- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
e nasil yukselmis ki.harketsiz mi kaldin acaba ondan da olur.doguraym kircam bu aleti ben :))O olcumle kalır miyim :)) Hatta 136 ya cıktı
Hastanede 2.saat tokluk 95 cıktı.Bu cihazlar kafayi yemis bence.O olcumle kalır miyim :)) Hatta 136 ya cıktı
Canım ben de adalati bıraktım 3 gündür daha iyiyim. Adalati kullanmadan önce nerdeyse doğuruyorum doktor müdahale etmezsek doğar demisti. Bırakırken korkarak bıraktım ama dediğim gibi 3 gündür iyiyim. Doktor 37de diyor. 38i goremeyiz diyor. Dün nst de iki kere 40larda bi kere 90larda sancim çıktı ama doktor sıkıntı değil dedi.ah canm hic sorma onrumden omr gitti kasikta napyo inan blmyrm. adalati birakli 2 haft olmstu vitamnleri falan hersyi birk dedi canm sancm cikmadi 20 lerde inan anlaymrm bu nasl is erken dogmasn die ilac icyz ilaci birkyz bu kezde sanci yok bosuna mi kullandm die dusnmyo degilm... bu hafta dogma ihtimali yuzde 1 ddi ult fakan yapmadi ciktk geldk iste bakalm hayirlisi... senin bebegnn de mi bszen bulunamiyo sirtini mi donmus demekms canm
Valla bilmiyom canimm.Stres yapmiyayim dedikce bu rakamlar beni delirtyr.Avazım ciktigi kadar bagrcame nasil yukselmis ki.harketsiz mi kaldin acaba ondan da olur.doguraym kircam bu aleti ben :))
Canım bende de var o ağrı adet sancısı gibi. Normal değil mi bu haftada artık. Sor doktoruna ama kasılmalara doğuma hazırlık gibiya bu benm karin agrim ne olcak ya.adet olcakmisim gibi boyle wc ye gitmem gerekirmis gibi anlatamiyrm da.dun idrar testide yapmadi dr enfeksiyon var mi acaba diye.evde munorol sase var icsem enfeksiyin olma ihtimaline karsi bisey olur mu acaba
Canım kendi cihazın daha yüksek mi ölçmüştü.Hastanede 2.saat tokluk 95 cıktı.Bu cihazlar kafayi yemis bence.
bosver streste yapma o da etkiliyo yaz cikani yaa.insulinse insulin kullancz napalm koyverdim artk benValla bilmiyom canimm.Stres yapmiyayim dedikce bu rakamlar beni delirtyr.Avazım ciktigi kadar bagrcam(
adetimin ilk gunu gibi kuru bi agriCanım bende de var o ağrı adet sancısı gibi. Normal değil mi bu haftada artık. Sor doktoruna ama kasılmalara doğuma hazırlık gibi
Evet canim.Doktora da sordum.1.saatteki degerin,2.saatte yukselme riski var mı diye?Yok dediCanım kendi cihazın daha yüksek mi ölçmüştü.
Yazdim canım.Parmaklarimiz ne hale geldi?bosver streste yapma o da etkiliyo yaz cikani yaa.insulinse insulin kullancz napalm koyverdim artk ben
Aynisi bende de var. Kasilman yoktu senin nst de ama yavaş yavaş artık doğum yaklaştıkça oluyo böyle. Ben dün de dedim adet sancısı gibi sancim var diye doktora. Zaten doğum kasılmalarında da adet sancısı gibi sancilar giriyomus. Sen için rahat olsun idrar kültürü falan ver istersen ama caninadetimin ilk gunu gibi kuru bi agri
su da iciyrm akinti yok kaisnti yok yanma yok.enfeksiyon diyorm ama belirti yok.
