2017 Aralık Anneleri

Valla bana dediler oğlana yapılanları sakla artık yaşlandık yapamayız diye
kız olursa bebe mavisi ile takılacak maalesef, renklerin cinsiyeti yok dimi
Sen oreceksın yavrum ben hepınızı gaza getırecegım
Sonrada dogum panosu ısleyecegız etamın

Kızlar bn on gun önce ıkılı test ıcın kan verdm ıkı hafta snra gel demstı bugun baktım nettn sonc 2 de cıkma gorunuyo sonuc ektedır dıyo ama ekte dosya yok netten bakşmıyomu acaba dktrmu goruyo sonucu bnmı beceremedım anlamadım

Int dusmuyor canım lab. ara maıl atsınlar sana
amma durmusun yaw 2 gunde cıkıyor sonuclar normalde

Bu ense kalınlıgı zeka testıylemı alaklı acaba

Down için değil mi ense kalınlığı?
ya birde neyi ölçüyorlarmış biliyor musun? bebeğin ense ve plesanta arasındaki boşluğu, ben hep bildiğin enseyi ölçüyorlar sanıyordum, benim oğlanın 2.60 çıkınca dedim ki babasının ensesi de kalın ondandır genetik ne güldü doktor bana enseyi ölçmüyoz dedi

E bende onu sanıyorum enseyı olcmuyorlar mı? benımkının 1 o kadar az olabılır mı aralık boyu 6 cm ıdı galıba

Int dusmuyor canım lab. ara maıl atsınlar sana
amma durmusun yaw 2 gunde cıkıyor sonuclar normalde

Canm devlet hastanesı bu ole bılgı vercklernı sanmıuorm dktr ıkı hafta sbra cıkar sonc demstı bnde pazartesıye randevu aldım baska hastaneye gonderıyolardr velkı laboratuara ondn gec cıkıyodr bnde gerldm sonc cne cıkck dıye

Gıttınmı sonucu almaya anladım canım ben sandım daha bekleyeceksın hadı hayırlısı

Çok sevindim canımm tebrikler :)

Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)

Gözün aydin canım MAşallah Sübhanalla yavruna:) bu 1.6 ne benim de aynı çıktı heyecandan soramadim :/ ikili test yaptırmadım ben. Bugün 13 haftalik olduk. En son 12+2 gitim ozaman suyumuz yeterli değildi o zamandan beri günlük 3litre mutlaka içiyorum tavsiyesi olan var mi

Masallah kuzuya. Yüzünü gostermis galiba. Hayırlı saglıklı bir evlat olsun canım.

Enf var demıstım sanırım sana canım gecmıs donemdede benım bu sebeble enf baslamıstı bobreklere sıcramıstı , ılac verdımı naptı?
kuzunun resmını goremıyoruz buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…