2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar
Birşey soracağım. Wc den sonra sol kasığıma ağrı giriyor. Sizde de var mı böyle bir sorun

Kızlar kv. Bi enerji uzmanı aile dostumuz var bu tarz seyleri çok bilir ona sormuş sekeri dusurmek için ne yapsın diye sabah açlık yuksek cikiyo diye aksam yatmadan bol limon sıkıp limonlu yogurt yesin demiş dun gece denedim kac gundur 116 103 98 falandı bu sabah 90 çıktı bi kac gün deneyecem bakalım düşürecek mi bide sabah aç karna 1 tane defne yapragindan cay içsin demiş ama onu yapmıycam hamilelikte defne çayı zararlı

Aaa bunu bende deneyeyim,sagolasin
Annem yuksek tansiyon icin yapar bunu onada cok iyi geliyor

Canım limonda çok fazla şeker var diye biliyorum gece limon içince şekerinin yükselip yukselmedigine bak mutlaka. Muhtemelen şekerin yükselirse insulin salgılarin artar bu durumda sabah düşük çıkabilir ama gece insulin salgısı artana kadar şekerin yukselebilir. O yüzden limonu içtikten bir saat sonra şekerini ölç eğer yükselmediyse gönül rahatlığıyla devam edersin

Limon salatalarıma da koyuyorum hiç yukseltmedi simdilik.benim zaten tokluk ve gece ölçümüm düşük çıkıyo ama nedense açlık şekerini bi türlü aşaya cekemedim hep yüksek en baslarda boyle degildi açlık tokluk ikiside dengeliydi aradan yuksek degerler çıkıyordu şu 2. 1 aylık donemde boyle oldu açlık şekeri yuksek çıkmaya başladı nedense

Evet benimde göbek deliğimin çevresi çatlak...gunde 2 3 defa sürmek gerekiyor.ben genelde unutuyorum

Amann 4. Ayda falan baya panık yapmstm bu catlak konusnda ama su an pekte takmıyorm olcksa olr bebyagı suruyorm dustan sna bıde bıo oıl vr arada suruyorm sag ve sol yanlarda var azar dahada ckmadı bakalm

Canım lımonda asidik sejerınykselıyı dıye blıyorm dıkkat et gece yukseltmstr belkı sekerını sabaha kadr düşmştr olablr

Salatalarda yükseltmez canım direk içince yükseltiyormus diye duydum ben. Mesela portakal yiyince de yükselmiyor ama sıkma portakal suyu içince yukseliyor. Onun gibi dusun. Sen mutlaka bi kez dene için rahat eder hem. Açlık şekeri benim de bazen 90 üstü çıkıyor ama önceki günden erken yediysem ara öğün yemediysem yüksek cikiyor. Aç kalma süresi 8 10 saati geçmemeliymiş. Bir de sabah 2 bardak su içiyorum ben 15 dakika arayla

1 limonu sıkmadım zaten canım yarım limondan sıktım biraz yani.artık deneye yanıla bi yöntem bulacaz artık.sabah 2 bardak su bende denedim ama icmeden ölçtüm sonra ictikten sonra olctum daha yuksek çıktı

Bide bisey sormak istiyorum yemekle beraber su içtiniz mi hiç sanki yemekle beraber su içtiğim zaman şeker daha yüksek çıkıyo bazen 2 bardak içtiğim oluyo yerken

Kızlar günaydın dün kayınvalidem geldi hafta içi bizde kalıyor bu sabah grip olmuş şimdi ben ne yapacağım ya evine git bana bulaşmasın desem olmayacak gitmese olmayacak zaten farenjit var sen de bir başladı mı antibiyotik kullanmadan hayatta geçmez cuma kontrolde CRP yüksek çıkmıştı zaten o zaman doktorum bu haftadan sonra antibiyotik kullanamayız bebeğe zarar verir demişti of kendisi de ben gideyim sana bulaşmasın diye düşünmez hayatta ..,, ben na yapacağım ya... bir de grip bi eve gelince herkese bulaşır

Aman canim defneyi yapma.

limon ve yogurt yukseltmz canim korkma.cogu yerse nette yazar zaten diyabetlilern bu karismi kullandgni.ben cok okudum ama denemedim.limonda bi meyve sonucunda ama yogurtla karisnca kesiyo sekerini.insallah sifa olur

acik acik soyluycen canim.bol c vitamini almaya calis uzak dur elinden geldgnce

Kızlar dahiliyeye gittim.Doktor 2.saat olcum yapılmasi gerek dedi. Tokluk icin kan aldılar.Ogleden sonra sonuca gore karar verecek.

Günaydın kızlar. Gece 2 den beri ara ara sancım var ve bebek de aşırı hareketli. Hiç böyle olmamıştı. Anormal bi durum mudur acaba.

Herkeste durum farklı olablıyor cnm ama gecen hafta benım bıkac gun cokk hareketlı ve serttı hareketlerıı ande suphelenıyosan bı gorun ıstersen braz sancım cıkmstı benım

Günaydın kızlar nasılsınız mide yanması ile nasıl baş ediyorsunuz sabah sabah bununla uyandım

Yatmadan yada gece agr bısey yeme cnm onuapar kızartmalı yaglı seylerde yapar yanma.. dktr gavscon surup verıyor bn aldmda kullanmadm gerk olmadı

Bide bisey sormak istiyorum yemekle beraber su içtiniz mi hiç sanki yemekle beraber su içtiğim zaman şeker daha yüksek çıkıyo bazen 2 bardak içtiğim oluyo yerken

Bn yemkten önce ıcıyorm şişrsin katınımı dıye bı lokma eksık yesem kardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…