2017 Aralık Anneleri

Eki Görüntüle 2007869
Kızlar bebişin ilk alışverişini yaptım
güzel gunlerde kullanin o ince yelekler cok ise yaramisti oglumda

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
saglikla kucaginiza alirsinuz insallah durumunuz musaitse harmony yaptir gecmis olsun insallah guzel risksiz sonuc gelir

Gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin insallah. En korktugum seylerden biridir deprem. Kimseye bisey olmamis sukurler olsun.

Meraba bende bugun serklajimi oldum tuvalete gittim siddetli bir sarsinti ben basim donuyor sandim bir baktim hersey sallaniyorrabbim beterinden korusun bina yikilcak sandim

Cok guldum ben de ense olculuyor saniyodum ve 0.5 cikinca senin gibi hemen babaya attim topu babanin boynu ince ona cekmis diye

U umut_20114 risk o kadar yüksek degil. Amniosentez yaptirip risk alma. Kanda bakilio artık bu testlere. Harmony triscreen nifty prenatal be sure.. Vb bi ton marka var. Yaptir icin rahatlasin.burda bi cok arkadas yaptirdik. İnşallah senin de guzel gelir sonucun.

Cok guldum ben de ense olculuyor saniyodum ve 0.5 cikinca senin gibi hemen babaya attim topu babanin boynu ince ona cekmis diye
Canım senin de 1mm nin altında çıkmış benim de 0.8mm çıktı ense kalınlığı burda herkesin 1.5 mm nin üzerinde olunca tedirgin olmuştum ama normal demekki. İnce olmasında sorun olmuyor kalın olmasında mi sorun oluyormuş

Ben de isim icin sinif listelerine bakiyorum ilkokullara giriyorum derslere. Her sinifta yaren zeynep ebrar ceylin ecrin dolu. Cok degisik isimler koyanlar da var duha vardi erkeklerde degisik. Kizlarda zilye bir de hüdanur vardi unutmuyorum hic. Cinsiyet belli olsa da ben de dusunsem

Evet kızlar tekrardan geçmiş olsun, çok şükür kayıplarımız yok

buarada senı ekleyen benım
Evet tatlım gördüm

Gecmis olsun kizlar allah beterinden saklasin.
Bu arada gulii7 ben de ekledim seni as....lu benim hesabim
Tamam canim

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Canım kesin sonucu alana kadar için ferah tutmaya çalış insAllah güzel sonuçlar alırsınız

Cevabın için tskler cnm, tekrar geçmiş olsun sınırda atlatmisin çok şükür. Hala merak ediyodum neydi o ağrı diye, randevum 17sinde şuan ağrım yok sanırım bidaha olursa doktora gorunurum.

İg hesaplarıda birbirimize sıralı özel mesaj oluşturarak iletebiliriz
Anlamadım cnm nasıl sıralı mesaj?

Meraba bende bugun serklajimi oldum tuvalete gittim siddetli bir sarsinti ben basim donuyor sandim bir baktim hersey sallaniyorrabbim beterinden korusun bina yikilcak sandim
Geçmiş olsun canim

Cnm benimde aynısı oluyordu doktora sordum bu haftalar çok zor damar atması senin ki dedi
Canım güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın hem ense kalınlığın iyi hem de bebeğin önde gidiyor maşallah. Bişey soracaktım bebeginin boyu kaç cm ölçüldü bugün 12+1de. Ben de geçen doktora gittiğimde doktor 54mm olarak ölctü 12 haftalık dedi ama normal mi bu boyut acaba. Crl boyutu yazıyor mu senin ultrason kağıdında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…