Aaa bunu bende deneyeyim,sagolasinKızlar kv. Bi enerji uzmanı aile dostumuz var bu tarz seyleri çok bilir ona sormuş sekeri dusurmek için ne yapsın diye sabah açlık yuksek cikiyo diye aksam yatmadan bol limon sıkıp limonlu yogurt yesin demiş dun gece denedim kac gundur 116 103 98 falandı bu sabah 90 çıktı bi kac gün deneyecem bakalım düşürecek mi bide sabah aç karna 1 tane defne yapragindan cay içsin demiş ama onu yapmıycam hamilelikte defne çayı zararlı
Canım limonda çok fazla şeker var diye biliyorum gece limon içince şekerinin yükselip yukselmedigine bak mutlaka. Muhtemelen şekerin yükselirse insulin salgılarin artar bu durumda sabah düşük çıkabilir ama gece insulin salgısı artana kadar şekerin yukselebilir. O yüzden limonu içtikten bir saat sonra şekerini ölç eğer yükselmediyse gönül rahatlığıyla devam edersinKızlar kv. Bi enerji uzmanı aile dostumuz var bu tarz seyleri çok bilir ona sormuş sekeri dusurmek için ne yapsın diye sabah açlık yuksek cikiyo diye aksam yatmadan bol limon sıkıp limonlu yogurt yesin demiş dun gece denedim kac gundur 116 103 98 falandı bu sabah 90 çıktı bi kac gün deneyecem bakalım düşürecek mi bide sabah aç karna 1 tane defne yapragindan cay içsin demiş ama onu yapmıycam hamilelikte defne çayı zararlı
Limon salatalarıma da koyuyorum hiç yukseltmedi simdilik.benim zaten tokluk ve gece ölçümüm düşük çıkıyo ama nedense açlık şekerini bi türlü aşaya cekemedim hep yüksek en baslarda boyle degildi açlık tokluk ikiside dengeliydi aradan yuksek degerler çıkıyordu şu 2. 1 aylık donemde boyle oldu açlık şekeri yuksek çıkmaya başladı nedenseCanım limonda çok fazla şeker var diye biliyorum gece limon içince şekerinin yükselip yukselmedigine bak mutlaka. Muhtemelen şekerin yükselirse insulin salgılarin artar bu durumda sabah düşük çıkabilir ama gece insulin salgısı artana kadar şekerin yukselebilir. O yüzden limonu içtikten bir saat sonra şekerini ölç eğer yükselmediyse gönül rahatlığıyla devam edersin
Günaydın akşama kontrolümüz var ilk defa nstye alacak galiba heyecanlıyım
Evetbenimde göbek deliğimin çevresi çatlak...gunde 2 3 defa sürmek gerekiyor.ben genelde unutuyorum
Kızlar kv. Bi enerji uzmanı aile dostumuz var bu tarz seyleri çok bilir ona sormuş sekeri dusurmek için ne yapsın diye sabah açlık yuksek cikiyo diye aksam yatmadan bol limon sıkıp limonlu yogurt yesin demiş dun gece denedim kac gundur 116 103 98 falandı bu sabah 90 çıktı bi kac gün deneyecem bakalım düşürecek mi bide sabah aç karna 1 tane defne yapragindan cay içsin demiş ama onu yapmıycam hamilelikte defne çayı zararlı
Benim hepsi beyazlı açık pembeliKacta yıkadn cnm bude cogu renklı beyaz hepsnı bırmı attınız kırmzıı olanlarn rengı cıkıyo dedı halam
