Doktor olmaz dedi ama oluyr demekki canım.Ben olcmesem daha ii.Iice stresli bi hal aldi bu is. Kısır yukseltmez aslinda.Senin tedavine ne zmn karae verecek canim doktr?Sorma cnm yaa bende öyle ölçüyorum bazen..bugünde öğlen kurt gibi acıktım kısır yapalım dedik ama uyduruk bi kısır bulguru az yeşilliği çok olsun dedik yedim de yedim nasılsa yeşillik çok diye..bugün 2.saatleri ölçüyorum bi ölçtüm 140..salata alt tarafı ama herhalde sabah sonrasındaki ara öğünde sadece ceviz yedim bastırmadı çok acıkınca da yüksek çıktı
Sagol canım. Gitmicem diyetsyene falan.Hatta olcumu de bırakcam diyorum ama bırakamam.Hayırlısiyla su 5 haftayi da atlatsaydim.Stresten dogurcamBen ilk iki hafta tam uydum diyet köşesine ama şimdi uymuyorum tam olarsk. Yine belki başlı şeylere dikkat ediyorum diyet listesinden çok uzaklaşmiyorum ama sıkı sıkıya da bağlı değilim
Mesela tatlı filan yiyorum ben özellikle yaş pasta sütlü tatlı onun haricinde porsiyon kısıtlaması yapmıyorum. Ama beyaz ekmek patates kızartması bal filan yemiyorum.sabahlari iki yemek kaşığı uzum pekmezi yiyorum. Her ara öğünde meyve yiyorum muz ve kadar yasak ama ben yiyorum. Eskiden bu kadar çok süt ve yoğurt tüketmezdim diyet listemde hem ara hem ana öğünlerde süt ve yoğurt var önlerimdik yediğim için belki de yükselmiyor
Ah çok geçmis olsun canım. Olsun haftan gayet iyi endiselenmeHastane ye yattım tansiyon 15 bebek kilo almamış ciğer geliştirici iğne yapılıp gözetim altına alındım bebek fazla durmazmış
Canımmm benim dualarim seninleHastane ye yattım tansiyon 15 bebek kilo almamış ciğer geliştirici iğne yapılıp gözetim altına alındım bebek fazla durmazmış
Bi de dediğim gibi bulgur az koyduk..ben öçlüp ölçüp 15 günde gidiyorum endokrin cnm..değerlerim de mesela 140ölçümde 16 ölçüm falan yüksek çıkıyor iyi diyor..tekrar 15gün sonraya çağırıyor..perşembe kontrolün var bakalım ne diyecek bu kez ölçümleri de azalttık 100 ölçümde 6 falan yüksek çıktı ortalama..bu kez tahlil de istedi bir sürü..bakalım ne diyecek..stres yapma cnm stres yükseltiyor ..benim çatlak prof hemen insülin dryio beni korkutmuştı yazmıştım buraya hatta..ama değerlerin güzel dedi..Doktor olmaz dedi ama oluyr demekki canım.Ben olcmesem daha ii.Iice stresli bi hal aldi bu is. Kısır yukseltmez aslinda.Senin tedavine ne zmn karae verecek canim doktr?
Sağlıkla hayırla gelsin bebeğin kucağına cnm telaş yapma..dualarım seninlerHastane ye yattım tansiyon 15 bebek kilo almamış ciğer geliştirici iğne yapılıp gözetim altına alındım bebek fazla durmazmış
umudunu-kaybetme ,@dilekylmz22 Kızlar doktor bi iki tane cikan 150 leri cok dikkate almadi.Orda yapilan tahlil sonucu 95 cıktı. Diyete devam dedi.Ben de nasıl beslenicem diye sorunca diyetisyene gidebilirsin dedi.Bulundugum yerde diyetsyen yok.Sizler diyetsyenin listesine mi uyuyrsunz?
