm

Kızlar bebek bezi ben prima premium care aldım.ama nasıl olacak bilmiyorum.alerji yapacak mı .ekonomik paket vardı ondan aldım.ben 1 numara aldım.0 numara mı almalıyız 1 mı? Islak mendil de üni baby yeni doğan pamuk mendil aldım ama ilk zamanlar pamuğu ıslatıp öyle kullancam.suyu da kaynaticam o suyla silicem.

Bence ii canim o kadar meyveye.Ara ogunle ana ogun arası kac saat olmalı?Ben bugun sabah-ogle arası hic ara ogun yemedim.Ondan yuksek cıkmis olabilir mi?Aksam tokluk 108 cikti.Elma yemistim yemekten oncr

Bnce nrmal kostrnca zatn harekt etsde sen farkeymemıssındr gecede uyumstr yavrucak:) bnde sabah hıssettm bude smdı yenı hareketlendı cnm
Bide kafaya takinca sanirim hareket olmuyor. Dun cok yormustum kendimi de korktum bisrymi oldu acaba die. Cok sukur simdi etti benim yavruda biraz hareket:) buzamana kadar cok hareketliydi gozle goruluyordu. Tabi artik azalackmis aliscaz onada sanirim...

Canimm hareketler son zamana doğru azalırmış normal.cunku yeri daralıyor

Ayy ne bilim canim zaten bana çekerse benim ki zayıf olur bebeğim zati en son gittiğimde de kilosu azdi ya benim anlamadığım şey seker bebege de anneye kilo aldırır diyorlar ama bizde ters tepti bu seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…