2017 Aralık Anneleri

Kzlar. Motalım cok kotu esımle sureklı kavga edıyorz hep dahada kotuye gıdıyo ınsallah bebegıme bısey olmaz bu sıkntı arasında

Bende decavıt ve d3 damla kullanıyorum bırde ıyot hapı verdıler ıcmedım vallahı onu ya

Bazen ıcmedgm gun oluyo damlatıçyı bırıkıgun daha dıkkat etmm lazm sanırım bıde bel agrım var benm d vtamnı bel agrısınada ıyı gelrmıs. Bıde bı ay snra gtcem bn dktra o zamana kadr kullanym dımı bu vıtamnlerı bı sakıncası yk yanı

Hayırlıyla temiz sonuçlarını bekliyoruz canım..Allahın izniyle hiç olumsuz birşey çıkmayacağını hissediyorum ben..Çok zor olduğunu biliyorum ama elinden geldiğince yüreğini ferah tut..Bunun içinde en güzel yöntem bol bol dua etmek..Ben öyle rahatladım canım..Allah yavrunu ve seni korusun..

4 yıllık cnm duzelr sandm hep ama duzelmıyo ufak bseyden kavga cıkıyo napcagmı blmıyorm ne umtlarla ewlenmstım

bizde ilk 5 sene kavga ettık yanı tartıstık. hamılelıkte ve lohusalıkta da toplam 1.5 sene ıkımıze de zor geldı..
sonrasında hala aynı huylara sahıbız ama hosgoru gelıstı.
acaba dıorum hamılelıkle ılgısı olabılır mı suan kötu hıssetmenın.

Hayr canım hep buleydı smdı sahada caresıım cock olrsa duzelr dıye ıkı yıl tedavı gordum bıde tup bebekle hamıle kaldım ama yok olmuyo ne yapcm blmıyorm kalmamıs sevgı saygı

Allah yardımcın olsun. Sevgi saygı kalmasa iki yıl tüp bebek tedavisi yaptırır mıydı? İnşallah bebekten sonra iyileşir aranız

Hep zorla oldu canı. Ne duzeldı ne ayrıldık ıkımzde smdı artk dayanamıyorm dıyorm bu sefer o cock dogp buyuyene kadr bısanmayı unut dıyo smdıde bu bahane bulede gtmez ama bu cock bu ewde guEl yetsmez

Bebegı ıstemeyen senın esınmıydı canım* tup bebek degılmıydı sızın

Ewt tup bebek ama dedımya bıgun ıyysek ıkıgın kavgalıydık cockta olmuyodu olrsa degsr dıye dsndum kavgalı olsakta gttı. Tedavı ıcın sonc degısen bşey yok cok sukur rabbıme nasıp ettı ama blmıyorm kotumu ettım

Altan almaya calısıyormusun
cunku bazzen altan altan goturmemız gerekıyor ısı

Altan almaya calısıyormusun
cunku bazzen altan altan goturmemız gerekıyor ısı

Bıcok seyı denedım canı çm ama kabl etmıyo hıc hayasını hep benı suclu goruyo ben dort dortlugu. Demedım hıc ama o hep dort dortluk soraan buyun kavgalarn sebebı benım. Bugunkı kavgann baslangcnı msjı atıyımda bak. Neden olma kavga benmı hatalıyım

Ben varımgeçen haftaki kontrolümde başlattı doktorum. Folik asiti de biraz daha iki gün arayla kullan, imom'un içinde de olduğu için sonra bırak dedi. bu hafta itibariyle yalnız İmom'ı kullanacağım.

At bakalım canım kendınıde uzme ınsallah duzelır
umarım esın cok sınırlı degıldır , keske hata sende olsada sen duzeltsen

Ben varımgeçen haftaki kontrolümde başlattı doktorum. Folik asiti de biraz daha iki gün arayla kullan, imom'un içinde de olduğu için sonra bırak dedi. bu hafta itibariyle yalnız İmom'ı kullanacağım.

Cagrdnmı annengılı

Yok cagirmadim arada deyiver

Mustafa dort oniki calisiyo

Nıye cagrmıyon dedımya aksam

Oglen ararim

Tamam dedin aksam ben duymadim cagir dediginide dedin diyelim tmm

Unuttum desene sen ona

Aradm ben annenı

İsin varsa isine bak hadi sen

Bos konusma

Mesaj atma bana.

Olmaz atıyım nolur

Devletin sigara paketlerine uyguladigi sagliga zaralirdir Yazisi gibi sinin paketindede piskolojiyi bozar ipe goturur cehenneme bir adim yaklastirir dokunma yazisi var biliyonmu

Noldu bu kadar sınırlenecek unuttun dedım ne dedım baska sen cok normal olmalısın ettgn laflara bak

Bilmeni istedim sadece hadi bay. Dokunmadan gectim sadece

Agzndan cıkan kelımelere dıkkat et haddını aşma benımde agzımı açtrma kalınma
Kaşınma

Canın gunlerce küsmek ıstıyo yıne heralde yok arıyon kavga etmeye git dısarda havla bana bulaşma gerızekalı seni

Elime eldiven giydim iki cumleden sonra cikarip atacam bulasmasin malum kasinan belli ettigin laflara bakarak ben sabirliyimdir benseni zamani gelsin iyi kasiyacam israr etme simdi olmaz sabirliyim zamani bekliyorum ben senin ne mal oldugunu nasil biri oldugunu cok iyi biliyorum

Ne dıyon sen ya nasıl konusuyon sen dengesızlıgınmı tuttu

Sen gel konusacaz acıklıcaksın bana bu lafları ne malmışım ben kasıyacakmıssın öylemı gorelım bakalım

Bak cnm yazsma bunlar bu kavga ayrılmaya kadar dayandı ne demısımde bu kadar uzamış annesglı ıftara cagrcaktı untmus unuttun demı dedım buralara geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…