2017 Aralık Anneleri

Canım ben de adalati bıraktım 3 gündür daha iyiyim. Adalati kullanmadan önce nerdeyse doğuruyorum doktor müdahale etmezsek doğar demisti. Bırakırken korkarak bıraktım ama dediğim gibi 3 gündür iyiyim. Doktor 37de diyor. 38i goremeyiz diyor. Dün nst de iki kere 40larda bi kere 90larda sancim çıktı ama doktor sıkıntı değil dedi.

ya bu benm karin agrim ne olcak ya.adet olcakmisim gibi boyle wc ye gitmem gerekirmis gibi anlatamiyrm da.dun idrar testide yapmadi dr enfeksiyon var mi acaba diye.evde munorol sase var icsem enfeksiyin olma ihtimaline karsi bisey olur mu acaba
Canım bende de var o ağrı adet sancısı gibi. Normal değil mi bu haftada artık. Sor doktoruna ama kasılmalara doğuma hazırlık gibi

Canım bende de var o ağrı adet sancısı gibi. Normal değil mi bu haftada artık. Sor doktoruna ama kasılmalara doğuma hazırlık gibi
adetimin ilk gunu gibi kuru bi agri
su da iciyrm akinti yok kaisnti yok yanma yok.enfeksiyon diyorm ama belirti yok.
isin garibi sertlesme oluyo kasilma yok.anlamadim gitti.corapta giyiyrm usumeyeym diye deli olcam artk

adetimin ilk gunu gibi kuru bi agri
su da iciyrm akinti yok kaisnti yok yanma yok.enfeksiyon diyorm ama belirti yok.
isin garibi sertlesme oluyo kasilma yok.anlamadim gitti.corapta giyiyrm usumeyeym diye deli olcam artk
Aynisi bende de var. Kasilman yoktu senin nst de ama yavaş yavaş artık doğum yaklaştıkça oluyo böyle. Ben dün de dedim adet sancısı gibi sancim var diye doktora. Zaten doğum kasılmalarında da adet sancısı gibi sancilar giriyomus. Sen için rahat olsun idrar kültürü falan ver istersen ama canin

Evet canim.Doktora da sordum.1.saatteki degerin,2.saatte yukselme riski var mı diye?Yok dedi
Canım aynısını yaşadım ben burda da 3-4 defa yazdım. Evdeki o cihazlar yüksek ölçüyor. Benim de açlık cihazda 90 küsür (tam hatirlamiyorum) cikti. Ayni anda kan verdim saglik ocaginda ertesi gun kan sonucumda 60 kusurdu. Yani kolumdan kan alinirken ayni anda parmagimdan ben ölçtüm. Parmakla kol farklı olabilir dedi cihazı satın aldığın eczacı ama hangisini baz alacaz cok sacma geldi bana cunku referans degerler araligi ayni. Yani ben o cihaza guvenmiyorum. Kaldi ki hemoglobin a1c testi yaptirdim son 3 aylik seker olcumum normal cikti. O cihaza kalsa seker hastasıydım evdeki olcumlerimle.

dun baksaydi cok iyi olcakti iste.burdaki saglik ocagndada malzemeleri mi yokmus tam anlayamadm.bilmiyrm nolcak boyle.1 saati geciktr agriyo gecmiyo da

Tum moralim alt ust oldu.Olcmesem nolr?Yedigime dikkat etsem. Ben stres yaptikca minigim de kıpirdamiyr

Bu gun bavulumu hazirladim kizisin kiyafetler utulenip yerlesti benimkilerde oyle sadece hasta bezi pisik kremi bez ve islak mendil kaldi dun gece ruyamda doguruyordum etkisinde kaldim herhalde hepsi aradan cikti cok sukur sira vaktimizi beklemeye kaldi rabbim hayirlisiyla vaktinde gelmeyi nasip etsin tum bebislerin

35.haftanin içinde olmanın rahatlığı mı bilmiyorum ama gelsin diye düşünmüyor değilim.sonra oğlumla konuşuyorum bak ayın 15 inde gel oğlusum annen gibi akıllı ol annende ayın 15 inde doğmuş diyorum niye mı çünkü hastane parası verilecek

Sagol canımm.1.saat tokluk 121,2.saat tokluk 125 cikti.Bu mumkun mu canim?
Sorma cnm yaa bende öyle ölçüyorum bazen..bugünde öğlen kurt gibi acıktım kısır yapalım dedik ama uyduruk bi kısır bulguru az yeşilliği çok olsun dedik yedim de yedim nasılsa yeşillik çok diye..bugün 2.saatleri ölçüyorum bi ölçtüm 140..salata alt tarafı ama herhalde sabah sonrasındaki ara öğünde sadece ceviz yedim bastırmadı çok acıkınca da yüksek çıktı

Ben ilk iki hafta tam uydum diyet köşesine ama şimdi uymuyorum tam olarsk. Yine belki başlı şeylere dikkat ediyorum diyet listesinden çok uzaklaşmiyorum ama sıkı sıkıya da bağlı değilim
Mesela tatlı filan yiyorum ben özellikle yaş pasta sütlü tatlı onun haricinde porsiyon kısıtlaması yapmıyorum. Ama beyaz ekmek patates kızartması bal filan yemiyorum.sabahlari iki yemek kaşığı uzum pekmezi yiyorum. Her ara öğünde meyve yiyorum muz ve kadar yasak ama ben yiyorum. Eskiden bu kadar çok süt ve yoğurt tüketmezdim diyet listemde hem ara hem ana öğünlerde süt ve yoğurt var önlerimdik yediğim için belki de yükselmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…