2017 Aralık Anneleri

Günaydın... kızlar aranızda kan sulandırıcı ipne kullanan var mı ( clxean 0,4 ) doltrunz me zamn bıraktıracağını Söledi mi?? Norml Doğum olablr mi..
biz 34 ye basliycz igneye suan coraspin kullaniyrm.sanirim doguma iki uc gun kala birakiliyms igne tam tarih vermedi kullanmi sonlandrmak icin

Günaydın... kızlar aranızda kan sulandırıcı ipne kullanan var mı ( clxean 0,4 ) doltrunz me zamn bıraktıracağını Söledi mi?? Norml Doğum olablr mi..
Ben kullanıyorum bıraktırmadı devam ediyoruz hala tam bir şey söylemedi ama bizim sezaryen olacak. sanırım Doğum için tam tarih belli olunca 5 gün kadar öncesinde bıraktıracak.,,, yanı öyle bir şey söyledi. Aspirin de kullanıyordum onu bıraktırdı 34ten sonra kullanılmaz dedi... iğnenin normal Doğumla alakası yok sanırım

Sezeryan icin dogumun baslamasini yani belirti mi beklicek dr unuz acaba?
Benimki onu bekliyo galiba

Ben yiyrdum.Tokluklar yuksek cıktı o ara.Korkuma bıraktım ben de.Bi de canım eczacı arkadasım 3.kanı al cihaza dedi.2 defa silip pamukla.Ilk anda glukoz molekulleri hucum ediyrmus oraya

Bıde öle deneym bakalım 2. Alıyodm ama

Saglkta sıkntı olmasın ınsallah bunada sukur

Sancıncıkmadı kzlar ıdrar verdm oglen sonu tekrar gtcem sonc ıcın ewe geldm amdı

Ben normal istiyorum ama bebek iri olursa çok korkarım normalden.benim doktorum normal doğum savunucusu olmasına rağmen bebek iri olursa ne yapıcaz dediğimde sezeryan olabilirken dedi ... şekli tabiki önemli değil ama normal doğum istedik hep bastan beri.benim tonton önden gitmeyi bırakır inşallah da normal seyrine döner :) o da anası gibi aceleci mı ne

Sezeryan icin dogumun baslamasini yani belirti mi beklicek dr unuz acaba?
Benimki onu bekliyo galiba
Yok benim erken Doğum riskim var onun için hafta hedeflerimiz var çok şükür 2. Hedef 34. Haftayı görmek idi nasip oldu... şimdi 3. Hedef 36. Haftayı tamamlamak.... nasip olur da 36. Haftayı da sağsalim bitirirsek 37. Hafta yada 38. Haftada artık duruma göre sezaryen olacak onun için net bir durum yok bizim için..,, doktorum şu anda 38+5 gibi bir tarih verdi ama nasip artık...

Hic yukseltiyr mu diye dusunme canım.En onemli sey moral.Pzt doktor ne diyecek bakalim benim degerlere?7 defa olcuyrm simdi.Cok stresli
dr dan dr a degsiyo canim.benm endokrin dr u degismis mesela onceki daha sertti degerler acisindan simdi daha gevsek ki insulin icin degerlrin 200 uzeri olmaso lazim.biz yinede iyi gidiyrz ustelk cok sıkı bile yapmiyrz

Ben ara ogunlerde ceyrek ayva ve yogurt yiyorum simdiye kadar yukseltmedi hiç bide karnıbahar brokoli havuç patatesten fırında besemel soslu graten yaptım ve hiç yukseltmedi yukseltir diye beklerken galiba icinde süt oldugu icin yukseltmedi diye düşünüyorum

Dun bı bardak sutle 5 tane yulaflı bıskuvı yedm yemez olaydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…