2017 Aralık Anneleri

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Canim cok gecmis sun Rabbim yardim etsin insaallah.. bende bayadir bekkiyorum sonucu daha 19 unda cikicak Allah kimseyi korktuguna ugratmasin..

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada

206 da 1 riskli bi sonuç mu? Yaşın kaç bu arada yaşla ilgili risk yükseliyor diyorlar ama. Hem diğer sonuçların iyi çıkmış gönlünü bulandırma inşallah iyi sonuçlar alırsın.

Depremi hisseden arkadaslar cok gevmis olsun. Rabbim korusun kotu birsey yaa..

Edremit de fena sallandı
Ne yapacağımızı bilemedik
Allah korusun daha beterlerinden

Gıttınmı sonucu almaya anladım canım ben sandım daha bekleyeceksın hadı hayırlısı

Canım hastaneyı aradm dktra bagladı sagolsun anlattm durumu hemen gelrsen bakalım dedı bes dkda cıktım ewden:) cok sukur sonclar temiz cıktı rısk yok bebegını goremedım ama baktı ıyı sıkntı yok dedı

Kzlar az önce doktrn yannda vıseye sahıt oldum. Kadınn bırı geldı dktrn eskı hastasymıs hocam bn dogm yaptm haftasnına denk geldı baska yere gttm dedı. Tarama testınn sonucu rısklı cıkmstya cock sapasağlam dogdu bı sıkbtısı yok cok sukur dedı. Cok okumustum ama sahıt oldum bırebır demekkı test sonucu rısklı cıkatsa cok takılmamak gerek aklınızda olsun... benm ıkılı test temız cıktı cok sukurr darısı yaptracaklarn sonc. Bekleyenlern basına ınsallah

Geçmiş olsun canım ben de acil apandisit ameliyatı oldum ama benim çok ağrım olmadı mide bulantım oldu balıktan zehirlendim sandım.hatta ben doktora gitmeyecektim amcamın ısrarıyla gittik gece önce gaz dediler serum verdiler sonra eve gelicektim ki doktor karnıma bastırdı biraz bekledikten sonra bırakınca resmen şimşekler çaktı ultrasona gönderdiler patlamak üzereymiş hemen ameliyata aldılar doktor o muayeneyi yapmasaydı eve dönecektik çünkü çok rahatsız eden bi ağrım yoktu.tekrar geçmiş olsun.

Canım dualarım seninle bana da amniyosentez önerdiler benim de sınıra yakınmış ama yaşla alakalı dedi doktorum.bu testler zaten kesin sonuç değil o yüzden bebeğini düşün ve onu üzme.

Gözün aydın değer güzel, bir kıpırdak daha :)
test fiyatıda çok iyimiş

Maşallah kızına, Sare isimini bende çok severim

İnşallah sonucun iyi çıkıcak, bu sabah bir arkadaşımda amnşyosenteze girdi, bende ondan haber bekliyorum
Hemde 2li test sonucu normal çıkmasına rağmen yaşa göre kesin sonuç istemişti doktoru

Depremi hisseden herkese geçmiş olsun

Canim cok gecmis sun Rabbim yardim etsin insaallah.. bende bayadir bekkiyorum sonucu daha 19 unda cikicak Allah kimseyi korktuguna ugratmasin..

Anım dktr ıkı hafta snra gel demstı bana sennke gunmz aynymıs 19nda gtcektm bugun netten baktm aonc cıkma dktrn yanına gttm temz cok aykr snde bak ıstersen barkod duruyosa bosa belkleme

Canım yasin kaçtı senin. Aslında sınırın biraz altında çıkmış hiç kötü şey getirme aklına hayırlısıyla temiz çıkar inşallah testin. Gönlünü ferah tut canım

Kızlar saglık ocagnda muayene yapılıyomu acaba cıhaz varmı ultrasonda goreblrmıyım bebegımı gtsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…