2017 Aralık Anneleri

Amin cnm kazasız belasız inşallah alırız kucaklarımıza. Evet tahmini öyle çıkıyor ve öyle olursada tam annemin doğum günü :)
Ayyy ne güzel/ annenin alacağı en güzel Doğum günü hediyesi Nur topu gibi torun. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmak Allahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana

Rabbim yardımcın olsun canım hiç korkma kötü bir şey değildir allahın izniyle. Zaten doktor kontrolundesin içini ferah tut dualarım seninle

Eki Görüntüle 2007047 ikili taramam sonucum cikti. :) neresi 50 den asagi yukari olunca kiz yada erkek oluyorduu.. bebegim bugun cok tatliydii. agzini acip kspatiyordu. elini agzina koymaya calisiyorduu.
Hayırlı olsun tatlim. Bhcg ye göre yorum yapıyorlar ama benim tanıdığım çoğu kişide tutmadı o.. seninkini göremedim ben kaç bhcg

Allh yardımcın Olsn Canm,, sağlıkla kucağına da alırısn inşşh... Doğumdan sonra gidebilirseniz öle ayarla olamazsa gider gelrsn Türkiye tekrar...

Canım benim bak bebeğinin kalp atışını duyuyosun çok şükür..O gayet iyi Allahın izniyle..Tabi lekelenme insanın sinirini bozuyor bende çok yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..İnşallah en kısa sürede biter..Yavrunuda istediğin ülkede istediğin şekilde sağlıkla kucağına alırsın..Yüreğini ferah tut nolur..Herşey olacağına varıyor nasılsa..

Doktorun belki emin olmamakla birlikte bı tahminde bulunabilir cnm

Ay had inşallah cnm :)

Canım Allah'ın izini ile birşey olmayacak içini ferah tut bizede mutlaka haber ver ağrın şiddetliyse acile gitsene cnm için rahat eder

Hadi ya
gerçekten mi, biz direk gördük pipiyi yukarı doğru duruyordu :) doktor da %90 deyince ve görünce tamam dedik..ben de ne kadar erken diye düşünmüştüm..bir ay sonraki kontrolü bekleyelim o zaman netleştirmek için

Ay had inşallah cnm :)

Canım Allah'ın izini ile birşey olmayacak içini ferah tut bizede mutlaka haber ver ağrın şiddetliyse acile gitsene cnm için rahat eder
Canım acile gitsem haftasonu doktor yok olsada miyomlara bişey yapamıyorlar progestron ve igneyle yolluyorlar

. Ben ben:)) masallah bize.bende 11+ 4

Canım acile gitsem haftasonu doktor yok olsada miyomlara bişey yapamıyorlar progestron ve igneyle yolluyorlar

Anladım cnm inşallah birşey olmaz bak kalbide atıyormuş pazartesi bizede haber ver mutlaka

Kızlar cok sukur nifty sonucumuz güzel geldi. K kristin M Mucizem2017 darısı başınıza inşallah güzel sonuclarinizi yazarsınız bi kac güne.
Gözünaydın canım..Amin inşallah darısı dediğin gibi bizim başımıza..Dualarımızla, burda sizlerin desteğiyle moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama Allah korusun olumsuz bişey çıkarsa bu saatten sonra yıkılırım..Dünden beri sanki ufak ufak kıpırtılarda hissediyorum..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..

Bu arada ben yarim kilo daha vermişim yattığım yerden hic hareketsizlikte hayret doğrusu ama çok su içiyorum ona bağlıyorum kilo vermeyi simdi hamileliğin başından itibaren toplam 4 kilo vermiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…