Gonlunde ne varsa hayirlisiyla o olur insaallah canimKızlar var mı cinsiyet tahmini yapabilcek olan.
Benim karnım da da başladı canım ilk defa kendimi böyle görüyorum hamileligim sonuna doğru kedi gibi sevilecek bisey olur heralde göbeğimTüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
BİDE BEN KİLOLU HAMİLE KALDIM AMAN ALLAHIMMM GÖBEK Mİ BEBEK Mİ ANLAŞILMIYOR :)Günaydın canım..Bende hiç bulantı kusma olmadan afedersin ayvan gibi iştahlı olarak yaşadım bu süreci..Bazen kul gibi hafif hissediyorum kendimi dediğin gibi ultrasonda görmesem orda bi can taşıdığımı unutucam o derece..Ama tabi bu ara göbüş firarda olunca o durumlar kalmadı..Ben burdayım diye bağırıyor:)
Bende buradaki hastaneleri araştıracağım inşallah yoğunluktan dolayı kabul edememe olmazGünaydın herkese..Özelde büyük şehirlerde özellikle mutlaka vardır böyle eğitimler..Ama devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde de ücretsiz veriyorlar bu eğitimleri..Gebe okulu diye geçiyor..Ben nasip olur o günleri görürsem 9 eylül ünv.hastanesine gideceğim kaydımı aldılar..Ama 20.hafta sonrası daha uygun olur katılmanız için dediler..Mutlakaki faydası olur diye düşünüyorum..
Benim karnım da da başladı canım ilk defa kendimi böyle görüyorum hamileligim sonuna doğru kedi gibi sevilecek bisey olur heralde göbeğim
Sen söyleyince göbeğime bakasım geldi
Kıl tüy işinde dikkat ettiğim sadece çok hızlı uzuyorlar
Benimde göbeğimdeki tüyler baya uzadı hiç hoş değiilM Mucizem2017 rüyamda seni gördüm sonuçların tertemiz cıkıyodu
Saat 2 de randevum var inşallah cinsiyet ini gösterir geçen hafta göstermedi bir hafta meraktan çatladım şimdi saat geçmiyor çikolata dışında önerisi olan varmı hareket etmesi için
Bende de var canim. Hatta bende ilk ayda basladi diyebilirim.Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Meyve suyuda içebilirsn cnm inşallah gösterir :)
Doktora hemen girmeden ballı süt de içebilirsin.soyle 15 dk önce falan :) ayy çok heyecanlı hadi bakalım ne cinsiyeti...bana kız doğdu neden bilmiyorum:)Saat 2 de randevum var inşallah cinsiyet ini gösterir geçen hafta göstermedi bir hafta meraktan çatladım şimdi saat geçmiyor çikolata dışında önerisi olan varmı hareket etmesi için
Yunanistan'dan 8 aylık hamile bir arkadaşım dün göbeğinin fotoğrafını yolladı whatsapptan. Kızı olmak üzere inşallah. Göbeğinde belirgin bir çizgi var. Onlarda kocakarılar bu çizgi varsa bebeğin kız olacağını söylermiş.Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Canımmm o çizgi bütün hamilelerde oluyor:)Yunanistan'dan 8 aylık hamile bir arkadaşım dün göbeğinin fotoğrafını yolladı whatsapptan. Kızı olmak üzere inşallah. Göbeğinde belirgin bir çizgi var. Onlarda kocakarılar bu çizgi varsa bebeğin kız olacağını söylermiş.
Doktora hemen girmeden ballı süt de içebilirsin.soyle 15 dk önce falan :) ayy çok heyecanlı hadi bakalım ne cinsiyeti...bana kız doğdu neden bilmiyorum:)
Eveeet insan bişeyle hazırlamak istiyor kesinlikle :) bizim doktorda erkek dedi ama bilmiyorum yanlış olma ihtimalini düşünerek henüz hazırlık yapmadım.benim eşimde sürekli bir kızınız olsun bize kahve yapsın diyor du...Bir tane kızım var sağlıklı olsun da riskli bir gebelik benimki başından beri iğnelerle bu güne geldik insan öğrenip ufak ufak bişeyler almak istiyor benim gönlümden geçen de erkek bakalım kısmet kız olsada üzülmem babamız kızcı zaten:)
Doğumu yapacağın hastane belliyse oradan başlayabilirsin araştırmaya. Ama doğum yapmayacaklarına da gidebilirsin. En erken 20. Haftadan sonra gitmekte dayda var. Bence 25-26 ve sonrası ideal. Hamilelik ilerledikçe algı değişiyor. Zaten bedenimizin verdiği tepkiler ve bebekle iletişimimiz de değişiyorKızlar, içinizde doğum eğitimi almayı düşünen var mı? Sanırım niteliğine göre de ücretli veya ücretsiz olan yerler varmış. İstanbul gibi büyük bir şehirde de mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bi kaç yere baktım ama tarih bakımından geçmişti. Güncel eğitimlerden haberi olan varsa buraya yazabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?