meraba aralık anneleri ;
eğer nasip olursa bende aralık annesi olucam sanırım hala inanamıyorum gerçi ...son 4 senede 6 negatif
tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 4+5 ken kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim .."biraz haftasına göre küçük ama olabilir" dedi doktor ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi iyi bişimi bilmiyorum...sanırım 4,3mm haftasına göre küçük dedi ben şimdi bakıyorum minicik siyah bi balon var içinde beyaz bi nokta var ve ben bunu sormadan çıkmışım gelmişim doktordan heycandan işte....
bütün dünyaya bende hamileyim diyerek bağırmak istiyorum ama sabırlı olmam gerek galiba