2017 Aralık Anneleri

Su azalması olayını bir türlü anlayamıyorum ben sızıntı falan mı oluyor da azalıyor bu su.... nasıl farkına varacağız ki... banim de en büyük korkum suyun azalması benim rahim ağzına dikiş atıldı o zamandan beri Allah korusun resmen kabusum oldu bu düşünce benim ya . her seferinde de soruyorum suyu nasıl diye.,,

Cuma azalmış iyice dedi , zaten öncede vardı suyla sorun, ciğer geliştirici vuruldum iki gün bugunde kontrol vardı ıyıce azalmış dedi aldı acil sezeryana cnm
Anladim canim saglikla büyür bebegin insallah. Sezaryenin nasildi epidural mi oldun?
Sizleri okuyunca bende korkuyorum birden doktor hadi doguma diyecek diye.

O zaman dıkkat et cnm sor bızede aklına takılanı ben bır aydr yapuyorm dıyet.. yarn yazaym sana detaylıca
Sekerle basim belada(1 .saatler 120 nin altı,2.saatler cok yuksek.Dun bi ogun 125 , bi ogun 158 oldu.Nasil is anlamadim?Doktorun yaninda 2.saat 95 cikmısti .Yuksek ciksaydi endokrine sevk edecekti.Su ana hic 2.saat olcumu yapmamistim.Kadin dogumcuda, daha onceki dahiliyeci de 1
saatleri olc dedi.Demekki benim hep yuksekmis 2.saatler.Minigim ne zarar gormustur kimbilirCok uzgunumm

Anladim canim saglikla büyür bebegin insallah. Sezaryenin nasildi epidural mi oldun?
Sizleri okuyunca bende korkuyorum birden doktor hadi doguma diyecek diye.
Yemek yedıgım için spınal oldu canım aynen çok heyecanlandım bende bildiğim sureleri unuttum korkma sakin ol bi şekilde dogurcan rabbim bütün arkadasların yardımcısı olsun

Canım en kısa sürede toparlayıp taburcu olursunuz inşallah. Allah uzun ömürler saglik sihhat versin bebeğine de size de.

Kızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
Canım Allah analı babalı büyütsün inşAllahhhh Rabbim korusun yanınızdan ayırmasın sağlıkla evinize dönün ❤

gecmis olsun canim insallah iyi olur dinlenmek iyi gelir.cok hareket etme annen falan yakinindaysa çağır mumkumse wc harici kalkma.bol bol kırmızı et yemeye calis.vaktiyle gelir insallaj

oyy masallah.eve getirdgn gunleride gorursn insallahh ekim annesi :))

Kizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo
Canım balenlileride var ven ondan bi tane alıyorum çünkü dışarıya çıkarken kullanıyorum ucu belli olmasın diye pamuklu olanlarıda evde kullanıyorum, inan onları kullandıktan sonra balenli südyen takmıyor insan o kadar alışıyorsun ki rahatlığa:))

Kizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo
Canım balenlileride var ven ondan bi tane alıyorum çünkü dışarıya çıkarken kullanıyorum ucu belli olmasın diye pamuklu olanlarıda evde kullanıyorum, inan onları kullandıktan sonra balenli südyen takmıyor insan o kadar alışıyorsun ki rahatlığa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…