- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
Eveeet insan bişeyle hazırlamak istiyor kesinlikle :) bizim doktorda erkek dedi ama bilmiyorum yanlış olma ihtimalini düşünerek henüz hazırlık yapmadım.benim eşimde sürekli bir kızınız olsun bize kahve yapsın diyor du...bakalım 2 hafta sonra tekrar giderim sanırım doktora
Yunanistan'dan 8 aylık hamile bir arkadaşım dün göbeğinin fotoğrafını yolladı whatsapptan. Kızı olmak üzere inşallah. Göbeğinde belirgin bir çizgi var. Onlarda kocakarılar bu çizgi varsa bebeğin kız olacağını söylermiş.
M Mucizem2017 ablacım sen nasılsın iyimisin takip edemedim ben mesajları sonuçların dan haber varmı
Canım benim yaaa çok tatlısın:) Valla biz kendimizi tipsiz ve çirkinşeşmiş hissediyoruz sanki birazda..Bende sen gibi kendimi şişko hissetmeye başladım ama eşimin gözünden hiç öyle görünmüyomuş:)) Çok yakıştı sana diyor sağolsun..Allah nasip eder son ayları görürsem görücem ben ozaman onu:)))Tüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
Parmakmi emiyo o:))) çok tatlı çıkmış masallahKızlar var mı cinsiyet tahmini yapabilcek olan.
Ayy evet evet aynıyım bende, bazısının tüyü dokulurmus bazısı da tam tersi. Bende ilk fark ettiğimde birazı alım da az gozuksun dedim baktım bı haftaya geri ciktiTüylenme durumunuz nedir benim karnımda tüyleri çıkmaya başladı doktorum alma doğumdan sonra kaybolacak dedi. Ama çok rahatsız edici eşim göbeğimi öpecek kendimi recep ivedik gibi hissedip kasıyorum
demir degil. vitamin.bikac vitamin varmis icjnde galiba. doktorum oyle dedi.Saol cnm demir hapımı bu peki
Ciddi olamazsınn..Ağzın bal yesin canım benimm..Gözlerim doldu valla..İnşallah rüyan doğru çıkar canım..İnsan hiç tanımadığı birini rüyasında nasıl görür çok ilginç yaa..Okadar yürekten hissediyoruz birbirimizi demekki..Ne mutlu bizeBenimde göbeğimdeki tüyler baya uzadı hiç hoş değiilM Mucizem2017 rüyamda seni gördüm sonuçların tertemiz cıkıyodu
Kesinlikle öyle canım. Hatta belki ayrı bir şükür gerektirir bu sıkıntıları yaşamamız. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Bu arada ikimizin de bebişlerinin muhtemel Doğum tarihi aynı.Evet o kasmalar kötü oluyor bazen uykumda yapıyorum hemen kalkıyorum gerçekten zor ama geri dönüşü olmayan heyecanlar:)
Çok teşekkür ederim canımGEBELİK AKADEMİSİ
Hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreçle ilgili eğitim almak için sizi de GEBELİK AKADEMİSİ'ne bekliyoruz...
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde verilen kurs; her ayın ilk üç CUMA gününe gelen tarihlerde gerçekleştirilir.
Saat 14.00 – 17.00 arasında yapılıyor.
Eğitim ücretsizdir.
Detaylı bilgi ve kayıt için, Tuğba ÇAKIRGÖZ: 0212 375 65 65 / dahili 8626
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Abide-i Hürriyet Cad. No:166
Şişli İSTANBUL
KONUŞMACI LİSTESİ
16.6.2017 Florence Nightingale uzman hekim ve hemşireleri
Ciddi olamazsınn..Ağzın bal yesin canım benimm..Gözlerim doldu valla..İnşallah rüyan doğru çıkar canım..İnsan hiç tanımadığı birini rüyasında nasıl görür çok ilginç yaa..Okadar yürekten hissediyoruz birbirimizi demekki..Ne mutlu bize
Benimde hiç şikayetim olmadı. Adetimi takip ettiğim için farketmiştim bende.Günaydın arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim. Hastanede calıstıgım için doktorum kıza benziyor kız ama daha net değil dedi.. Gönlümden geçen kız hayırlısı sağlıklısı artık :) Benim gibi hamile oldugunu sadece ultrasona girince anlayan varmı ? bulantı kusması hiç olmayan ?
Benim ilk bebeğimde çizgi oluştu, baya kahverengi oldu ama erkek :) cinsiyetle ilgisi yok bence :))Kocakarı lafı işteo çizgi hamile olmadan öncede vardı nedense bende şimdi dahada belirginleşti
Günaydin kizlar hiziniza yetisemiyorum.kimileri Recep ivedik olmuskimileri cinsiyet ögreniyo r.randövüsü olanlar Güzel haberlerle gelirler Insallah. ben ne zaman ögrenecem ya bu cindiyeti cildiracam
mucizem sonucun cikinca beni etiketler misin. memlekete gidiyorum bu aksam cok giremiycrm nt e. cok merak ederim.. iyi sonuclarini gormek cok guzel olackk.Ciddi olamazsınn..Ağzın bal yesin canım benimm..Gözlerim doldu valla..İnşallah rüyan doğru çıkar canım..İnsan hiç tanımadığı birini rüyasında nasıl görür çok ilginç yaa..Okadar yürekten hissediyoruz birbirimizi demekki..Ne mutlu bize
Canım benim yaaa çok tatlısın:) Valla biz kendimizi tipsiz ve çirkinşeşmiş hissediyoruz sanki birazda..Bende sen gibi kendimi şişko hissetmeye başladım ama eşimin gözünden hiç öyle görünmüyomuş:)) Çok yakıştı sana diyor sağolsun..Allah nasip eder son ayları görürsem görücem ben ozaman onu:)))
Parmakmi emiyo o:))) çok tatlı çıkmış masallah
Ama gözükmüyor biraz daha sabır annesi
Ayy evet evet aynıyım bende, bazısının tüyü dokulurmus bazısı da tam tersi. Bende ilk fark ettiğimde birazı alım da az gozuksun dedim baktım bı haftaya geri ciktiondan sonra hiç dokunmadim baş edilecek gibi değil, hem saçlar hem tüyler süper hızlı uzuyolar bende
Kesinlikle öyle canım. Hatta belki ayrı bir şükür gerektirir bu sıkıntıları yaşamamız. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Bu arada ikimizin de bebişlerinin muhtemel Doğum tarihi aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?