- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
15-9 düşmüyorTansiyon çok mu yüksek çıkıyor
Biz 14-8 ile dil Altı hap başladık gerçi cuma gününden beri 13-7 12-7 gibi ölçüyorum onun için kullanmıyorum hapı... çok geçmiş olsun canim hastanede misin evde kendin mi takip ediyorsun. Bir de bana doktorum günde 1 tane limon iç demişti şeker problemi yoksa dene istersen işe yarıyor gibi15-9 düşmüyor
Bugün kontrol için geldik yatış verdi hastane de gözetim altındaydım 2 saate bi ölçülüyor ilk kez yüksek çıktıBiz 14-8 ile dil Altı hap başladık gerçi cuma gününden beri 13-7 12-7 gibi ölçüyorum onun için kullanmıyorum hapı... çok geçmiş olsun canim hastanede misin evde kendin mi takip ediyorsun. Bir de bana doktorum günde 1 tane limon iç demişti şeker problemi yoksa dene istersen işe yarıyor gibi
Hayırlı olsun canım bebeğin kaç hafta lık kaç kg doğdu benimde riskim var alabilir ler heranKızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
Canımmm seni korkutmak istenen ama tansiyonun bu kadar yulek çıkıyorsa bence sezeryan ol.alsinalr bebeği.daha fazla bekleme.cunku sana zararı olur...annem bana hamileyken tansiyonu cıkmış ve ben 7 Aylık doğmuşum.ama annem yüksek tansiyondan geçici körlük yaşamış.sana bunlar olacak diye bişey yok ama beklemeye gerek de yok bence.....15-9 düşmüyor
Ben kullanmistim 2 kutu 200 er ml ama kendi adıma hiç bir şeyden fayda görmedim. Kurumuş toprak gibi karnım.Günaydın kızlar lierac kullanan var mi
Sade ılık süt , nohut veya sakiz çiğnemek faydalı oluyor banaGünaydın kızlar nasılsınız mide yanması ile nasıl baş ediyorsunuz sabah sabah bununla uyandım
Canım ben şu renk ayırıcı mendillerden aldım gerçekten işe yarıyor mendil kıpkırmızı çıktı kıyafetlerde hiçbişey yok tavsiye ederimAzcık koyarm bnde heralde... bıde bu renk meselesı nolck. Kzlar cogu renklı beyaz ama halam dedıkı kırmızınn rengı cıkar ayrı ay onu dedı yatm saatte yıkanck en kısa progrmda ama szı naptınz
Yarın sabah ikinci ciğer geliştirici iğne olacağım doplerr sen sonra doktor konuşalım dedi zaten normal diye şartım yok doktor ne derse oCanımmm seni korkutmak istenen ama tansiyonun bu kadar yulek çıkıyorsa bence sezeryan ol.alsinalr bebeği.daha fazla bekleme.cunku sana zararı olur...annem bana hamileyken tansiyonu cıkmış ve ben 7 Aylık doğmuşum.ama annem yüksek tansiyondan geçici körlük yaşamış.sana bunlar olacak diye bişey yok ama beklemeye gerek de yok bence.....
