2017 Aralık Anneleri

Herkese merhaba okuduğum kadarıyla herkes iyi sıkıntı yok

Bizim minnoşa Erkek gibi Kız gibi derken
Eğer son kız olursa tüm takvim, teori, ilişki günü daha ne varsa akla gelen onlara kafa atan bir kızım geliyor demektir
Yani yandım ben, gelişinden belli

zaten kusma aşermeyi saymıyorum ilk kızımdada rahattım, bundada aynı

Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum

Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Benim karnım da da başladı canım ilk defa kendimi böyle görüyorum hamileligim sonuna doğru kedi gibi sevilecek bisey olur heralde göbeğim

Sen söyleyince göbeğime bakasım geldi
Kıl tüy işinde dikkat ettiğim sadece çok hızlı uzuyorlar

Nasılsınız kızlar?
Ben spora başladım. Spor salonuna yazıldım. Koşu bandında yürüyorum. Bir de omuz, kol çalışıyorum.
İlerleyen haftalafda pilates ve squat çalışacağım.

Bulantı, kusma ve koku hassasiyetim kalmadı çok şükür.
Ama bu aralar bi kabızlık, şişkinlik var. Sürekli midem çıkık şiş şekilde geziyorum.

Ayrıntılı ultrasona kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. O da nerden baksam 2 ay.
Tetanos aşım geçen seneden olduğu için tekrar yaptırmıyorum.

Sizlerde durumlar ne?

BİDE BEN KİLOLU HAMİLE KALDIM AMAN ALLAHIMMM GÖBEK Mİ BEBEK Mİ ANLAŞILMIYOR :)

Bende buradaki hastaneleri araştıracağım inşallah yoğunluktan dolayı kabul edememe olmaz

Benim karnım da da başladı canım ilk defa kendimi böyle görüyorum hamileligim sonuna doğru kedi gibi sevilecek bisey olur heralde göbeğim

al bendende o kadar 1 tüye bile dikkat eden ben karnım tüy içinde

Sen söyleyince göbeğime bakasım geldi
Kıl tüy işinde dikkat ettiğim sadece çok hızlı uzuyorlar

Bak bak cnm :) valla ben diğer bölgeleri dikkat ettimde afedersin en son bikini bölgemi 5 haftalıkken aldım daha yeni çıktı ve dün akşam aldım geç çıkmaya başladı fakat göbek tam bir efsane oldu

Benimde göbeğimdeki tüyler baya uzadı hiç hoş değiil M Mucizem2017 rüyamda seni gördüm sonuçların tertemiz cıkıyodu

Hayırlara vesile inşallah cnm bende inanıyorum temiz çıkacak

Saat 2 de randevum var inşallah cinsiyet ini gösterir geçen hafta göstermedi bir hafta meraktan çatladım şimdi saat geçmiyor çikolata dışında önerisi olan varmı hareket etmesi için

Saat 2 de randevum var inşallah cinsiyet ini gösterir geçen hafta göstermedi bir hafta meraktan çatladım şimdi saat geçmiyor çikolata dışında önerisi olan varmı hareket etmesi için

Meyve suyuda içebilirsn cnm inşallah gösterir :)

Bende de var canim. Hatta bende ilk ayda basladi diyebilirim.
Bakalim ne olacak

Doktora hemen girmeden ballı süt de içebilirsin.soyle 15 dk önce falan :) ayy çok heyecanlı hadi bakalım ne cinsiyeti...bana kız doğdu neden bilmiyorum:)

Yunanistan'dan 8 aylık hamile bir arkadaşım dün göbeğinin fotoğrafını yolladı whatsapptan. Kızı olmak üzere inşallah. Göbeğinde belirgin bir çizgi var. Onlarda kocakarılar bu çizgi varsa bebeğin kız olacağını söylermiş.

Canımmm o çizgi bütün hamilelerde oluyor:)

Doktora hemen girmeden ballı süt de içebilirsin.soyle 15 dk önce falan :) ayy çok heyecanlı hadi bakalım ne cinsiyeti...bana kız doğdu neden bilmiyorum:)

Bir tane kızım var sağlıklı olsun da riskli bir gebelik benimki başından beri iğnelerle bu güne geldik insan öğrenip ufak ufak bişeyler almak istiyor benim gönlümden geçen de erkek bakalım kısmet kız olsada üzülmem babamız kızcı zaten:)

Eveeet insan bişeyle hazırlamak istiyor kesinlikle :) bizim doktorda erkek dedi ama bilmiyorum yanlış olma ihtimalini düşünerek henüz hazırlık yapmadım.benim eşimde sürekli bir kızınız olsun bize kahve yapsın diyor du...bakalım 2 hafta sonra tekrar giderim sanırım doktora

Doğumu yapacağın hastane belliyse oradan başlayabilirsin araştırmaya. Ama doğum yapmayacaklarına da gidebilirsin. En erken 20. Haftadan sonra gitmekte dayda var. Bence 25-26 ve sonrası ideal. Hamilelik ilerledikçe algı değişiyor. Zaten bedenimizin verdiği tepkiler ve bebekle iletişimimiz de değişiyor Acıbadem'in var mesela doğumu orada yapmasan da. Medistate Kavacık'ın. Ne taraftasın bilmiyorum ama Zeynep Kamil'in çok güzel diyorlar. Vaktin varsa bir kaç taneye bile katılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…