isin garibi sertlesme oluyo kasilma yok.anlamadim gitti.corapta giyiyrm usumeyeym diye deli olcam artk
Canım aynısını yaşadım ben burda da 3-4 defa yazdım. Evdeki o cihazlar yüksek ölçüyor. Benim de açlık cihazda 90 küsür (tam hatirlamiyorum) cikti. Ayni anda kan verdim saglik ocaginda ertesi gun kan sonucumda 60 kusurdu. Yani kolumdan kan alinirken ayni anda parmagimdan ben ölçtüm. Parmakla kol farklı olabilir dedi cihazı satın aldığın eczacı ama hangisini baz alacaz cok sacma geldi bana cunku referans degerler araligi ayni. Yani ben o cihaza guvenmiyorum. Kaldi ki hemoglobin a1c testi yaptirdim son 3 aylik seker olcumum normal cikti. O cihaza kalsa seker hastasıydım evdeki olcumlerimle.Evet canim.Doktora da sordum.1.saatteki degerin,2.saatte yukselme riski var mı diye?Yok dedi
dun baksaydi cok iyi olcakti iste.burdaki saglik ocagndada malzemeleri mi yokmus tam anlayamadm.bilmiyrm nolcak boyle.1 saati geciktr agriyo gecmiyo daAynisi bende de var. Kasilman yoktu senin nst de ama yavaş yavaş artık doğum yaklaştıkça oluyo böyle. Ben dün de dedim adet sancısı gibi sancim var diye doktora. Zaten doğum kasılmalarında da adet sancısı gibi sancilar giriyomus. Sen için rahat olsun idrar kültürü falan ver istersen ama canin
Tum moralim alt ust oldu.Olcmesem nolr?Yedigime dikkat etsem. Ben stres yaptikca minigim de kıpirdamiyrCanım aynısını yaşadım ben burda da 3-4 defa yazdım. Evdeki o cihazlar yüksek ölçüyor. Benim de açlık cihazda 90 küsür (tam hatirlamiyorum) cikti. Ayni anda kan verdim saglik ocaginda ertesi gun kan sonucumda 60 kusurdu. Yani kolumdan kan alinirken ayni anda parmagimdan ben ölçtüm. Parmakla kol farklı olabilir dedi cihazı satın aldığın eczacı ama hangisini baz alacaz cok sacma geldi bana cunku referans degerler araligi ayni. Yani ben o cihaza guvenmiyorum. Kaldi ki hemoglobin a1c testi yaptirdim son 3 aylik seker olcumum normal cikti. O cihaza kalsa seker hastasıydım evdeki olcumlerimle.
strestendr o benmde agrim var diye kipirdamiyodu durttum simdi kipirdadi yat soluna ovala karnini tepki verir.Tum moralim alt ust oldu.Olcmesem nolr?Yedigime dikkat etsem. Ben stres yaptikca minigim de kıpirdamiyr
Senin ne agrin var canım?Dısarı attim kendimi.Cok sıkıldımstrestendr o benmde agrim var diye kipirdamiyodu durttum simdi kipirdadi yat soluna ovala karnini tepki verir.
Sorma cnm yaa bende öyle ölçüyorum bazen..bugünde öğlen kurt gibi acıktım kısır yapalım dedik ama uyduruk bi kısır bulguru az yeşilliği çok olsun dedik yedim de yedim nasılsa yeşillik çok diye..bugün 2.saatleri ölçüyorum bi ölçtüm 140..salata alt tarafı ama herhalde sabah sonrasındaki ara öğünde sadece ceviz yedim bastırmadı çok acıkınca da yüksek çıktıSagol canımm.1.saat tokluk 121,2.saat tokluk 125 cikti.Bu mumkun mu canim?
Ben ilk iki hafta tam uydum diyet köşesine ama şimdi uymuyorum tam olarsk. Yine belki başlı şeylere dikkat ediyorum diyet listesinden çok uzaklaşmiyorum ama sıkı sıkıya da bağlı değilim@umudunu-kaybetme ,@dilekylmz22 Kızlar doktor bi iki tane cikan 150 leri cok dikkate almadi.Orda yapilan tahlil sonucu 95 cıktı. Diyete devam dedi.Ben de nasıl beslenicem diye sorunca diyetisyene gidebilirsin dedi.Bulundugum yerde diyetsyen yok.Sizler diyetsyenin listesine mi uyuyrsunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?