Canım ben şu renk ayırıcı mendillerden aldım gerçekten işe yarıyor mendil kıpkırmızı çıktı kıyafetlerde hiçbişey yok tavsiye ederim
Yani tabii doktoruna sor mutlaka. Bana doktorum içebilirsin demisti
Canim büyük marketlerde satiliyor 10 lu oluyor ama ben almadım makinemde beyaz ve renkliĺeri yikayabilecegim bir program var hiç de renklr birbirine karismadiNasıl bsey cnm nrde satılııor
Anladim canim saglikla büyür bebegin insallah. Sezaryenin nasildi epidural mi oldun?Cuma azalmış iyice dedi , zaten öncede vardı suyla sorun, ciğer geliştirici vuruldum iki gün bugunde kontrol vardı ıyıce azalmış dedi aldı acil sezeryana cnm
Sekerle basim beladaO zaman dıkkat et cnm sor bızede aklına takılanı ben bır aydr yapuyorm dıyet.. yarn yazaym sana detaylıca
Benim de 2.saatler cok yuksek cıkiyr simdi.Moralim bozulunca iice yukseldiEvet yapıldı 2. Saat biraz sınır ustuydu diğerleri normaldi
Yemek yedıgım için spınal oldu canım aynen çok heyecanlandım bende bildiğim sureleri unuttumAnladim canim saglikla büyür bebegin insallah. Sezaryenin nasildi epidural mi oldun?
Sizleri okuyunca bende korkuyorum birden doktor hadi doguma diyecek diye.
Rossmanda satılıyor canımNasıl bsey cnm nrde satılııor
Canım çok geçmiş olsun benim de zaman zaman çok kötü oluyor. Az kaldı doğumdan sonra hepsi geçecek insallahCnm dr bana da yazdı içiyorum ama en fazla iki saat durduruyor uyumadan içmiştim şu saatte uyandım uyuyamıyorum yanmadan
Canım en kısa sürede toparlayıp taburcu olursunuz inşallah. Allah uzun ömürler saglik sihhat versin bebeğine de size de.Saolun canlarrr dualarım sizinle, 33+1 günlüktü hafta sonu ciğer geliştirici vurdu doktorum , rahmimde küçükmüş benim göbegimde büyümedi ufacıktı bebegin kılosu bildiğim kadarıyla 1900 gram, suyu çok azalmıştı bugunde kontrolde baktı ve alıcam dedi çok minik çok tatlı vik vik vik agladı hemşire öptürdü bana götürdüler küveze şimdi süt sagıp vercez , bir hafta 10 gün kuvezde kalır dediler çok iyi bakın kendinize bol su ve dinlenin aralık annesiyim derken kasımıda göremedim
Canım Allah analı babalı büyütsün inşAllahhhh Rabbim korusun yanınızdan ayırmasın sağlıkla evinize dönün ❤Kızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
gecmis olsun canim insallah iyi olur dinlenmek iyi gelir.cok hareket etme annen falan yakinindaysa çağır mumkumse wc harici kalkma.bol bol kırmızı et yemeye calis.vaktiyle gelir insallajKızlar benim dr bugün randevum vardı. Dogum iznimi almak için bu ay hiraz daha erken gittim dokrora. Kesinlikle çalışabilir raporu falan vermem sana dedi. Fabrika denetimim var yarım gün 12 ye kadar gideyim dedim asla uygun bulmuyorum dedi. İzne ayırdı doktorum beni. Tansiyonum 14-8 çıktı. 