2017 Aralık Anneleri

Doktor olmaz dedi ama oluyr demekki canım.Ben olcmesem daha ii.Iice stresli bi hal aldi bu is. Kısır yukseltmez aslinda.Senin tedavine ne zmn karae verecek canim doktr?

Sagol canım. Gitmicem diyetsyene falan.Hatta olcumu de bırakcam diyorum ama bırakamam.Hayırlısiyla su 5 haftayi da atlatsaydim.Stresten dogurcam

Midem hiçbirşeyi kabul etmiyor şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyorum.bulgur pilavı yapsam yoğurtla mı yesem.salca yok baharat yok rahat olur

Doktor olmaz dedi ama oluyr demekki canım.Ben olcmesem daha ii.Iice stresli bi hal aldi bu is. Kısır yukseltmez aslinda.Senin tedavine ne zmn karae verecek canim doktr?
Bi de dediğim gibi bulgur az koyduk..ben öçlüp ölçüp 15 günde gidiyorum endokrin cnm..değerlerim de mesela 140ölçümde 16 ölçüm falan yüksek çıkıyor iyi diyor..tekrar 15gün sonraya çağırıyor..perşembe kontrolün var bakalım ne diyecek bu kez ölçümleri de azalttık 100 ölçümde 6 falan yüksek çıktı ortalama..bu kez tahlil de istedi bir sürü..bakalım ne diyecek..stres yapma cnm stres yükseltiyor ..benim çatlak prof hemen insülin dryio beni korkutmuştı yazmıştım buraya hatta..ama değerlerin güzel dedi..

Kızlar tansiyon çok önemli...sureklo ölçmek lazım aslında tansiyon makinem yok benim.keske alsaydimm

Canım endokrın bölumu olan bıyere gt dıyetsyen olr ırda... ewt dıyestyen kste verdımona gore yıyorm mumkn oldgnca bıde artık ölcerek ögrendım nelern yukseltttgnı onlara dıkkat edıyorm

Yok canim ne uzağı ayni ilçede oturuyoruz en fazla 30 dakika yürüme mesafesi evi. Ama onun evi sobalı şimdi hasta da olunca gitmek istemiyor galiba. Grip bana bulaşmaması gerekli ilaç kullanamam dedim oralı bile olmadı. Ne bileyim ya gitse dediğim gibi evi sobalı ona üzülürüm gitmezse bebeğimi düşünmek zorundayım. Gerçi bu seneye kadar hiç mi hasta olmadı sonuçta hep evindeydi yanı....

Hastane ye yattım tansiyon 15 bebek kilo almamış ciğer geliştirici iğne yapılıp gözetim altına alındım bebek fazla durmazmış
gecmis olsun canim.kritik haftalaro atlattin sag salim alirsn kucagina insallah.dogunca alır o kilo sıkıntı yapma dr lar en iyisini bilir

nedenini soylemedi ta kasigima inmis kalbi orda napyosa oda ayri bi soru ama sebebini bilmyrm cnm
Cuma günü benim de öyle oldu canim nst girdik kalp atışı alamadı ne oldu dedim bazen bebekler kaçıyor dedi beş dakika kadar uğraştı karnımın her tarafında gezendi kalp atışını almak için.. tabi ben kendi kendimi yiyorum ne oldu diye sonra bak tekme attı bir iki kez hissettim ben endişelenme dedi ama ben hissetmedim o tekmeleri. Artık kaçmasın diye eliyle karnımın bir tarafına bastırıp o yuvarlak aparatları koydu diğer eliyle de tutarak on dakika zor ölçüm yaptı..

Iyı hadi canım. Doktorlrın hrpsinin yaklaşımı farklı

Canım endokrın bölumu olan bıyere gt dıyetsyen olr ırda... ewt dıyestyen kste verdımona gore yıyorm mumkn oldgnca bıde artık ölcerek ögrendım nelern yukseltttgnı onlara dıkkat edıyorm
Hastanede yspılan sonuca göre karar vercem diyrdu. Yüksek cıkarsa endokrine sevk ederim dedi , Normal cıkınca 1 hafta takip et, haftaya göreyim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…