nerden bakıyorsun yavrum?
Bızımkılerde suanda tık yok bıraz 3 ayı gecırmek ıcın bekledıler umuyorum
Normal tatlım bana ve anasınıfı öğretmenine göre çok zeki oğlum varCnım normalmi yani bendeki gibimi?bende çok tedirgin oluyorum ya doktpr korkma desede içime kurt düşüyor
Sen oreceksın yavrum ben hepınızı gaza getırecegımValla bana dediler oğlana yapılanları sakla artık yaşlandık yapamayız diye
kız olursa bebe mavisi ile takılacak maalesef, renklerin cinsiyeti yok dimi
Bu ense kalınlıgı zeka testıylemı alaklı acabaNormal tatlım bana ve anasınıfı öğretmenine göre çok zeki oğlum var
Int dusmuyor canım lab. ara maıl atsınlar sanaKızlar bn on gun önce ıkılı test ıcın kan verdm ıkı hafta snra gel demstı bugun baktım nettn sonc 2 de cıkma gorunuyo sonuc ektedır dıyo ama ekte dosya yok netten bakşmıyomu acaba dktrmu goruyo sonucu bnmı beceremedım anlamadım
Bu ense kalınlıgı zeka testıylemı alaklı acaba
E bende onu sanıyorum enseyı olcmuyorlar mı? benımkının 1 o kadar az olabılır mı aralık boyu 6 cm ıdı galıbaDown için değil mi ense kalınlığı?
ya birde neyi ölçüyorlarmış biliyor musun? bebeğin ense ve plesanta arasındaki boşluğu, ben hep bildiğin enseyi ölçüyorlar sanıyordum, benim oğlanın 2.60 çıkınca dedim ki babasının ensesi de kalın ondandır genetik ne güldü doktor bana enseyi ölçmüyoz dedi
E bende onu sanıyorum enseyı olcmuyorlar mı? benımkının 1 o kadar az olabılır mı aralık boyu 6 cm ıdı galıba
Çooook mutlu etdin beni canım Allah razı olsun inşAllah benimde öyle olur Allah bağışlasın yavrularmızı bizeNormal tatlım bana ve anasınıfı öğretmenine göre çok zeki oğlum var
Int dusmuyor canım lab. ara maıl atsınlar sana
amma durmusun yaw 2 gunde cıkıyor sonuclar normalde
amin canım allah korusun bütün çocuklarıÇooook mutlu etdin beni canım Allah razı olsun inşAllah benimde öyle olur Allah bağışlasın yavrularmızı bize
Gıttınmı sonucu almaya anladım canım ben sandım daha bekleyeceksın hadı hayırlısıCanm devlet hastanesı bu ole bılgı vercklernı sanmıuorm dktr ıkı hafta sbra cıkar sonc demstı bnde pazartesıye randevu aldım baska hastaneye gonderıyolardr velkı laboratuara ondn gec cıkıyodr bnde gerldm sonc cne cıkck dıye
Bende suanda soklandımOlur tabi, plesanta ve ensenin arasındaki boşluk ölçülüyor netten araştır istersen ben çok gülmüştüm kendime
Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Masallah kuzuya. Yüzünü gostermis galiba. Hayırlı saglıklı bir evlat olsun canım.Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Enf var demıstım sanırım sana canım gecmıs donemdede benım bu sebeble enf baslamıstı bobreklere sıcramıstı , ılac verdımı naptı?Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Çok sevindim canımm tebrikler :)[/QUOTE
Cok saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?