Yok canim ne uzağı ayni ilçede oturuyoruz en fazla 30 dakika yürüme mesafesi evi. Ama onun evi sobalı şimdi hasta da olunca gitmek istemiyor galiba. Grip bana bulaşmaması gerekli ilaç kullanamam dedim oralı bile olmadı. Ne bileyim ya gitse dediğim gibi evi sobalı ona üzülürüm gitmezse bebeğimi düşünmek zorundayım. Gerçi bu seneye kadar hiç mi hasta olmadı sonuçta hep evindeydi yanı....Canım göndermen gerek sen ya da eşin durumu anlatacak onu kırmamak mı daha iyi yoksa allah korusun sana ve bebeğe bir şey olması mı?Uzaktan mı geldi peki?
Ben şimdiden anlaşma yapıyorum hasta olan varsa iyileşince gelecek ziyarete diye.
karin agrim var kasik mi karin mi anlayamiyrm bende.girdim yorganin altina ama hafif haif gene devam ediyo geçmedi hicSenin ne agrin var canım?Dısarı attim kendimi.Cok sıkıldım
gecmis olsun canim.kritik haftalaro atlattin sag salim alirsn kucagina insallah.dogunca alır o kilo sıkıntı yapma dr lar en iyisini bilirHastane ye yattım tansiyon 15 bebek kilo almamış ciğer geliştirici iğne yapılıp gözetim altına alındım bebek fazla durmazmış
Cuma günü benim de öyle oldu canim nst girdik kalp atışı alamadı ne oldu dedim bazen bebekler kaçıyor dedi beş dakika kadar uğraştı karnımın her tarafında gezendi kalp atışını almak için.. tabi ben kendi kendimi yiyorum ne oldu diye sonra bak tekme attı bir iki kez hissettim ben endişelenme dedi ama ben hissetmedim o tekmeleri. Artık kaçmasın diye eliyle karnımın bir tarafına bastırıp o yuvarlak aparatları koydu diğer eliyle de tutarak on dakika zor ölçüm yaptı..nedenini soylemedi ta kasigima inmis kalbi orda napyosa oda ayri bi soru ama sebebini bilmyrm cnm
Bugün gidemem artık. Hava çok kötü. Eşim de evde değil. Hala ara ara sancı giriyo. Yarın bi gideyim. Çok canım sıkıldı
ay cnm nasıl korkmuşsundur.neden öyle olmuş peki?
Gecmiş olsun canım.Kontrol altında olmak daha ıı. moralini bozmaHastane ye yattım tansiyon 15 bebek kilo almamış ciğer geliştirici iğne yapılıp gözetim altına alındım bebek fazla durmazmış
Iyı hadi canım. Doktorlrın hrpsinin yaklaşımı farklıBi de dediğim gibi bulgur az koyduk..ben öçlüp ölçüp 15 günde gidiyorum endokrin cnm..değerlerim de mesela 140ölçümde 16 ölçüm falan yüksek çıkıyor iyi diyor..tekrar 15gün sonraya çağırıyor..perşembe kontrolün var bakalım ne diyecek bu kez ölçümleri de azalttık 100 ölçümde 6 falan yüksek çıktı ortalama..bu kez tahlil de istedi bir sürü..bakalım ne diyecek..stres yapma cnm stres yükseltiyor ..benim çatlak prof hemen insülin dryio beni korkutmuştı yazmıştım buraya hatta..ama değerlerin güzel dedi..
Canim ben bugün yikadim karışık yikadim kırmızı beyaz pembe agirlikliydi karışık 30 derecede ve utu programında yikadim hicde bisey olmadiKacta yıkadn cnm bude cogu renklı beyaz hepsnı bırmı attınız kırmzıı olanlarn rengı cıkıyo dedı halam
Hastanede yspılan sonuca göre karar vercem diyrdu. Yüksek cıkarsa endokrine sevk ederim dedi , Normal cıkınca 1 hafta takip et, haftaya göreyim dediCanım endokrın bölumu olan bıyere gt dıyetsyen olr ırda... ewt dıyestyen kste verdımona gore yıyorm mumkn oldgnca bıde artık ölcerek ögrendım nelern yukseltttgnı onlara dıkkat edıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?