2017 Aralık Anneleri

Allah herkesin gönlüne versin 12 haftalıkken erkek dedi ama ben kesin olmadan kimseye demedim bakalım artık hayırlısı

Kocakarı lafı işte o çizgi hamile olmadan öncede vardı nedense bende şimdi dahada belirginleşti

M Mucizem2017 ablacım sen nasılsın iyimisin takip edemedim ben mesajları sonuçların dan haber varmı

Selam canım..Yok daha sonuçlara ortalama 1 hafta 10 gün daha var..Günler geçmek bilmiyor..Allahım inşallah yüreğimi ferahlatacak sonuçlar almayı nasip eder..Çok sağol düşündüğün için..İyiki varsınız❤

Günaydin kizlar hiziniza yetisemiyorum.kimileri Recep ivedik olmuskimileri cinsiyet ögreniyo r.randövüsü olanlar Güzel haberlerle gelirler Insallah.ben ne zaman ögrenecem ya bu cindiyeti cildiracam

Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Canım benim yaaa çok tatlısın:) Valla biz kendimizi tipsiz ve çirkinşeşmiş hissediyoruz sanki birazda..Bende sen gibi kendimi şişko hissetmeye başladım ama eşimin gözünden hiç öyle görünmüyomuş:)) Çok yakıştı sana diyor sağolsun..Allah nasip eder son ayları görürsem görücem ben ozaman onu:)))

Kızlar var mı cinsiyet tahmini yapabilcek olan.
Parmakmi emiyo o:))) çok tatlı çıkmış masallah
Ama gözükmüyor biraz daha sabır annesi

Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Ayy evet evet aynıyım bende, bazısının tüyü dokulurmus bazısı da tam tersi. Bende ilk fark ettiğimde birazı alım da az gozuksun dedim baktım bı haftaya geri cikti ondan sonra hiç dokunmadim baş edilecek gibi değil, hem saçlar hem tüyler süper hızlı uzuyolar bende

Benimde göbeğimdeki tüyler baya uzadı hiç hoş değiil M Mucizem2017 rüyamda seni gördüm sonuçların tertemiz cıkıyodu
Ciddi olamazsınn..Ağzın bal yesin canım benimm..Gözlerim doldu valla..İnşallah rüyan doğru çıkar canım..İnsan hiç tanımadığı birini rüyasında nasıl görür çok ilginç yaa..Okadar yürekten hissediyoruz birbirimizi demekki..Ne mutlu bize

Evet o kasmalar kötü oluyor bazen uykumda yapıyorum hemen kalkıyorum gerçekten zor ama geri dönüşü olmayan heyecanlar:)
Kesinlikle öyle canım. Hatta belki ayrı bir şükür gerektirir bu sıkıntıları yaşamamız. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Bu arada ikimizin de bebişlerinin muhtemel Doğum tarihi aynı.

Çok teşekkür ederim canım

Sadece kağıdını gördüm canım ama nasıl seviniyoduk. Evet çok ilginç ama burda artık herşeyimizi paylaşıyoruz bedenen uzağız ama burda çok yakınız

Benimde hiç şikayetim olmadı. Adetimi takip ettiğim için farketmiştim bende.

Günaydın kızlar. Günaydın diyorum çünkü Yen'i uyandım kaburgalarımda feci bi ağrı var. Nefes alırken batıyo ya soğuk aldım. Burası aşırı sıcak oldu. Dün sıcaklık 37 dereceydi. HEr yeri açıyoruz cereyanda kaldım sanırım ya da kusmaktan oldu. Öleceeeemmmm sonuçlarını alanlar olmuş. Gözünüzaydın kızlar. Ben yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. Tüylenme meselesi bende de var. Karnımdakiler hergün daha da çoğalarak bana merhaba diyo. Napcaz böyleeeee

Günaydin kizlar hiziniza yetisemiyorum.kimileri Recep ivedik olmuskimileri cinsiyet ögreniyo r.randövüsü olanlar Güzel haberlerle gelirler Insallah.ben ne zaman ögrenecem ya bu cindiyeti cildiracam

O recep benim sanırım

mucizem sonucun cikinca beni etiketler misin. memlekete gidiyorum bu aksam cok giremiycrm nt e. cok merak ederim.. iyi sonuclarini gormek cok guzel olackk.

Aynen cnm bende kendimi çirkinleşmiş hissediyorum dediğin gibi soy aylar o kilolarla ve göbekle bir görsünlerde bizi kıymetimizi anlasınlar

Kesinlikle alma cnm evet kötü duruyor ama doğumdan sonra dökülüyormuş cinayetin bellimi senin

Kesinlikle öyle canım. Hatta belki ayrı bir şükür gerektirir bu sıkıntıları yaşamamız. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Bu arada ikimizin de bebişlerinin muhtemel Doğum tarihi aynı.

Amin cnm kazasız belasız inşallah alırız kucaklarımıza. Evet tahmini öyle çıkıyor ve öyle olursada tam annemin doğum günü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…