2017 Aralık Anneleri

Ben bundan aldım alacaksanız sunveno marka olanı alın diğer markalar belki daha uygun ama orjinal degiller kumaşı falan daha inceymiş onların

Ben bu işi yapıyorum. Hepsi aynı inanın fazla para vermeye gerek yok. Hepsi çinden geliyor. Sunveno sadece meşhur olmuş. Kafanız rahat olsun. Hepsi aynı

ayagi gene uzatmis galiba asagilara dogru cok asagidan vurmaya basladi.sanirim yerini az da olsa degstrms.benm geceleri ole masallahi var canimi bile acitiyo

oncesen dalin mi varmis kiz haci sakir varmis toz sabunu elde yikarlarms annelrmz:)) ben aldim roxy nin granulunu cokta guzek bide ucuz.uni babynin yumusaticisini aldim ama yeni dogana kullanmiycam onu.onuda meraktan aldim :))

Ewt roxy gotdm buhun uygndu bılemedm tam erımıyo dedı bı ıkı kişi tozlara.. ya onu alcm bnde yada unıbaby sıvı

Balenli sütyenler uzun vadede süt kanallarına zarar veriyırmuş canım. Marks&spencer’daki satıcı söyledi. Mantıklı da geldi bana.
Oradan alacağım ben. Kalıpları gayet güzel oluyor
Canim burada herşey bulunmuyor işte üç çamaşırı maagzasu çok az orda da pek yok ama lcw bakacam Kizlar var diyordu

Doktor bu güne kadar normal dedi bana , 31. haftada başka doktora gtmiştim tahlil için bu kiloyu o zamn ölçtük. bakalım kendi doktorum ne diyecek bu sefer? seninki ne diyor ?

Sat yanlış olabilir dedi. Ama doğru. Genetik olabilir dedi. Bu ihtimal yüksek. Şeker olabilir dedi. Ama şeker de çıkmadı. Çok da normal bakmadı bilmiyorum ya off düşünmek istemiyorum kötü bir şey

Ewt roxy gotdm buhun uygndu bılemedm tam erımıyo dedı bı ıkı kişi tozlara.. ya onu alcm bnde yada unıbaby sıvı
evet biraz erime sorunu bendede oldu ama biz elde yikadik bebinin kiyafetlerni makinede duralattik ben ondan oldu diye dusundm.30 da 40 ta yikatrsan sorun olmaz yinede

Sat yanlış olabilir dedi. Ama doğru. Genetik olabilir dedi. Bu ihtimal yüksek. Şeker olabilir dedi. Ama şeker de çıkmadı. Çok da normal bakmadı bilmiyorum ya off düşünmek istemiyorum kötü bir şey
kötü şeyler getirme aklına , +-400 gr farklı doğuyormuş zaten bebekler

kötü şeyler getirme aklına , +-400 gr farklı doğuyormuş zaten bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…