2017 Aralık Anneleri

aynen cNm bende adalattan once doguruyordum ama adalat beni cok yordu nedn dersn bunu biraknca fark ettim kullanirken anlamamsm daha cok kasilmam oluyor gbi his veriyordu ve bebegimn kilo alimi azalmsti sukur ki biraknca toplandi bebegim ..

ayyy inanmyorum ya benimki de kacti ozamam minigim ya

1920 gr canım yarın ne dicek doktor iki normal Doğumum var tansiyon olursa sezeryan mı olur bilmiyorum sağlıkla gelsinde
Tansiyon olunca sezeryan yapıyorlar canım normal doğumda yükselme riskine karsi. Kuzenim epidural sezeryan oldu sağlıkla kucağına aldı bebegini. Bizim için en iyisi hangisiyse o olsun. Benim de plasentadan dolayı büyük ihtimal sezeryan olacak. Normal olsun isterdim ama sağlıkla kucağına alayım gerisi hiç önemli değil

Sağlıklı olsun da önemli değil tansiyon düşmedi ciğer geliştirici iğne oldum bide sabah yapılacak

aynen cNm bende adalattan once doguruyordum ama adalat beni cok yordu nedn dersn bunu biraknca fark ettim kullanirken anlamamsm daha cok kasilmam oluyor gbi his veriyordu ve bebegimn kilo alimi azalmsti sukur ki biraknca toplandi bebegim ..
Ayy hadi yaa benim de çok kilo almamıştı adalattan mi acaba. Bakalım perşembe kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…