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile sağlıkla gelsin yorma kendini eşyalarını hazır et dursun köşedeKızlar benim dr bugün randevum vardı. Dogum iznimi almak için bu ay hiraz daha erken gittim dokrora. Kesinlikle çalışabilir raporu falan vermem sana dedi. Fabrika denetimim var yarım gün 12 ye kadar gideyim dedim asla uygun bulmuyorum dedi. İzne ayırdı doktorum beni. Tansiyonum 14-8 çıktı. 3 defa ölçtü doktorum 3 ü de 14 çıktı. Bebek 1.5 hafta kadar geride dedi. Kilosu 1500 gr. 29. Gaftada 1300 demişti. Suyunda azalma var dedi. Az su içmenin bu işe etkisi nedir diye sordum dogrudan bur etkisi yok, tansiyonla alakalı olduğunu düşünüyorum dedi. Kirdindaki kan akışında zayiflama var dedi. Yorulmayacaksin ayakta durmayacaksin enerji sarf etmeyeceksin ki bebeye daha cok yarasin yediklerin dedi. Daha çok protein tüketmeni istiyorum dedi. Bebeğim cok hareketli ama maşallah. Son gittigimde basi asagida ayaklar yukardaydi. Yaramaz ters dönmüş şimdi kafa yukarda ayaklar asagida. Daha haftası var büyük ihtimalle döner dedi. 100 bebekten 96 si doğum pozisyonu alır dedi.1 hafta boyunca tansiyonunu ölçüp bana bildir dedi. Bir hafta sonra perinatologla birlikte tekrar inceleyip gelişiminin devam edip etmedigine bakacağız dedi. Sonra nts ye bağladılar sancım falan çıkmadı. 8-11 arası çıkıyordu genelde.Acile gönderdi beni yeniden tansiyonun ölçüsün yüksek çıkarsa yatış yapacaksın dedi. Oğlumun yüzünü görebilir miyim dedim suyu yok ki goremeyiz dedi doktor .Olumsuz bir duruma karşı ciğer geliştirici iğne olman gerekiyor dedi. 4 doz celestone chronodose süspansiyon yazdi.2 ampulü vuruldum. 2 ampulü de ertesi gün aynı saatte dedi. 48 saate kadar kanına karışacak bu ilac dedi. Doktorun yanından çıktığımda dudaklarım titriyordu. Saha doğmadan onlar için üzülüyor dertleniyoruz. Sizlerden dua istiyorum. Inşallah bebeğim normal bir süreç yaşar sağlığına kavuşur, gelişimi güzel olur. inşallah suyu azalmaya devam etmez, sezeryanla almak zorunda kalmazlar. Eve geldim apar topar bebemin kıyafetlerini yıkadım astım. Seyretmek bile mutluluk verici.
Sağlıklı olsun da sen ona iyi bakarsın sabah ı bekliyorum ne dicek doktorSaolun canlarrr dualarım sizinle, 33+1 günlüktü hafta sonu ciğer geliştirici vurdu doktorum , rahmimde küçükmüş benim göbegimde büyümedi ufacıktı bebegin kılosu bildiğim kadarıyla 1900 gram, suyu çok azalmıştı bugunde kontrolde baktı ve alıcam dedi çok minik çok tatlı vik vik vik agladı hemşire öptürdü bana götürdüler küveze şimdi süt sagıp vercez , bir hafta 10 gün kuvezde kalır dediler çok iyi bakın kendinize bol su ve dinlenin aralık annesiyim derken kasımıda göremedim
canm geçmiş olsun bebeğin çabuk toparlanır umarım aralık annesiyiz ama aralığı beklemıyo bebıslerKızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
Canim gözün aydın çok.geçmiş olsun insalah en kısa zamanda da kuvezden çıkar ya bisey soracam gobegin büyümemesi rahomle mi alakaliSaolun canlarrr dualarım sizinle, 33+1 günlüktü hafta sonu ciğer geliştirici vurdu doktorum , rahmimde küçükmüş benim göbegimde büyümedi ufacıktı bebegin kılosu bildiğim kadarıyla 1900 gram, suyu çok azalmıştı bugunde kontrolde baktı ve alıcam dedi çok minik çok tatlı vik vik vik agladı hemşire öptürdü bana götürdüler küveze şimdi süt sagıp vercez , bir hafta 10 gün kuvezde kalır dediler çok iyi bakın kendinize bol su ve dinlenin aralık annesiyim derken kasımıda göremedim
Canim sezaryenmi oldun sudan dolayi? Senin suyun birden mi bitti ?Kızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
Canim sezaryenmi oldun sudan dolayi? Senin suyun birden mi bitti ?Kızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
Cuma azalmış iyice dedi , zaten öncede vardı suyla sorun, ciğer geliştirici vuruldum iki gün bugunde kontrol vardı ıyıce azalmış dedi aldı acil sezeryana cnmCanim sezaryenmi oldun sudan dolayi? Senin suyun birden mi bitti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?