2017 Aralık Anneleri

Havuc ve patates ıyı yukseltmems cnm dengeledın demekkı bska sehlerke

Ben mustelanın kimyasal oranının çok fazla olduğunu okumuştum forumda, Sebamedin ona göre daha masum olduğunu..

Kzlar superisi ne yaptıkı 1 de seseryan dıyodu sanırım ıyıdr ınsallah nasıl heyecanlıdır smdı

Kızlar ınslalah bugün doğumu olacak olan arkadaşlar sağ salim atlatır...Rabbim zamanı gelince de bize nasip etsin inşallah.cok merak ediyorum nasıl olacak :) nasıl doğurcam bebişim nasıl olacak :) hergun bunun hayaliyle uyuyup uyanıyorum

Hem guzel tatlı bıngeyecan ama bıbyandnda korku gergnlık endıse cok farklı bı olay cnku

bu gun temizlik yaptim halilarimi kaldirdim yikamaya verecegim ay sonuna dogruda cam tul temizligi ondan sonrada dogumu bekleyecegim artik bende sonlardayim ama benim veletler 37 38 de geldi buda ablasi yada abisine cekerse cok beklemez herhalde

dr dan dr a degsiyo canim.benm endokrin dr u degismis mesela onceki daha sertti degerler acisindan simdi daha gevsek ki insulin icin degerlrin 200 uzeri olmaso lazim.biz yinede iyi gidiyrz ustelk cok sıkı bile yapmiyrz
Iyi bari canım.Pilav yedim bugun 3 kasık.5 ay sonra ilk defa.Kac cıkacak bakalım

Bugun bebegin kiyafetleri yikayayım dedim hastane çantasını yavastan hazirlarım diye besigin nevresimleri benim hastanede giymek için aldıklarımı yıkadım bebeginkileri yıkadım bide baktım ki sıkmamış biraz dinlendirdim makinayı tek sıkma programına verdim yine sıkmadı bebişimin elbiseleri ıslak kaldı makina bugünü bekliyodu kafayı yemek için sinir oldum guzelde gunes vardı

bu gun temizlik yaptim halilarimi kaldirdim yikamaya verecegim ay sonuna dogruda cam tul temizligi ondan sonrada dogumu bekleyecegim artik bende sonlardayim ama benim veletler 37 38 de geldi buda ablasi yada abisine cekerse cok beklemez herhalde
Camları sen mı sileceksin canım halıları nasıl kaldırdın...ben hiçbir iş yapamıyorum

Bnde bazn ıyı gaza gelp yapıyorm baznde hc canım ıstemıyo

Canimm sen elinle sıkıp asabilirsin bence.uzulme bazen hiç beklemediğimiz anda bazı şeyler olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…