2017 Aralık Anneleri

kızlar sanırım ben de şekerli olarak aranıza katıldım galiba

Dün yapılan testlerimin sonuçları böyle çıkmış. Doktorum da yurt dışına çıktı bugün soramadım Hepiniz artık doktor kadar biliyorsunuzdr

hba1c 4,8-6,2 değer aralığı benimki 6,32
glukoz 70-110 arası benimki 110

Bu değerlere göre takip yapacak mıyım acaba yoksa dikkat etmem yeterli mi ? OY ben tatlısız duramam :'(

:)) saglik ocaginda açlık toklukta baktr.hba1c kandaki 3 aylik seker miktari ve sen asmissin siniri sinir 6.arada yersin canim biseu olmaz.hamur islerine sertbetli tatlilara pilava patatese beyaz ekmege azicik elveda de yeter :))

Hiçbişey yiyemiyorum midem yanıyor...buigunde yoğurt bulgur pilavı yedim Birde sabah kahvaltı.diyette gibi hissediyorum kendimi.gercekten bu mide yanması çok zormuş

Hiçbişey yiyemiyorum midem yanıyor...buigunde yoğurt bulgur pilavı yedim Birde sabah kahvaltı.diyette gibi hissediyorum kendimi.gercekten bu mide yanması çok zormuş
canım gaviscon surup iç anında geçiriyor. Benim de oluyor yanma bıoğazm düğümleniyor sanki onu içiyorum hoopp geçiyor :)

Benim de başladı mide rahatsızlıkları tekrar canım. Zorla yedim akşam yemeğini

canim gecmis olsun benimkinin de kilosu dusuk yarin bende radyolojiye gidecegim kan akim hizina yada yaslanma kirecleme varmi diye bakacak kordonda hakkimizda hayirlisi

Çok geçmiş olsun canım
Kuzenimde de tansiyon vardı 36+1de sezeryanla aldılar bebeği maşallah ikisi de çok sağlıklı bebek küveze girer mi diye korkuyordu çok şükür ki girmedi. Bir kaç gün daha durursa allahın izniyle çok rahat atlatırsınız ikinizde. Allah yardımcın olsun. Bu arada bebek kilo almamış dedim kaç kilo şuan bebegin

adetimin ilk gunu gibi kuru bi agri
su da iciyrm akinti yok kaisnti yok yanma yok.enfeksiyon diyorm ama belirti yok.
isin garibi sertlesme oluyo kasilma yok.anlamadim gitti.corapta giyiyrm usumeyeym diye deli olcam artk
Benimde adet agrisi gibi oluyor,aslinda iki iye atlattim onlarda hic boyle agrim olmamisti sanki.Cuma gunu randevum kismetse dr a o zaman soracagim artik

1920 gr canım yarın ne dicek doktor iki normal Doğumum var tansiyon olursa sezeryan mı olur bilmiyorum sağlıkla gelsinde

Benimde adet agrisi gibi oluyor,aslinda iki iye atlattim onlarda hic boyle agrim olmamisti sanki.Cuma gunu randevum kismetse dr a o zaman soracagim artik
ben dun sordum normal dedi olacak onlar dedi.dogum sancisi falan degilmis yani.rahim agizina bakti nst ye aldı hic bi sorun yoktu cok şükür

ben dun sordum normal dedi olacak onlar dedi.dogum sancisi falan degilmis yani.rahim agizina bakti nst ye aldı hic bi sorun yoktu cok şükür
Ay o zaman yine mi enfeksiyon ya,monurol bi kere kullaninca geciriyor ama cok iyi gelmisti
İlk hamilelikte hep magnezyum kullandigim icin hic sancim olmamisti,bu degişik boyle adet sancilari gobegin sertlesmesi fln

Ay o zaman yine mi enfeksiyon ya,monurol bi kere kullaninca geciriyor ama cok iyi gelmisti
İlk hamilelikte hep magnezyum kullandigim icin hic sancim olmamisti,bu degişik boyle adet sancilari gobegin sertlesmesi fln
bana yapmadi idrar testi ya.yapsaydi vardi belki.gerci akinti yanma kasinti yok ama bilmiyrm.evde var benm munorol dr ddemedn icsem bisey olur mu ki

bana yapmadi idrar testi ya.yapsaydi vardi belki.gerci akinti yanma kasinti yok ama bilmiyrm.evde var benm munorol dr ddemedn icsem bisey olur mu ki
Bence doktorunla görüşmeden içme canım ne olur ne olmaz e nfeksiyonda kaşıntı yanma kötü koku olur çünkü bu belirtiler yoksa olmayadabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…