2017 Aralık Anneleri

mrb arkdslar benm de bugun nts.kontrolum vardi ebe 7 8 dk kalp atisini alamadi karnimn her yerine bakti kalp atisi yok yuregime inecekti tam sorun var derken sol kasigimda aldik kalp atisni yuregime incekti az daha cok kotu bir deneyimdi

mrb arkdslar benm de bugun nts.kontrolum vardi ebe 7 8 dk kalp atisini alamadi karnimn her yerine bakti kalp atisi yok yuregime inecekti tam sorun var derken sol kasigimda aldik kalp atisni yuregime incekti az daha cok kotu bir deneyimdi
ay cnm nasıl korkmuşsundur. neden öyle olmuş peki?

Canım göndermen gerek sen ya da eşin durumu anlatacak onu kırmamak mı daha iyi yoksa allah korusun sana ve bebeğe bir şey olması mı?Uzaktan mı geldi peki?
Ben şimdiden anlaşma yapıyorum hasta olan varsa iyileşince gelecek ziyarete diye.

Ah yaaa bazen benim de geç buluyorlar. Sırtını falan dönmüştür belki canım. Ama çok korkmussundur neyse geçmiş gitmiş. Nst nasıl çıktı canim

Seninle aynı haftamız. Benim de dün çekildi nst

ben uymuyrm yazilanalra yasaklara uyuyrm sadece canim.tam bugday ekmegi yiyrom surekli pilav yiyeceksm pirincse yani 3 kasik ve yiyorsam ekmek kullanmiyrm o yemekte.patateste yasak ama mesela barbunyanin icinde varsa bi kac tane yenileblr.sutlu tatli haftada bir iki yiyorm.meyvelern yaninda sut urunleri yiyorm.meyvesulari bal recel falan yasak zaten biliysn.havucta yasak az da olsa yiende yenileblr.bu sejilde yapiyrm ben.haftada en az 3 kez et balik yada tavuk en az iki kofte buyuklugnde olcaklar.hazir corbalarda yasak

Seninle aynı haftamız. Benim de dün çekildi nst
ah canm hic sorma onrumden omr gitti kasikta napyo inan blmyrm. adalati birakli 2 haft olmstu vitamnleri falan hersyi birk dedi canm sancm cikmadi 20 lerde inan anlaymrm bu nasl is erken dogmasn die ilac icyz ilaci birkyz bu kezde sanci yok bosuna mi kullandm die dusnmyo degilm... bu hafta dogma ihtimali yuzde 1 ddi ult fakan yapmadi ciktk geldk iste bakalm hayirlisi... senin bebegnn de mi bszen bulunamiyo sirtini mi donmus demekms canm

arkadaşlar merhaba hamilelikte astım olan varmı ben astım ilaçları kullanıyorum be sezeryan olucam çok korkuyorum benim gibi olan varsa yazsın lütfen

iyice asagi inmiş bebi demek ki canim.gecmis olsun.nst de usg de hep bakiyrm dr un yuzune allah saklasin sanki gep kotu bisey diycekms gibi yuzunden anlamaya calisyrm iyi mi kotu mu diye.

bu arada ben hurma yemeye basldm 2 haft oncedn yeyin diolar ama gunde 5 tane ozaman normal dogumda acilma kolay oluyomus ve kesige bile gerek kalmdigi oluyomus sezeryanda ise cok cabuk ayaga kalklyoms ve sut hemen gelyoms cogu kisden duydm arkdslar

Sagol canımm.1.saat tokluk 121,2.saat tokluk 125 cikti.Bu mumkun mu canim?

bilmem avaba asagi indimi demek umarim oyledir 36 yi doldurduktam sonra cok siknti olmyo zaten haftayada dogsa olur yani
benmde hep sol kasigima yakin yerde buluyorlar.ama benm makat durusta yani asagida duruyo.uag ye girseydin anlasilrdi sanirim.sikinti yapma bak cok şükür iyiyms

Sagol canımm.1.saat tokluk 121,2.saat tokluk 125 cikti.Bu mumkun mu canim?
o bi kez bendede oldu.normalde 1
saatten sonra dusmesi lazim.tekrar olcseydin dogru mu diye kendin olcuyisan.benm ilki 132 li bisey cikti 2.saat 134 cikmisti.su olcum isi git gide sacma sapan hal almaya basladi vallah az da kaldi ustelik.erken almadn dimi olcumu tam saati dolunca aldin

ya bu benm karin agrim ne olcak ya.adet olcakmisim gibi boyle wc ye gitmem gerekirmis gibi anlatamiyrm da.dun idrar testide yapmadi dr enfeksiyon var mi acaba diye.evde munorol sase var icsem enfeksiyin olma ihtimaline karsi bisey olur mu acaba

O olcumle kalır miyim :)) Hatta 136 ya cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…