Ayyy ne güzel/ annenin alacağı en güzel Doğum günü hediyesi Nur topu gibi torun. Sağlıkla gelsin inşallah bebişAmin cnm kazasız belasız inşallah alırız kucaklarımıza. Evet tahmini öyle çıkıyor ve öyle olursada tam annemin doğum günü :)
Kesinlikle alma cnm evet kötü duruyor ama doğumdan sonra dökülüyormuş cinayetin bellimi senin
Ayyy ne güzel/ annenin alacağı en güzel Doğum günü hediyesi Nur topu gibi torun. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş
Yok canım tahmin var ama 17sinde gitigimde belki kesin olanı goruruz
Ay ne güzel benimde acaba pazartesi belli olurmu :)
mucizem sonucun cikinca beni etiketler misin. memlekete gidiyorum bu aksam cok giremiycrm nt e. cok merak ederim.. iyi sonuclarini gormek cok guzel olackk.[/QUOTE
Tamam canım..Sanada hayırlı kazasız belasız yolculuklar..Sonuçların çok güzel çıkmış maşallah..İnşallah sonuna kadarda böyle devam eder..Allaha emanet ol canjm..
Rabbim yardımcın olsun canım hiç korkma kötü bir şey değildir allahın izniyle. Zaten doktor kontrolundesin içini ferah tut dualarım seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmakAllahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana
Hayırlı olsun tatlim. Bhcg ye göre yorum yapıyorlar ama benim tanıdığım çoğu kişide tutmadı o.. seninkini göremedim ben kaç bhcgEki Görüntüle 2007047 ikili taramam sonucum cikti. :) neresi 50 den asagi yukari olunca kiz yada erkek oluyorduu.. bebegim bugun cok tatliydii. agzini acip kspatiyordu. elini agzina koymaya calisiyorduu.
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmakAllahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana
Canım benim bak bebeğinin kalp atışını duyuyosun çok şükür..O gayet iyi Allahın izniyle..Tabi lekelenme insanın sinirini bozuyor bende çok yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..İnşallah en kısa sürede biter..Yavrunuda istediğin ülkede istediğin şekilde sağlıkla kucağına alırsın..Yüreğini ferah tut nolur..Herşey olacağına varıyor nasılsa..Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmakAllahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana
Doktorun belki emin olmamakla birlikte bı tahminde bulunabilir cnm
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmakAllahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana
gerçekten mi, biz direk gördük pipiyi yukarı doğru duruyordu :) doktor da %90 deyince ve görünce tamam dedik..ben de ne kadar erken diye düşünmüştüm..bir ay sonraki kontrolü bekleyelim o zaman netleştirmek içinSenin olduğun haftalarda dr değişebilir tahmin diyerek söylememişti bize . 15+2 de kesin söyledi . Klitrois ve pipi büyüklüğü aynıymış yalnızca duruş açıları farklıymış. Kızda yukarı, erkekte aşağı doğru dururmuş. O yüzden o açı tam belli olmadığı için yanıltıcı olabilirmiş. Bugün bize klitrois diye gösterdiği şey bildiğin bir uzantıydı Ve dr demese erkek sanırdık.
Canım acile gitsem haftasonu doktor yok olsada miyomlara bişey yapamıyorlar progestron ve igneyle yolluyorlarAy had inşallah cnm :)
Canım Allah'ın izini ile birşey olmayacak içini ferah tut bizede mutlaka haber ver ağrın şiddetliyse acile gitsene cnm için rahat eder
. Ben ben:)) masallah bize.bende 11+ 4Günaydın arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim. Hastanede calıstıgım için doktorum kıza benziyor kız ama daha net değil dedi.. Gönlümden geçen kız hayırlısı sağlıklısı artık :) Benim gibi hamile oldugunu sadece ultrasona girince anlayan varmı ? bulantı kusması hiç olmayan ?
Canım acile gitsem haftasonu doktor yok olsada miyomlara bişey yapamıyorlar progestron ve igneyle yolluyorlar
Gözünaydın canım..Amin inşallah darısı dediğin gibi bizim başımıza..Dualarımızla, burda sizlerin desteğiyle moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama Allah korusun olumsuz bişey çıkarsa bu saatten sonra yıkılırım..Dünden beri sanki ufak ufak kıpırtılarda hissediyorum..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..Kızlar cok sukur nifty sonucumuz güzel geldi. K kristin M Mucizem2017 darısı başınıza inşallah güzel sonuclarinizi yazarsınız bi kac güne.
Gozunaydin canim Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin insAllah canım, bende 1000 tane okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?