- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
ay cnm nasıl korkmuşsundur.mrb arkdslar benm de bugun nts.kontrolum vardi ebe 7 8 dk kalp atisini alamadi karnimn her yerine bakti kalp atisi yok yuregime inecekti tam sorun var derken sol kasigimda aldik kalp atisni yuregime incekti az daha cok kotu bir deneyimdi
Toz canımTozmu canm bn gormedm gırevlı var dedı acelem vardı bakmadım bnde alyım o zaman
Canım göndermen gerek sen ya da eşin durumu anlatacak onu kırmamak mı daha iyi yoksa allah korusun sana ve bebeğe bir şey olması mı?Uzaktan mı geldi peki?Kızlar günaydın dün kayınvalidem geldi hafta içi bizde kalıyor bu sabah grip olmuş şimdi ben ne yapacağım ya evine git bana bulaşmasın desem olmayacak gitmese olmayacak zaten farenjit var sen de bir başladı mı antibiyotik kullanmadan hayatta geçmez cuma kontrolde CRP yüksek çıkmıştı zaten o zaman doktorum bu haftadan sonra antibiyotik kullanamayız bebeğe zarar verir demişti of kendisi de ben gideyim sana bulaşmasın diye düşünmez hayatta ..,, ben na yapacağım ya... bir de grip bi eve gelince herkese bulaşır
Ah yaaa bazen benim de geç buluyorlar. Sırtını falan dönmüştür belki canım. Ama çok korkmussundur neyse geçmiş gitmiş. Nst nasıl çıktı canimmrb arkdslar benm de bugun nts.kontrolum vardi ebe 7 8 dk kalp atisini alamadi karnimn her yerine bakti kalp atisi yok yuregime inecekti tam sorun var derken sol kasigimda aldik kalp atisni yuregime incekti az daha cok kotu bir deneyimdi
Seninle aynı haftamız. Benim de dün çekildi nstmrb arkdslar benm de bugun nts.kontrolum vardi ebe 7 8 dk kalp atisini alamadi karnimn her yerine bakti kalp atisi yok yuregime inecekti tam sorun var derken sol kasigimda aldik kalp atisni yuregime incekti az daha cok kotu bir deneyimdi
Haber verirsin canım inşallah güzel cikarŞuan nst den bağlanıyorum bakalım ne çıkacak
nedenini soylemedi ta kasigima inmis kalbi orda napyosa oda ayri bi soru ama sebebini bilmyrm cnmay cnm nasıl korkmuşsundur.neden öyle olmuş peki?
ben uymuyrm yazilanalra yasaklara uyuyrm sadece canim.tam bugday ekmegi yiyrom surekli pilav yiyeceksm pirincse yani 3 kasik ve yiyorsam ekmek kullanmiyrm o yemekte.patateste yasak ama mesela barbunyanin icinde varsa bi kac tane yenileblr.sutlu tatli haftada bir iki yiyorm.meyvelern yaninda sut urunleri yiyorm.meyvesulari bal recel falan yasak zaten biliysn.havucta yasak az da olsa yiende yenileblr.bu sejilde yapiyrm ben.haftada en az 3 kez et balik yada tavuk en az iki kofte buyuklugnde olcaklar.hazir corbalarda yasak@umudunu-kaybetme ,@dilekylmz22 Kızlar doktor bi iki tane cikan 150 leri cok dikkate almadi.Orda yapilan tahlil sonucu 95 cıktı. Diyete devam dedi.Ben de nasıl beslenicem diye sorunca diyetisyene gidebilirsin dedi.Bulundugum yerde diyetsyen yok.Sizler diyetsyenin listesine mi uyuyrsunz?
ah canm hic sorma onrumden omr gitti kasikta napyo inan blmyrm. adalati birakli 2 haft olmstu vitamnleri falan hersyi birk dedi canm sancm cikmadi 20 lerde inan anlaymrm bu nasl is erken dogmasn die ilac icyz ilaci birkyz bu kezde sanci yok bosuna mi kullandm die dusnmyo degilm... bu hafta dogma ihtimali yuzde 1 ddi ult fakan yapmadi ciktk geldk iste bakalm hayirlisi... senin bebegnn de mi bszen bulunamiyo sirtini mi donmus demekms canmSeninle aynı haftamız. Benim de dün çekildi nst
senin nasl sanci var miHaber verirsin canım inşallah güzel cikar
iyice asagi inmiş bebi demek ki canim.gecmis olsun.nst de usg de hep bakiyrm dr un yuzune allah saklasin sanki gep kotu bisey diycekms gibi yuzunden anlamaya calisyrm iyi mi kotu mu diye.ah canm hic sorma onrumden omr gitti kasikta napyo inan blmyrm. adalati birakli 2 haft olmstu vitamnleri falan hersyi birk dedi canm sancm cikmadi 20 lerde inan anlaymrm bu nasl is erken dogmasn die ilac icyz ilaci birkyz bu kezde sanci yok bosuna mi kullandm die dusnmyo degilm... bu hafta dogma ihtimali yuzde 1 ddi ult fakan yapmadi ciktk geldk iste bakalm hayirlisi... senin bebegnn de mi bszen bulunamiyo sirtini mi donmus demekms canm
bilmem avaba asagi indimi demekiyice asagi inmiş bebi demek ki canim.gecmis olsun.nst de usg de hep bakiyrm dr un yuzune allah saklasin sanki gep kotu bisey diycekms gibi yuzunden anlamaya calisyrm iyi mi kotu mu diye.
Sagol canımm.1.saat tokluk 121,2.saat tokluk 125 cikti.Bu mumkun mu canim?ben uymuyrm yazilanalra yasaklara uyuyrm sadece canim.tam bugday ekmegi yiyrom surekli pilav yiyeceksm pirincse yani 3 kasik ve yiyorsam ekmek kullanmiyrm o yemekte.patateste yasak ama mesela barbunyanin icinde varsa bi kac tane yenileblr.sutlu tatli haftada bir iki yiyorm.meyvelern yaninda sut urunleri yiyorm.meyvesulari bal recel falan yasak zaten biliysn.havucta yasak az da olsa yiende yenileblr.bu sejilde yapiyrm ben.haftada en az 3 kez et balik yada tavuk en az iki kofte buyuklugnde olcaklar.hazir corbalarda yasak
benmde hep sol kasigima yakin yerde buluyorlar.ama benm makat durusta yani asagida duruyo.uag ye girseydin anlasilrdi sanirim.sikinti yapma bak cok şükür iyiymsbilmem avaba asagi indimi demekumarim oyledir 36 yi doldurduktam sonra cok siknti olmyo zaten haftayada dogsa olur yani
o bi kez bendede oldu.normalde 1Sagol canımm.1.saat tokluk 121,2.saat tokluk 125 cikti.Bu mumkun mu canim?
O olcumle kalır miyim :)) Hatta 136 ya cıktıo bi kez bendede oldu.normalde 1
saatten sonra dusmesi lazim.tekrar olcseydin dogru mu diye kendin olcuyisan.benm ilki 132 li bisey cikti 2.saat 134 cikmisti.su olcum isi git gide sacma sapan hal almaya basladi vallah az da kaldi ustelik.erken almadn dimi olcumu tam saati dolunca aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?