2017 Aralık Anneleri

15+2 deyim benim folik asiti keski 3 aydan sonra sakıncalı kullanma dedi şimdide d vit yazdı ama almadım

bilmiyorum ya ben hastanede calısıyorum hemsireyım sureklı gıttım bı doktor degıl o yuzden yarın normal ozelde doktorum var ona sorcam kullan derse kullanırım

bilmiyorum ya ben hastanede calısıyorum hemsireyım sureklı gıttım bı doktor degıl o yuzden yarın normal ozelde doktorum var ona sorcam kullan derse kullanırım
Buradaki cogu kisi bende dahil folik asiti kestikten sonra vitamin ve demir hapina basladik canim

hımm bana da yazdı bende alırım galıba mecbur bırde fitil yazdı bana hic fitil yazıldı mı sıze

demir eksiklipi anemim oldugu için sadece demır ılacı kullanıorum
2 ayda 3 kılo aldıgım ıcınde vıtamın henuz baslamadık.

Günaydın arkadaşlar..Benim doktorum ilk başlarda kullandığım folik asit hapını geçen ay İmom ile değiltirmişti..İmomun içinde hep folik asit var, hemde bazı vitaminler..Bunu sürekli kullanacağımı söyledi ama içinde folik asitte olduğu için bukadar uzun süre kullanmak sakıncalı olurmu diyede endişe etmiyor değilim? Sizlerden imom kullanmaya devam edeniniz varmı?

Ben defacto netten hiç bir şey almadım şimdiye kadar ama waikikiden alıyorum, hatta 2 tay siparişi verdim dün.
sana mail yolu ile gelmiş olmalı fatura canım
hayır sadece siparişiniz kargoya verilmiştir maili geldi onda da fiyat yazmamışlar.

Hala yanma var canım. Ama geceki gibi değil. Nefes alırken bile sanki midemden alıyorum. Öyle yanıyo. Teşekkür ederim sorduğun için
ben de iki gündür öyleyim. hamile bir arkadaşım sakız çiğnememi tavsiye etti denedim memnun kaldım.

Kızlar ben kendimi pek hamile hissetmiyorum kötü birşey mi oluyor karnımda yumuşak kuruntu mu yapıyorum acaba

Elevit ve vinalac içinde de folik asit var. Emzirirken bile bana kullandırtmıştı ilk hamileliğimde doktorum. Ama bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

Elevit ve vinalac içinde de folik asit var. Emzirirken bile bana kullandırtmıştı ilk hamileliğimde doktorum. Ama bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

folık asıtın 1000 mcg uzerınde zararı oldugu bazı doktorlarca konusuluyor. 1000 mcg altında guvenlı kabul edılıyor. ımom da 1000 mcg altındaydı. için rahat olsun canım

Folikasit ben hala devam.ediyorum doktorum hala da devam edeceksin dedi şimdi kafam karıştı şimdi zararlı ise neden kullan dedi ki

Folikasit ben hala devam.ediyorum doktorum hala da devam edeceksin dedi şimdi kafam karıştı şimdi zararlı ise neden kullan dedi ki
Aslında pek çok kaynakta fazlası dışarı atılır diye yazıyor. Ama bir yerde de fazlası otizme sebep olabilir diye okumuştum. Burada fazladan kasıt Ne onu bilemiyorum . 5 sene kullanmak mı ? 9 ay kullanmak mı? İlk Doğumda hiç bırakmadık eleviti ve emzirirken de hasta olmaya çok müsait vücudun şu an devam et demişti. Ve ben yaklaşık 1 yıl kullandım. Herhalde bu vitamin içlerindeki dozaj az olduğu için zararı Yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…