güzel gunlerde kullanin o ince yelekler cok ise yaramisti oglumda
saglikla kucaginiza alirsinuz insallah durumunuz musaitse harmony yaptir gecmis olsun insallah guzel risksiz sonuc gelirKızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Cok guldum ben de ense olculuyor saniyodum ve 0.5 cikinca senin gibi hemen babaya attim topu babanin boynu ince ona cekmis diyeDown için değil mi ense kalınlığı?
ya birde neyi ölçüyorlarmış biliyor musun? bebeğin ense ve plesanta arasındaki boşluğu, ben hep bildiğin enseyi ölçüyorlar sanıyordum, benim oğlanın 2.60 çıkınca dedim ki babasının ensesi de kalın ondandır genetik ne güldü doktor bana enseyi ölçmüyoz dedi
Ay çok şükür rabbimeNormal cnm benimde 1.6 çıktı
Bende geçen hafta erkek dediacaba değişecek mı coook merak ediyorum
Canım senin de 1mm nin altında çıkmış benim de 0.8mm çıktı ense kalınlığı burda herkesin 1.5 mm nin üzerinde olunca tedirgin olmuştum ama normal demekki. İnce olmasında sorun olmuyor kalın olmasında mi sorun oluyormuşCok guldum ben de ense olculuyor saniyodum ve 0.5 cikinca senin gibi hemen babaya attim topu babanin boynu ince ona cekmis diye
Evet tatlım gördümbuarada senı ekleyen benım
Tamam canimGecmis olsun kizlar allah beterinden saklasin.
Bu aradagulii7 ben de ekledim seni as....lu benim hesabim
Canım kesin sonucu alana kadar için ferah tutmaya çalış insAllah güzel sonuçlar alırsınızKızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Cevabın için tskler cnm, tekrar geçmiş olsun sınırda atlatmisin çok şükür. Hala merak ediyodum neydi o ağrı diye, randevum 17sinde şuan ağrım yok sanırım bidaha olursa doktora gorunurum.Geçmiş olsun canım ben de acil apandisit ameliyatı oldum ama benim çok ağrım olmadı mide bulantım oldu balıktan zehirlendim sandım.hatta ben doktora gitmeyecektim amcamın ısrarıyla gittik gece önce gaz dediler serum verdiler sonra eve gelicektim ki doktor karnıma bastırdı biraz bekledikten sonra bırakınca resmen şimşekler çaktı ultrasona gönderdiler patlamak üzereymiş hemen ameliyata aldılar doktor o muayeneyi yapmasaydı eve dönecektik çünkü çok rahatsız eden bi ağrım yoktu.tekrar geçmiş olsun.
Canım dualarım seninle bana da amniyosentez önerdiler benim de sınıra yakınmış ama yaşla alakalı dedi doktorum.bu testler zaten kesin sonuç değil o yüzden bebeğini düşün ve onu üzme.
Anlamadım cnm nasıl sıralı mesaj?İg hesaplarıda birbirimize sıralı özel mesaj oluşturarak iletebiliriz
Geçmiş olsun canimMeraba bende bugun serklajimi oldum tuvalete gittim siddetli bir sarsinti ben basim donuyor sandim bir baktim hersey sallaniyorrabbim beterinden korusun bina yikilcak sandim
Canım güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın hem ense kalınlığın iyi hem de bebeğin önde gidiyor maşallah. Bişey soracaktım bebeginin boyu kaç cm ölçüldü bugün 12+1de. Ben de geçen doktora gittiğimde doktor 54mm olarak ölctü 12 haftalık dedi ama normal mi bu boyut acaba. Crl boyutu yazıyor mu senin ultrason kağıdında canımCnm benimde aynısı oluyordu doktora sordum bu haftalar çok zor damar atması senin ki dedi
Bana kız gibi geldi canım.
Cinsiyeti belli olanlar isim düşünmeye başladınız mı?
Çok güzelmiş, anlamı Ne? Bir kız annesi olarak isim arıyorum , içimden geçen isimler var ama net değilimBenim 1 numara kızın adı Liva
İkincininde kız olma ihtimaline isimler buldum ama içime sinen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?