2017 Aralık Anneleri

Çok güzelmiş, anlamı Ne? Bir kız annesi olarak isim arıyorum , içimden geçen isimler var ama net değilim

Hemeeen sıralama copy paste yapayım

1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Tugay. 4. Tuğgeneral.

5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)’in bayrağı Livaü’l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.

Erkek ismi geçiyor ama kıza daha güzel

5.5 cm çıktı cnm. Çok saol inşallah kan sonuçlarımızda güzel çıkar

Ya kızlar birşey sorucam şimdi ikili taramada kanda riski nasıl anlıyorsunuz ben çözemedim bu işi şimdi kaç ve kaç sınırı çıkarsa riskli ve kaç üzeri olursa normal aydınlatırmısımız benide

U umut_20114 cnm allah büyük sonuç çıkana kadar net birşey yok.

Bumunla ilgili en doğru açıklama ve bilgiyi doktorun test sonucuna göre değerlendirir
Sen şimdi kafaya takma

Evet canım altta crl yazan. Bebişinin cinsiyetini tahmin etti mi Dr. Burnu çok tatlı görünüyor minicik ve hokka gibi maşallah

Saol cnm yapmadı ya erken daha dedi ben kordonu sanmadıysam pipi gördüm diye düşünüyorum ama bakalım :) sana söyledimi birşey

Canım benim çok sevindim hayırlı olsun canım bende ko sıkıntının aynısı çıkmış sende de bende enfeksiyon dan kaynaklı kanama olmuştu Rabbim bebeklerimizi bize bağislasin inşallah

Saol cnm yapmadı ya erken daha dedi ben kordonu sanmadıysam pipi gördüm diye düşünüyorum ama bakalım :) sana söyledimi birşey
Bana ozeldeki doktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi. Cuma günü cerrahpaşada ki doktorum şuan belli değil dedi. Aslında gördü bence ama emin olmadığı için söylemek istemedi. Bir de ozeldekinden ultrason cihazları daha gelişmiş devletteki daha eski tip belki o yüzden de görülmemiş olabilir

güzel gunlerde kullanin o ince yelekler cok ise yaramisti oglumda
cok sağol cnm amin bende kullanışlı olur diye düşünmüştüm.

Ayy Bnde tüm okulun ismine baktım(1500isim)
Ama cok aynı isimler var farklı da var baya yok artık dedirten

eyyay güle güle giysin cicilerini oğluşun
sağol cnmm cok tesekkur ederim
Liva ismine bayıldım
Adıyla yasasın Prenses

Ben bizim okuldaki isimlere bakma gereği bile duymuyorum o kadar tuhaf isimler var ki çocuklara üzülüyorum. Maşallah, ejder, yeter, botan, böyle isimler var ya. Gerisi aynı zaten baran, Zenan, rojda, zerda, helin, berdan, diyar. Herkes sözleşmis gibi hep aynı isimleri koymuşlar hiç öyle çok ilgi çekici isim yok

Bir dahaki kontrolde belli olur inşallah cnm

geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…