2017 Aralık Anneleri

Arkadaşlar gerizekalı insanlarla muhattap olmamaya calisin ve kendinizi stresten koruyun az once tansiyonum bir fırladı bir indi ödüm patldı erken doguracagim diye.

merhaba güzel anneler... Bende yarın 32. hafta çalışabilir raporu almaya gidiyorum hastaneye bakalım hayırlısı.. Sonra da yıllık izne çıkmayı planlıyorum inşallah.. Evde yapılmayı bekleyen dünya kadar iş var

Kızlar bnm bebiş önde gidiyor. Kilo sorunumuz var. Bu hafta normal doğum olup olmayacağı belli olacak. Sizde de böyle bir sorun var mı

Bulundugum yerde cok secenek yok maalesef.Kontrole gittigimde roxy alicam ben canım.Sut lekeleri ya da kan damlası lekeleri oluyr.Leke cıkarici alinabilir

Bnde baktm buhun deterjanla beze.. roxy toz deterjan vardı ıygndu fıyatı bılemedım dalınde pahalı geldı kokuauda thaf gbydı yıne kararsz kaldm

Gozunaydn cnm bı sıkntın olmazda ınsalalh gtmezsın o zamana kadr

Iyı cıkma cnm dıkkat edıyodun dımı Benım degerler bı tuhaf ıkı gndr buhun gıdıp ıgne aldm alet ıcın daha dıkkat etcm ınsallah duser braz

maden suyu mu kiz.minarelli su millet onu kilo versin diye kullaniyo.kilo mu aldiryms.ay hic icemiyrm ben onalrin sadesni meyveliside yasak zaten.fresanin indibi vardi limonlu seker hastalari icin 0 seker ama heryerde bulamiurm onu cok guzeldi o
Pek sadesini içiyordum önceleri şimdi icniyordum face de bazı topikte anne adayları kilo aldırıyor diyordu

Bugün kötü bir gün kara gün...8 şehidimiz var.Allah dan rahmet diliyorum.hainler kahrı perişan olsun inşallah....ne acı.bugun bir-çok ailenin evine ateş düştü....

Allah sabır versın hayat ıste kımnn ımthanı var kımınn heyecanı su anda kımınn bekledıgı var byle gecıyor ömür. Rabbım kmseye kalduramıcagı yuk vermezms allah yardmcımz olsn hepmznde

Kızlar bnm bebiş önde gidiyor. Kilo sorunumuz var. Bu hafta normal doğum olup olmayacağı belli olacak. Sizde de böyle bir sorun var mı
benimki de önde canım . ama doğum belirlemek için erken benim henüz. 31. haftada 2256 ydı. sennki ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…