Inşallah bebis alıyordur kuzum kilo ben açıkmiyorum ki gece desenin bunyeyle alakalidr canim.cok kiloda iyi degil bebegn alsin saglikla olsun o yeter.seker olmasa gecede ye dicem ama seker var iste
Inşallah bebis alıyordur kuzum kilo ben açıkmiyorum ki gece desenin bunyeyle alakalidr canim.cok kiloda iyi degil bebegn alsin saglikla olsun o yeter.seker olmasa gecede ye dicem ama seker var iste
Bence ii canim o kadar meyveye.Ara ogunle ana ogun arası kac saat olmalı?Ben bugun sabah-ogle arası hic ara ogun yemedim.Ondan yuksek cıkmis olabilir mi?Aksam tokluk 108 cikti.Elma yemistim yemekten oncr
Canimm kilo çok önemli değil aslında.sagliklo olsun yeterli.benim arkadaşımın kızı 2700 doğdu.masallah şimdi tombili :) ve sadece anne sütüyle besleniyor.mama ile beslenen zaten kilo alor :)Inşallah bebis alıyordur kuzum kilo ben açıkmiyorum ki gece de
bende merk ediyorum hep ters oluyodu ayakalrı aşadaydı bi ara çapraz gibiydi sanırım en son 33 te ters di bakalım nasıl olcak bu sefer :)Canimm dönmüşse eğer bir daha eski halini alması çok zor bir ihtimalmis:)
Bide kafaya takinca sanirim hareket olmuyor. Dun cok yormustum kendimi de korktum bisrymi oldu acaba die. Cok sukur simdi etti benim yavruda biraz hareket:) buzamana kadar cok hareketliydi gozle goruluyordu. Tabi artik azalackmis aliscaz onada sanirim...
cnm senin bebeğin pozisyonu nasılZaman zmaan hepmzde oluyo bu dusunce cnm buhun gndz benımde oynamadı bı saat önce esımle otrup ızledık resmen dans ettı yanı :)
cnm senin bebeğin pozisyonu nasıl
Ne bilim işte canim aslında ben çok kilolu istemiyorum kilosu haftasiyla uyumlu olsun yeterCanimm kilo çok önemli değil aslında.sagliklo olsun yeterli.benim arkadaşımın kızı 2700 doğdu.masallah şimdi tombili :) ve sadece anne sütüyle besleniyor.mama ile beslenen zaten kilo alor :)
cnm senin bebeğin pozisyonu nasıl
hımm sanırım hep ozamnlrdamı doğum pozisyonunu alıyor 30 larda flnPardon 29 dıcektım:)
insallah bol bol sütumuz olsun ozaman :))Geçecek canım ama şmyke bi dueum var emzirme döneminde yediğin yaramıyor çünkü süt üretiyorsun sürekli bebek bu sefer sütten alıyor herşeyi onun için daha kolay kilo veriyorsun
Sagol canim.Yrn dahiliyeye gidiyrm bakalim ne dicek?2 2 bucuk saat olmalıymıs en fazla... sabahk kalkp gece yatana kadr anca denk gelıyo 6 öğün toplam.. tabı bunn ıcknde cok gec kalkmamak lazım 9 gbı en fazla kalkcaksın sabah... ewet uzun sure ac kalıp yyence brden yukselıyorms seker bunyuzden ara öğünler varya.. ıyı dengleemwk lazm
Eskisine göre bizim kızında hareketleri azaldı az önce çikolata yedim neyse ki biraz hareketlendi şimdi çok şükür insan ister istemez korkuyodaZaman zmaan hepmzde oluyo bu dusunce cnm buhun gndz benımde oynamadı bı saat önce esımle otrup ızledık resmen dans ettı yanı :)
Aynen canım tozBuda toz heralde dımı
Ben de o şekilde düşünüyorumKızlar bebek bezi ben prima premium care aldım.ama nasıl olacak bilmiyorum.alerji yapacak mı .ekonomik paket vardı ondan aldım.ben 1 numara aldım.0 numara mı almalıyız 1 mı? Islak mendil de üni baby yeni doğan pamuk mendil aldım ama ilk zamanlar pamuğu ıslatıp öyle kullancam.suyu da kaynaticam o suyla silicem.
Aynen benim de bu aksam menude k fasulye vardi,dusuk cikti cok sukurKzlar test edıldı onaylandı kurufaslye coban salata ıkı dılım ekmek 123 cıktı
Bende artık yatıyorum dün çok az hissettim bugün iş yaptım hareket liydi sanırım yatmak la alakalıG Gulum80 sen de banim gibi gebeliğin başından beri yatıyorsun diye biliyorum onun için sana sormak istedim bebeğin hareketleri nasıl?? Sürekli yattığım için mi bilmiyorum çok hareketli değil benim bebiş ama doktor kontrolüne falan gittiğimiz zaman ister istemez biraz yürüyüş yapıyorum ya o gün ve sonraki gün çok hareketli oluyor 3. Gün azalıyor sonra iki hafta öyle geçiyor hatta bazı günler hiç hissetmiyorum kontrollerde şükür iyi hatta doktorum gayet hareketli bir Bebek diyor ben da merak ediyorum bebek hareketlerinin sürekli yatma ile bir ilgisi var mı diye???? Bu konuda fikri olan var mı??!!?
Canim bence var sürekli yattigimiz için hizsedemiyoruz hareketlerini hatta ben bunun için doktora gitmistim doktorum bebek su anda bile hareket ediyor demisti o an bile hissetmemiştim ki bende de aynı durum var 2 gun hareket ediyorsa 2 gün hareket etmiyor ve öyle canımı açılacak kadar hareketli olmuyo insan tedirgin oluyor korkuyor biliyorum ama işte BI de bebekler artik rem uykusuna yatarmisG Gulum80 sen de banim gibi gebeliğin başından beri yatıyorsun diye biliyorum onun için sana sormak istedim bebeğin hareketleri nasıl?? Sürekli yattığım için mi bilmiyorum çok hareketli değil benim bebiş ama doktor kontrolüne falan gittiğimiz zaman ister istemez biraz yürüyüş yapıyorum ya o gün ve sonraki gün çok hareketli oluyor 3. Gün azalıyor sonra iki hafta öyle geçiyor hatta bazı günler hiç hissetmiyorum kontrollerde şükür iyi hatta doktorum gayet hareketli bir Bebek diyor ben da merak ediyorum bebek hareketlerinin sürekli yatma ile bir ilgisi var mı diye???? Bu konuda fikri olan var mı??!!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?