2017 Aralık Anneleri

oncesen dalin mi varmis kiz haci sakir varmis toz sabunu elde yikarlarms annelrmz:)) ben aldim roxy nin granulunu cokta guzek bide ucuz.uni babynin yumusaticisini aldim ama yeni dogana kullanmiycam onu.onuda meraktan aldim :))

Kizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo
Balenli sütyenler uzun vadede süt kanallarına zarar veriyırmuş canım. Marks&spencer’daki satıcı söyledi. Mantıklı da geldi bana.
Oradan alacağım ben. Kalıpları gayet güzel oluyor

oncesen dalin mi varmis kiz haci sakir varmis toz sabunu elde yikarlarms annelrmz:)) ben aldim roxy nin granulunu cokta guzek bide ucuz.uni babynin yumusaticisini aldim ama yeni dogana kullanmiycam onu.onuda meraktan aldim :))
Canimm bende toz sabunla yıkadım.yumusatici yı şimdi değil de ilerde bende kullanmayı düşünüyorum.

Canım onlarıda sebamed mustela denedim onlarda köpürüyor benim 4.kızım olacak benim denemediğim ürün yoktur, her ürün hakkında bi bilgim var araştıran anneyim :)))

Kizlar eşleriniz doğum hediyesi alacak mı biraz da onların dedikodusunu yapalım benimki hoc bahsetmiyor da tepkimi koysam mı diyorum

bizim ki uzun zamandr hareketli moddaydi ozellikle geceleri.gerci geceleri gene ayniydi ama bugun bile sola yatinca pek bi sessiz olunca korkutuyo beni.son ayi da atlatsak hayirlisyla
Az kaldı canım bak 30 u geçtik bu haftaları görürmüyüz bi görseydik diyorduk başladığımızda konuşmaya 12.haftalarda falandık nerelere gelmiliz şükürler olsun endişelenme bugün benim ki içerde horon tepiyor iki gündür mıyıl mıyıl hareketleri şimdi iyi seninde öyledir

Rica ederim canım. Inşallah memnun kalırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…