Salatalarda yükseltmez canım direk içince yükseltiyormus diye duydum ben. Mesela portakal yiyince de yükselmiyor ama sıkma portakal suyu içince yukseliyor. Onun gibi dusun. Sen mutlaka bi kez dene için rahat eder hem. Açlık şekeri benim de bazen 90 üstü çıkıyor ama önceki günden erken yediysem ara öğün yemediysem yüksek cikiyor. Aç kalma süresi 8 10 saati geçmemeliymiş. Bir de sabah 2 bardak su içiyorum ben 15 dakika araylaLimon salatalarıma da koyuyorum hiç yukseltmedi simdilik.benim zaten tokluk ve gece ölçümüm düşük çıkıyo ama nedense açlık şekerini bi türlü aşaya cekemedim hep yüksek en baslarda boyle degildi açlık tokluk ikiside dengeliydi aradan yuksek degerler çıkıyordu şu 2. 1 aylık donemde boyle oldu açlık şekeri yuksek çıkmaya başladı nedense
1 limonu sıkmadım zaten canım yarım limondan sıktım biraz yani.artık deneye yanıla bi yöntem bulacaz artık.sabah 2 bardak su bende denedim ama icmeden ölçtüm sonra ictikten sonra olctum daha yuksek çıktıSalatalarda yükseltmez canım direk içince yükseltiyormus diye duydum ben. Mesela portakal yiyince de yükselmiyor ama sıkma portakal suyu içince yukseliyor. Onun gibi dusun. Sen mutlaka bi kez dene için rahat eder hem. Açlık şekeri benim de bazen 90 üstü çıkıyor ama önceki günden erken yediysem ara öğün yemediysem yüksek cikiyor. Aç kalma süresi 8 10 saati geçmemeliymiş. Bir de sabah 2 bardak su içiyorum ben 15 dakika arayla
Aman canim defneyi yapma.Kızlar kv. Bi enerji uzmanı aile dostumuz var bu tarz seyleri çok bilir ona sormuş sekeri dusurmek için ne yapsın diye sabah açlık yuksek cikiyo diye aksam yatmadan bol limon sıkıp limonlu yogurt yesin demiş dun gece denedim kac gundur 116 103 98 falandı bu sabah 90 çıktı bi kac gün deneyecem bakalım düşürecek mi bide sabah aç karna 1 tane defne yapragindan cay içsin demiş ama onu yapmıycam hamilelikte defne çayı zararlı
limon ve yogurt yukseltmz canim korkma.cogu yerse nette yazar zaten diyabetlilern bu karismi kullandgni.ben cok okudum ama denemedim.limonda bi meyve sonucunda ama yogurtla karisnca kesiyo sekerini.insallah sifa olur1 limonu sıkmadım zaten canım yarım limondan sıktım biraz yani.artık deneye yanıla bi yöntem bulacaz artık.sabah 2 bardak su bende denedim ama icmeden ölçtüm sonra ictikten sonra olctum daha yuksek çıktı
acik acik soyluycen canim.bol c vitamini almaya calis uzak dur elinden geldgnceKızlar günaydın dün kayınvalidem geldi hafta içi bizde kalıyor bu sabah grip olmuş şimdi ben ne yapacağım ya evine git bana bulaşmasın desem olmayacak gitmese olmayacak zaten farenjit var sen de bir başladı mı antibiyotik kullanmadan hayatta geçmez cuma kontrolde CRP yüksek çıkmıştı zaten o zaman doktorum bu haftadan sonra antibiyotik kullanamayız bebeğe zarar verir demişti of kendisi de ben gideyim sana bulaşmasın diye düşünmez hayatta ..,, ben na yapacağım ya... bir de grip bi eve gelince herkese bulaşır
Günaydın kızlar. Gece 2 den beri ara ara sancım var ve bebek de aşırı hareketli. Hiç böyle olmamıştı. Anormal bi durum mudur acaba.
Günaydın kızlar nasılsınız mide yanması ile nasıl baş ediyorsunuz sabah sabah bununla uyandım
Bide bisey sormak istiyorum yemekle beraber su içtiniz mi hiç sanki yemekle beraber su içtiğim zaman şeker daha yüksek çıkıyo bazen 2 bardak içtiğim oluyo yerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?