Canim cok gecmis sun Rabbim yardim etsin insaallah.. bende bayadir bekkiyorum sonucu daha 19 unda cikicak Allah kimseyi korktuguna ugratmasin..Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Canım geçmiş olsun. Benim ailem de Avcılar'da oturuyo. Onlar da baya hissetmişler. Rabbim beterinden korusunFloryadayım canım
Hem uzun surdu hemde baya salladı canım
Gıttınmı sonucu almaya anladım canım ben sandım daha bekleyeceksın hadı hayırlısı
Geçmiş olsun canım ben de acil apandisit ameliyatı oldum ama benim çok ağrım olmadı mide bulantım oldu balıktan zehirlendim sandım.hatta ben doktora gitmeyecektim amcamın ısrarıyla gittik gece önce gaz dediler serum verdiler sonra eve gelicektim ki doktor karnıma bastırdı biraz bekledikten sonra bırakınca resmen şimşekler çaktı ultrasona gönderdiler patlamak üzereymiş hemen ameliyata aldılar doktor o muayeneyi yapmasaydı eve dönecektik çünkü çok rahatsız eden bi ağrım yoktu.tekrar geçmiş olsun.Günaydın kızlar
Yeni bir soru ile karsinizdayim, apandisit ameliyatı olanlar varmı aranızda?
Gece çise kalmıştım, mesanenin boşalması ile apandisit olan bölgeye bı ağrı girdi böyle bıçak saplanır gibi. Yatağa zor attım kendimi sonra uzancam sağ bacağını bükük kaldı duzeltigimde bıçaklar saplaniyordu dokununca da agriyodu ne yalan soylim ilk apandisit geldi aklıma. Sanırım bı 15dk öyle kivrandim sonra biraz sağ sol derken gitti ağrı. Neydi çok merak ettim :/
Şimdi ağrı sanki çok hafif var gibi, apandisit bı ağrı yapıp kaybolurmu? Bilemedim ne yapsam
Canım dualarım seninle bana da amniyosentez önerdiler benim de sınıra yakınmış ama yaşla alakalı dedi doktorum.bu testler zaten kesin sonuç değil o yüzden bebeğini düşün ve onu üzme.Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Kızlar sabah gittiğimde bebek rahat durmadığı için ense kalınlığı ölçülmemişti. Doktor normal Aralık'ta dedi kaç dedim 1,8 dedi. Normal değil mi sıkıntı Yok. İkili test yaptırdım 3 gün sonra çıkacak. 50₺ bu arada
Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Bana kız gibi geldi canım.Kızlar yokmu cinsiyet tahmini edebilecek başka kimse
Canim cok gecmis sun Rabbim yardim etsin insaallah.. bende bayadir bekkiyorum sonucu daha 19 unda cikicak Allah kimseyi korktuguna ugratmasin..
Canım yasin kaçtı senin. Aslında sınırın biraz altında çıkmış hiç kötü şey getirme aklına hayırlısıyla temiz çıkar inşallah testin. Gönlünü ferah tut canımKızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Maşallah sunhanallah
Saol canım yok bulunmadı ilk defa bulunduMaşallah sunhanallah
Doktor daha önce de cinsiyet tahmininde bulunmusmuydu
Biz hüma düşünüyoruz.küçük oğlum zeynep istiyor ama hem kaynimin kizi hem de görümcemin kızı zeynep bakalım ikna edemezsek bizde de bi zeynep olacak gibi ama iki isim olacak o zaman çünkü hüma kesin gibi.Cinsiyeti belli olanlar isim düşünmeye başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?