3 defa ölçtü doktorum 3 ü de 14 çıktı. Bebek 1.5 hafta kadar geride dedi. Kilosu 1500 gr. 29. Gaftada 1300 demişti. Suyunda azalma var dedi. Az su içmenin bu işe etkisi nedir diye sordum dogrudan bur etkisi yok, tansiyonla alakalı olduğunu düşünüyorum dedi. Kirdindaki kan akışında zayiflama var dedi. Yorulmayacaksin ayakta durmayacaksin enerji sarf etmeyeceksin ki bebeye daha cok yarasin yediklerin dedi. Daha çok protein tüketmeni istiyorum dedi. Bebeğim cok hareketli ama maşallah. Son gittigimde basi asagida ayaklar yukardaydi. Yaramaz ters dönmüş şimdi kafa yukarda ayaklar asagida. Daha haftası var büyük ihtimalle döner dedi. 100 bebekten 96 si doğum pozisyonu alır dedi.1 hafta boyunca tansiyonunu ölçüp bana bildir dedi. Bir hafta sonra perinatologla birlikte tekrar inceleyip gelişiminin devam edip etmedigine bakacağız dedi. Sonra nts ye bağladılar sancım falan çıkmadı. 8-11 arası çıkıyordu genelde.Acile gönderdi beni yeniden tansiyonun ölçüsün yüksek çıkarsa yatış yapacaksın dedi. Oğlumun yüzünü görebilir miyim dedim suyu yok ki goremeyiz dedi doktor .Olumsuz bir duruma karşı ciğer geliştirici iğne olman gerekiyor dedi. 4 doz celestone chronodose süspansiyon yazdi.2 ampulü vuruldum. 2 ampulü de ertesi gün aynı saatte dedi. 48 saate kadar kanına karışacak bu ilac dedi. Doktorun yanından çıktığımda dudaklarım titriyordu. Saha doğmadan onlar için üzülüyor dertleniyoruz. Sizlerden dua istiyorum. Inşallah bebeğim normal bir süreç yaşar sağlığına kavuşur, gelişimi güzel olur. inşallah suyu azalmaya devam etmez, sezeryanla almak zorunda kalmazlar. Eve geldim apar topar bebemin kıyafetlerini yıkadım astım. Seyretmek bile mutluluk verici.
oyy masallah.eve getirdgn gunleride gorursn insallahh ekim annesi :))Saolun canlarrr dualarım sizinle, 33+1 günlüktü hafta sonu ciğer geliştirici vurdu doktorum , rahmimde küçükmüş benim göbegimde büyümedi ufacıktı bebegin kılosu bildiğim kadarıyla 1900 gram, suyu çok azalmıştı bugunde kontrolde baktı ve alıcam dedi çok minik çok tatlı vik vik vik agladı hemşire öptürdü bana götürdüler küveze şimdi süt sagıp vercez , bir hafta 10 gün kuvezde kalır dediler çok iyi bakın kendinize bol su ve dinlenin aralık annesiyim derken kasımıda göremedim
eski babaanne sutyenlerinden canim :)) desteksiz balensiz dumduz sutyen :))Kizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo
Saolun canlarrr dualarım sizinle, 33+1 günlüktü hafta sonu ciğer geliştirici vurdu doktorum , rahmimde küçükmüş benim göbegimde büyümedi ufacıktı bebegin kılosu bildiğim kadarıyla 1900 gram, suyu çok azalmıştı bugunde kontrolde baktı ve alıcam dedi çok minik çok tatlı vik vik vik agladı hemşire öptürdü bana götürdüler küveze şimdi süt sagıp vercez , bir hafta 10 gün kuvezde kalır dediler çok iyi bakın kendinize bol su ve dinlenin aralık annesiyim derken kasımıda göremedim[/Q
Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın darısı küvezden çıkmasına. Ne güzel meleğine kavuştunn☺
Canım balenlileride var ven ondan bi tane alıyorum çünkü dışarıya çıkarken kullanıyorum ucu belli olmasın diye pamuklu olanlarıda evde kullanıyorum, inan onları kullandıktan sonra balenli südyen takmıyor insan o kadar alışıyorsun ki rahatlığa:))Kizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo
Canım balenlileride var ven ondan bi tane alıyorum çünkü dışarıya çıkarken kullanıyorum ucu belli olmasın diye pamuklu olanlarıda evde kullanıyorum, inan onları kullandıktan sonra balenli südyen takmıyor insan o kadar alışıyorsun ki rahatlığa:))Kizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?