- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Çok güzelmiş, anlamı Ne? Bir kız annesi olarak isim arıyorum , içimden geçen isimler var ama net değilim
Canım güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın hem ense kalınlığın iyi hem de bebeğin önde gidiyor maşallah. Bişey soracaktım bebeginin boyu kaç cm ölçüldü bugün 12+1de. Ben de geçen doktora gittiğimde doktor 54mm olarak ölctü 12 haftalık dedi ama normal mi bu boyut acaba. Crl boyutu yazıyor mu senin ultrason kağıdında canım
O zaman normal demekki canım çok sağol. Amin inşallah iyi Sonuçlarla geliriz. Benim sonucum cuma çıkacakmış5.5 cm çıktı cnm. Çok saol inşallah kan sonuçlarımızda güzel çıkar
O zaman normal demekki canım çok sağol. Amin inşallah iyi Sonuçlarla geliriz. Benim sonucum cuma çıkacakmış
Dualarımız sizinleKızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Cm yazmışım54.79 mm yanlış yere bakmışım benimde haftaya salı yada çarşamba cnm
Ya kızlar birşey sorucam şimdi ikili taramada kanda riski nasıl anlıyorsunuz ben çözemedim bu işi şimdi kaç ve kaç sınırı çıkarsa riskli ve kaç üzeri olursa normal aydınlatırmısımız benide
U umut_20114 cnm allah büyük sonuç çıkana kadar net birşey yok.
Bumunla ilgili en doğru açıklama ve bilgiyi doktorun test sonucuna göre değerlendirir
Sen şimdi kafaya takma
Evet canım altta crl yazan. Bebişinin cinsiyetini tahmin etti mi Dr. Burnu çok tatlı görünüyor minicik ve hokka gibi maşallahDoğru demi cnm S Sariucurtma en altta yazıyor
Evet canım altta crl yazan. Bebişinin cinsiyetini tahmin etti mi Dr. Burnu çok tatlı görünüyor minicik ve hokka gibi maşallah
Canım benim çok sevindim hayırlı olsun canım bende ko sıkıntının aynısı çıkmış sende de bende enfeksiyon dan kaynaklı kanama olmuştu Rabbim bebeklerimizi bize bağislasin inşallahEki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Tabi orası öylede herkes bilince kendimi yabancı hissettim konuya :)
Bana ozeldeki doktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi. Cuma günü cerrahpaşada ki doktorum şuan belli değil dedi. Aslında gördü bence ama emin olmadığı için söylemek istemedi. Bir de ozeldekinden ultrason cihazları daha gelişmiş devletteki daha eski tip belki o yüzden de görülmemiş olabilirSaol cnmyapmadı ya erken daha dedi ben kordonu sanmadıysam pipi gördüm diye düşünüyorum ama bakalım :) sana söyledimi birşey
Amin canımCanım benim çok sevindim hayırlı olsun canım bende ko sıkıntının aynısı çıkmış sende de bende enfeksiyon dan kaynaklı kanama olmuştu Rabbim bebeklerimizi bize bağislasin inşallah
Eltim koydu kızına liva ismini maşaallah cok tatlı bir kızBenim 1 numara kızın adı Liva
İkincininde kız olma ihtimaline isimler buldum ama içime sinen olmadı
cok sağol cnm amin bende kullanışlı olur diye düşünmüştüm.güzel gunlerde kullanin o ince yelekler cok ise yaramisti oglumda
Ayy Bnde tüm okulun ismine baktım(1500isim)Ben de isim icin sinif listelerine bakiyorum ilkokullara giriyorum derslere. Her sinifta yaren zeynep ebrar ceylin ecrin dolu. Cok degisik isimler koyanlar da var duha vardi erkeklerde degisik. Kizlarda zilye bir de hüdanur vardi unutmuyorum hic. Cinsiyet belli olsa da ben de dusunsem
sağol cnmm cok tesekkur ederim
Ben bizim okuldaki isimlere bakma gereği bile duymuyorum o kadar tuhaf isimler var ki çocuklara üzülüyorum. Maşallah, ejder, yeter, botan, böyle isimler var ya. Gerisi aynı zaten baran, Zenan, rojda, zerda, helin, berdan, diyar. Herkes sözleşmis gibi hep aynı isimleri koymuşlar hiç öyle çok ilgi çekici isim yokcok sağol cnm amin bende kullanışlı olur diye düşünmüştüm.
Ayy Bnde tüm okulun ismine baktım(1500isim)
Ama cok aynı isimler var farklı da var baya yok artık dedirten
sağol cnmm cok tesekkur ederim
Liva ismine bayıldım
Adıyla yasasın Prenses
Bana ozeldeki doktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi. Cuma günü cerrahpaşada ki doktorum şuan belli değil dedi. Aslında gördü bence ama emin olmadığı için söylemek istemedi. Bir de ozeldekinden ultrason cihazları daha gelişmiş devletteki daha eski tip belki o yüzden de görülmemiş olabilir
geçmiş olsun.Günaydın kızlar
Yeni bir soru ile karsinizdayim, apandisit ameliyatı olanlar varmı aranızda?
Gece çise kalmıştım, mesanenin boşalması ile apandisit olan bölgeye bı ağrı girdi böyle bıçak saplanır gibi. Yatağa zor attım kendimi sonra uzancam sağ bacağını bükük kaldı duzeltigimde bıçaklar saplaniyordu dokununca da agriyodu ne yalan soylim ilk apandisit geldi aklıma. Sanırım bı 15dk öyle kivrandim sonra biraz sağ sol derken gitti ağrı. Neydi çok merak ettim :/
Şimdi ağrı sanki çok hafif var gibi, apandisit bı ağrı yapıp kaybolurmu? Bilemedim ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?