2017 Aralık Anneleri

Cnm benimde aynısı oluyordu doktora sordum bu haftalar çok zor damar atması senin ki dedi

Sadece ıcıme doganı soyluyorum Benım oglumla benzıyor resmı oglan dıyorum

Gözün aydın canım maşallah
Tahmin olarakta Nub malesef görünmüyor
Ama içime doğan erkek

Saolun kızlar tahminler için bende usg girince erkek gibi hissettim eşim için farketmiyor ama kız ağır basıyor ve yorumları gösterdikçe tekrar gidelim doktora diyor

Tskler tatlim Hiç bilmiyorum nedir ama gaz sancısı değil bence

Snamıyorum canım apandist olduğunu onun ağrısı fenadır öyle derler
Hi hi Evet canım araştırdım bende baya, ağrıdan sonra kusma ateşin çıkması yürüyememe vs vs elirgin belirtileri varmış. Oda çok şükür bende yok

Normalde tansiyonun kaç canm? Düşük tansiyon rahatsız etmiyorsa seni sorun değil ama baş dönmesi yapıyorsa önlem almak gerekir

Anladım kızlar. Bi heyecan yaptım ben de yaaa. Karnım da bi türlü çıkmadı. Bi işaret bekliyorım kusmalar dışında :) aslında azıcık göbüşüm vardı zaten ondan dolayı büyüyo mu büyümüyor mu çok anlayamıyorum

İki gündr başım ağrıyor ama tansiyon dan olduğunu sanmıyrm,, ne zamn ölçsem bu civarda çıkıyor doktrda norml olduğunu söledi, aç olduğum içinde birz etkilemiş olabilir..

kızlar vı saattr ıkı uc kere gobegmden asagı sol tarafa dgru bıcak sağlanır gbı anlık sancı oldu kanama falan yk ama korktm yınede

Kızlar sabah gittiğimde bebek rahat durmadığı için ense kalınlığı ölçülmemişti. Doktor normal Aralık'ta dedi kaç dedim 1,8 dedi. Normal değil mi sıkıntı Yok. İkili test yaptırdım 3 gün sonra çıkacak. 50₺ bu arada

Hangi hastane?

CuteMom benim battaniyeler şimdiden hazır anneler sağolsun ikiside birde tane hazırladı yelek işleride onlarda ben böyle eğlencesine takılıyorum vakit geçsin diye şimdi de çıngırak bitiriyorum ama tarif olmadan henüz yapamıyorum tabi

nerden bakıyorsun yavrum?
Bızımkılerde suanda tık yok bıraz 3 ayı gecırmek ıcın bekledıler umuyorum

nerden bakıyorsun yavrum?
Bızımkılerde suanda tık yok bıraz 3 ayı gecırmek ıcın bekledıler umuyorum
Yapar onlarda baba tarafında ilk torun ondan heyecan ayrı :) instagramda falan ücretsiz tarif veriyorlar biraz araştırıp beğendiklerimi yapmaya çalışıyorum şu anda birde bi uygulama var ordada güzel şeyler oluyor

Daha once hıc yapmamıs bırıne gore acıkcası harıka yapıyorsun
Ilk deneme olduguna cok sasırdım
elıne saglık

Normal cnm benimde 1.6 çıktı

Daha once hıc yapmamıs bırıne gore acıkcası harıka yapıyorsun
Ilk deneme olduguna cok sasırdım
elıne saglık
Teşekkür ederim annemden kalan miras galiba iş yoğunluğundan hiç yapmazdım bir iki video izleyip bir iki sökme tekrar başlama İle sonuç benide çok memnun etti sipariş bile aldım

Teşekkür ederim annemden kalan miras galiba iş yoğunluğundan hiç yapmazdım bir iki video izleyip bir iki sökme tekrar başlama İle sonuç benide çok memnun etti sipariş bile aldım
Harıkaymıs bende arastıracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…