2017 Aralık Anneleri

Allah yardımcın olsun canım..Hormonlardan dolayı elbet bazen çekilmez oluyoruz, evet, ben öyleyim mesela..ama nolursa olsun sonuçta onun çocuğunu taşıyorsun..sana sevgi/saygısı kalmamış olsa bile-ki bu da hiç hoş değil keşke öyle olmasa-en azından bebeğin için sana biraz daha merhametli olması gerek..umarım bebeğin doğmasıyla herşey yoluna girer...

Ben mesajları okudum son 6-7 uzun mesajları kımın kıme yazdıgını bılmıyorum ama hepsı kotu ve sınırı asan seyler.
Bırde madem esın sınırlı en basından hııc atar yapma bellıkı kaldırmıyor adam, adamlarda farklı her adam aynı sopayla gudulmez . Benımde esım sınırlıdır mesela boyel seylerı kaldıramaz bende bılırım ona hıc daha dogrusu kavgaya surukleyecek seylerı onun uzerıne bırakmam veyahut ıma etmem .
Ikınızdede hata var galıba yanlıs anlamadıysam

Maalesef şöyle bir gerçek varki; arkasında annesi babası olmadığını bilince böyle ezebiliyorlar ve seviyeyi yerlere indiriyorlar canım..Emin ol arkanda baban yada kardeşlerinin varlığını hissetse bunların 10 da 1 ini yapamaz..Sahipsiz gördüğünden ve seni ona mecbur olduğunu hissettiğinden..Allah ıslah etsin diye dua etmekten başka birşey yok mlsf canım..Çünkü saygı bu derece gittimi bidaha hiçbişey eskisi gibi olmuyor İnşallah bebeğiniz size mucizesiyle gelirde bişeyler çok zorda olsa düzelir..Allah yardımcın olsun cnm

Zaten yurumucek bu gıdısle ama sonu uz ne olr bılmıhorm allah hayrlı bı kapı acsın
Ikinizin de birbirinize karsi yumusamaniz gerektigi kanaatine vardim ben. Bence ortak bir seyler yapip (mesela bir yemek olabilir ) guzel guzel konusmayi deneseniz ama alttan alarak anlasarak sonucta bi bebek var ortada ve siz zorlu bir surec sonrasinda sahip olmusunuz bu surec de yipratmistir sizi..

Tahammul kalmamıs ıkmzdede allah sonumuzu hayır etsın

Bana hep küçük dediler yorum bile yok yani ama özele gitmedim cinsiyet için belki onlarda görmüştü çoktan. Şu olsun bu olsun diye değil de merak iştee. Hayırlısı olsun hakkımızda
belkide görmüşlerdir dediğin gibi aynen benimde ilk cocuk saglıklı olması oncelıkle de aynen merak işte

Onu y yaptgmız zamanlarda oldu canm hatta bı seneye kadr bn kotu kavgada etsk aksama bsey olmamıs gnı yanına gıdersım ama artk bnmde sabrm tukendı byle ceklmez olduk allah buyuk bu cocugun hatrına merhamet etsın ınsaah ıkımızede akıl fıkır versın

Amın cnm arkama bakmadan cekp gtmeyı danuyorm ama. Nereye dahada kotu bı hayatm olr belkı vıde bebek var smdı cesaret edemıyorm bıde oda benm gbı anne babası ayrı butusun ıstemıyorm ama bylede nasıl olacak blmıyorm gttgı yere kadar sabır artuk ınsallah bebekle brlkte dahada guzel olr dahada kotuye gtmeyız ınsallah bı ewde huzurolmaynca bseyn anlamı kalmıyo

Benim dr um tutmamam gerektigini soylemisti oglumda simdiki gebeligimde de sormadim hic ama zaten tutmaya mecalim yok bikac saat ac kalsam afedersiniz cikariyorum
Bende bugun ilk tuttum.. Zorlanırm sandım ama iştahım çok kapalı zaten tutmasam bile acıkmıyorum.. Bulantı ve istiğfar azaldı o yüzden bir mazeretim kalmadı tutacağım :)

Benimde hasimatom var her gittigim ozel hastane tahliller icin ayni seyi söylüyor ben de ilk dediklerinde karsolastirmis ve ayni olduğunu soylemistim. Ilk basta acaba mi diyordum ama simdi icim rahat sağlık ocaginda yaptiriyorum tahlillleri. Hamilelik basinda yuksel di mi tsh in ilac dozunu arttirdiniz mi
Hep 1 civari cikan deger hamilelikle 4.5 a cikmisti 75 den 100 e cikardik ilac dozunu 2 hafta da 2.5 a düştü

Bende bugun ilk tuttum.. Zorlanırm sandım ama iştahım çok kapalı zaten tutmasam bile acıkmıyorum.. Bulantı ve istiğfar azaldı o yüzden bir mazeretim kalmadı tutacağım :)
Bende mi tutuyum napim hiç bi şey yemiyom cacık salata kahvalti hepsi bu yediğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…