2017 Aralık Anneleri

Maşallah kuzuya Ayşe isminize çok severim :)

Enf var demıstım sanırım sana canım gecmıs donemdede benım bu sebeble enf baslamıstı bobreklere sıcramıstı , ılac verdımı naptı?
kuzunun resmını goremıyoruz buarada
Evet verdi canım fitil ve merhem haftaya gecmişmi diye tekrar kontrol ve cinsiyet kesinleştirmek için cagırdı resmi yeniden yükleyeyim canım

İki gündr başım ağrıyor ama tansiyon dan olduğunu sanmıyrm,, ne zamn ölçsem bu civarda çıkıyor doktrda norml olduğunu söledi, aç olduğum içinde birz etkilemiş olabilir..
Genelikle yüksek tansiyon baş ağrısı yapar canım. Eğer dediğin gibi hep aynı civardaysa o zaman senin vücudun alışık düşük tansiyona ondan rahatsız etmiyor

Hangi uygulama cnm? Bide Instagram'dan hangi hesaplar yazarmisin?

Ayy bende sesli güldüm şimdi eğer öyleyse bende yanlış biliyordum ozaman? Ben şey sanıyordum, o haftalarda bebeğin teni ince olduğu için, ici gözüküyor ve ensenin kalınlığını olcuyorlar diye :))))

Gözünüz aydın canım çok güzel bir isim dusunmusunuz

Evet verdi canım fitil ve merhem haftaya gecmişmi diye tekrar kontrol ve cinsiyet kesinleştirmek için cagırdı resmi yeniden yükleyeyim canım
Gordum gordum resmı sonradan bakınca
canım pekı merhemı ne dıye verdı dısarlarda yara fılanmı olmustu?
Bende enf cok korktugum ıcın sureklı dıkkatlı davranmaya calısıyorum .

Ben onun elini yerim ya Maşallah Allahım sen nelere kadirsin

sorma ya 6 sene öğrenmiştim bide bana araştırmacı anne derdi doktorum resmen çok fena mor oldum

Selam kizlar bin tane mesaj olmus bakamadim kac gundur. Il ici tayinimiz cikti merkeze tasinacaz 1 ay icinde. Herkes iyi anladigim kadariyla. Cinsiyetini ogrenenlere kontrolden guzel haberlerle donenlere hayirli olsun Allah saglikli evlatlat nasip etsin insallah. Cuma ikili teste gidecegm ben de guzel haberler alirim insallah. Bu arada aklimda kaldi biri park yatak sormus 60*120 biraz uzun ince oluyor 70*110 yatakla daha rahat etmistik biz markasi da holmer miydi neydi cok kaliteli bisey degildi ama is gordu.
Orgu oyuncak da super olmus ellerine saglik arkadasimin o teknigin adi amigurumi boyle aratinca cok model cikiyor beceremesem de yapan arkadaslarimdan biliyorum.

Gordum gordum resmı sonradan bakınca
canım pekı merhemı ne dıye verdı dısarlarda yara fılanmı olmustu?
Bende enf cok korktugum ıcın sureklı dıkkatlı davranmaya calısıyorum .
İçerde enfeksiyon canim kaşıntıdan ve idrar yanmasından kanama olmuş birde benim haznede polip vardı o kanamış

Cok sağol canım

Benim instgram var isteyene ozelden atarim burdan yazmayim yazarsam kutugum belli olacak resmen

İçerde enfeksiyon canim kaşıntıdan ve idrar yanmasından kanama olmuş birde benim haznede polip vardı o kanamış
Anladım canım hadı gecmıs olsun hemde gozun aydın sebebı bulunmus kısa zamanda lekelenmelerın kesılsın ınsallah canım

Benimde cuma günü kontrolüm var muhtemelen bende ikili testi o gün vericem. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. İnsan gerçekten çok endişeleniyor.

Burdan yazınca direk sıkıntı oluyor mu bilemedim yazacaktım normalde ama emin olmayınca yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…