2017 Aralık Anneleri

@dilekylmz22 1 gun 2.saatler yuksek cıkmısti ya canım.Simdi kendimce bi cozum buldum.1.saatten sonra 2 ceviz yiyrm.Cok ac kalmaya gelmiyr.1.saat 100-120 arası oluyr.2.saat yemezsem azalacagina,yukseliyrdu.Yanlıs bisey degildr di mi bu yaptigim?

Kızlar gece hic uyuamuyorum gündüz de uykum geliyor ama bu ara ogun yuzene uyuyamiuorum ben ne yapacam zombi gibiyim
Kuzum bende öyleyim gece uyku sıfır 100 sefer uyanıyorum daralıyorum vajina bölgemin kemikleri ağrıyor bacaklarımı açamıyorum bile sabah erken kalkmak zorundayım gün içinde uyuyorum yoksa berbatım bende Allah dan küçük kızçem eziyetsiz ben uyurken baş ucumda oturur saçlarımı sever annem diye yoksa mahvolurum bende

Dalın in ürünlerinde %2 oranında kimyasal madde olduğunu.o yüzden çok kopurdugunu ve çok koktuğunu biliyor muydunuz kızlar? Mağaza satıcıları bile dalın ı pek önermezler.onun yerine üni baby kullanabilirsiniz.uni baby de uygun fiyatlı.katki maddesi olmayan marka...ustlere doğru gittiğimizde bübchen sebamed mustela bunlarda da katkı maddesi yok...

Nasıl uykusuz geçecek bu haftalr gunduz uyuyabuliyorsan ne güzel ben de o da yok kuzum

Ben uni baby aldım kuzenim gorumcem eltim kullanıyor gayet iyi diyorlar

Korkma canim.Biseye sıkıldysan onlarda hissedyr,kıpırdamıyr.Uyuyrdur ya da.Buyudukce daha az hissedicez artık zaten
yer mi degistrdi acaba diyrm anlayamiyrm ki ilk bebek oldugndan.cok hareket etse dert etmese dert.alsiyrz cok hareketli olmasina boyle yavaslaynca takiyrm kafaya iste

Kuzum benimde iki gündür sessizdi ama bugün coştu onlarında bi günü bir gününü tutmuyor canım endişelenme
bizim ki uzun zamandr hareketli moddaydi ozellikle geceleri.gerci geceleri gene ayniydi ama bugun bile sola yatinca pek bi sessiz olunca korkutuyo beni.son ayi da atlatsak hayirlisyla

ceviz denegeler canim zaten.iyi yapmissin
senin ailede yok dimi sekeri olan.cok ac kalmaya gelemiysn demekki benim ilk zamanlar oyleydi cok acikirdim ikinci saat bitsinde atisttaym diye bakardim halsiz kalirdm

Gerçekten mi bebege de kilo aldiriyormus
maden suyu mu kiz.minarelli su millet onu kilo versin diye kullaniyo.kilo mu aldiryms.ay hic icemiyrm ben onalrin sadesni meyveliside yasak zaten.fresanin indibi vardi limonlu seker hastalari icin 0 seker ama heryerde bulamiurm onu cok guzeldi o

maden suyu mu kiz.minarelli su millet onu kilo versin diye kullaniyo.kilo mu aldiryms.ay hic icemiyrm ben onalrin sadesni meyveliside yasak zaten.fresanin indibi vardi limonlu seker hastalari icin 0 seker ama heryerde bulamiurm onu cok guzeldi o
Evet kuzumm bebeğe kilo aldırır...sade maden suyu :) hergun 1 tane icebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…