2017 Aralık Anneleri

Minnak olsa nolur canim saglikla gelsin de.Benim kız 3600 dogdu,yegenim 2700.O aradaki kiloyu daha cabuk kapatti . Zayıf doganlar daha hızlı kilo alıyr.

Canım sıkntımolr dıye ya kılolu olması derdnde deglm yksa zayf duser falan dıye grlsmde gerılk olr dıye korkuyorm haftaıcı baska hastaneye gtcem ınsallah bıde ırası baksın bunn bası ck kalabalık orası özel bıde o bakaın bakalım ne dıcek

ne kaa su ne kaa ayva koyuyrz.her yerim ayva benim:))

Hıc blmıyormkı cnm smdılk brktrıyorm bakalım ogrenrsem yazarım
benmde oyleydi 32 de 1896.nasil gelismemis kilosu iyi degil mi kg 33 haftanin kilosu.karin capindan olcmuyolar mi kiloyu.bana hic geri falan deemedi.uzme kendini masallah bebisine

Canım on gn once 1400 lerdeydı aslnda on gnde 400 gr alms ama bn 2000 galan olmstr ınsallah dıye dandum bıde daha gazla olanları galan okdm ondn braz uuzldm galıba ama alt ınsallah bır ay daha dogmazsa allahn ıznyle 3000 olr belkı

Günaydın... kızlar aranızda kan sulandırıcı ipne kullanan var mı ( clxean 0,4 ) doltrunz me zamn bıraktıracağını Söledi mi?? Norml Doğum olablr mi..

Icin oyle rahat edecekse git canim.

Bu arrada kan hapıyla balıkyagnı sordm doguma kadr kullancaksın dedı

olur olur bu haftaalrda daha cok aliyolarms.benm ilk devlette 1896 olctu 4 gun sonra ozele gittim bende senin gibi dedim 2 kilo olmustr ama o daha az olctu 1880.ama ölçerken bile dikkatli bakalblymsn bilmiyrm usg ekranina gobegin bi tarafi icerde bi tarafi disarda kalabiliyo yani olculer net degil.anca dogunca belli olcak.zayif olsun daha cabuk kilo aliyolar.yeter ki hayrlisyla alalim kucgaimza dogan buyuycek elbet

Kizlar bende bugun kontrolden geldim.38+2 de yani 1 aralikta sezeryana girip bebisimize kavuscaz nasipse.3100 gr 50 cm olmus.bayagi ondeyiz.gunde kesinlesince okadar garip oldumki.rabbim herkese sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah..
canım hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Önde olması ile ilgili doktorun birşey diyor mu ?

Fazla yemeynyınede dun alsm ayva elma mandalına yedm yksektı yatmadan ölctgmde ya hepsnı brden yedgmdende olablr ama dıkkat edın
Ben yiyrdum.Tokluklar yuksek cıktı o ara.Korkuma bıraktım ben de.Bi de canım eczacı arkadasım 3.kanı al cihaza dedi.2 defa silip pamukla.Ilk anda glukoz molekulleri hucum ediyrmus oraya

canım hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Önde olması ile ilgili doktorun birşey diyor mu ?
Amin canim insallah.valla sorun olmaz diyo normal dogurmucam icin zaten iki hafta erken alcaz diyo.bizimki birazda genetik galiba baba iri.bana cokta iri bisey degilim 54 kilo hamile kaldim yani.ama baba tarafi hepsi iri ve obez:)ama gorumcem 2500 kilo dogurdu mesela.oyuzden hic kilo takintim yok saglikli olsunlarda.elbet buyuyolar bi sekild

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…