- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 33
Tamm canım çok sağol dustan sonra mı sürüyordun senJohnsons ıslak vucuda olanı canım
Birbirinize karşı saygıyı koruyun en azından saygı olmadan hiçbişey yürümüyor.
Cagrdnmı annengılı
Yok cagirmadim arada deyiver
Mustafa dort oniki calisiyo
Nıye cagrmıyon dedımya aksam
Oglen ararim
Tamam dedin aksam ben duymadim cagir dediginide dedin diyelim tmm
Unuttum desene sen ona
Aradm ben annenı
İsin varsa isine bak hadi sen
Bos konusma
Mesaj atma bana.
Olmaz atıyım nolur
Devletin sigara paketlerine uyguladigi sagliga zaralirdir Yazisi gibi sinin paketindede piskolojiyi bozar ipe goturur cehenneme bir adim yaklastirir dokunma yazisi var biliyonmu
Noldu bu kadar sınırlenecek unuttun dedım ne dedım baska sen cok normal olmalısın ettgn laflara bak
Bilmeni istedim sadece hadi bay. Dokunmadan gectim sadece
Agzndan cıkan kelımelere dıkkat et haddını aşma benımde agzımı açtrma kalınma
Kaşınma
Canın gunlerce küsmek ıstıyo yıne heralde yok arıyon kavga etmeye git dısarda havla bana bulaşma gerızekalı seni
Elime eldiven giydim iki cumleden sonra cikarip atacam bulasmasin malum kasinan belli ettigin laflara bakarak ben sabirliyimdir benseni zamani gelsin iyi kasiyacam israr etme simdi olmaz sabirliyim zamani bekliyorum ben senin ne mal oldugunu nasil biri oldugunu cok iyi biliyorum
Ne dıyon sen ya nasıl konusuyon sen dengesızlıgınmı tuttu
Sen gel konusacaz acıklıcaksın bana bu lafları ne malmışım ben kasıyacakmıssın öylemı gorelım bakalım
Bak cnm yazsma bunlar bu kavga ayrılmaya kadar dayandı ne demısımde bu kadar uzamış annesglı ıftara cagrcaktı untmus unuttun demı dedım buralara geldı
Maalesef şöyle bir gerçek varki; arkasında annesi babası olmadığını bilince böyle ezebiliyorlar ve seviyeyi yerlere indiriyorlar canım..Emin ol arkanda baban yada kardeşlerinin varlığını hissetse bunların 10 da 1 ini yapamaz..Sahipsiz gördüğünden ve seni ona mecbur olduğunu hissettiğinden..Allah ıslah etsin diye dua etmekten başka birşey yok mlsf canım..Çünkü saygı bu derece gittimi bidaha hiçbişey eskisi gibi olmuyorCanm orucla ılgılı degl ya hep buleydık sahada beter olduk gıdecek byerım olsa allah sahıt bı an durmazdım ıyıce kuculttum kendımı sevgmde kalmadı. Babane dedeyle buyudum zatn anne baba yok sayılr bu yuzden bu kadr baglandm guvendım zatn ama bıs cıktı bnmmde hayalarm oldu elbet ama olmuyo ıste blmıyorm nolcak allah buyuk.
Evet canımTamm canım çok sağol dustan sonra mı sürüyordun sen
Ikinizin de birbirinize karsi yumusamaniz gerektigi kanaatine vardim ben. Bence ortak bir seyler yapip (mesela bir yemek olabilir ) guzel guzel konusmayi deneseniz ama alttan alarak anlasarak sonucta bi bebek var ortada ve siz zorlu bir surec sonrasinda sahip olmusunuz bu surec de yipratmistir sizi..Zaten yurumucek bu gıdısle ama sonu uz ne olr bılmıhorm allah hayrlı bı kapı acsın
Benim dr um tutmamam gerektigini soylemisti oglumda simdiki gebeligimde de sormadim hic ama zaten tutmaya mecalim yok bikac saat ac kalsam afedersiniz cikariyorumKızlar oruç konusunda doktorunuz ne söyledi?
Ben mesajları okudum son 6-7 uzun mesajları kımın kıme yazdıgını bılmıyorum ama hepsı kotu ve sınırı asan seyler.
Bırde madem esın sınırlı en basından hııc atar yapma bellıkı kaldırmıyor adam, adamlarda farklı her adam aynı sopayla gudulmez . Benımde esım sınırlıdır mesela boyel seylerı kaldıramaz bende bılırım ona hıc daha dogrusu kavgaya surukleyecek seylerı onun uzerıne bırakmam veyahut ıma etmem .
Ikınızdede hata var galıba yanlıs anlamadıysam
belkide görmüşlerdir dediğin gibi aynen benimde ilk cocuk saglıklı olması oncelıkle de aynen merak işteBana hep küçük dediler yorum bile yok yani ama özele gitmedim cinsiyet için belki onlarda görmüştü çoktan. Şu olsun bu olsun diye değil de merak iştee. Hayırlısı olsun hakkımızda
Ikinizin de birbirinize karsi yumusamaniz gerektigi kanaatine vardim ben. Bence ortak bir seyler yapip (mesela bir yemek olabilir ) guzel guzel konusmayi deneseniz ama alttan alarak anlasarak sonucta bi bebek var ortada ve siz zorlu bir surec sonrasinda sahip olmusunuz bu surec de yipratmistir sizi..
Maalesef şöyle bir gerçek varki; arkasında annesi babası olmadığını bilince böyle ezebiliyorlar ve seviyeyi yerlere indiriyorlar canım..Emin ol arkanda baban yada kardeşlerinin varlığını hissetse bunların 10 da 1 ini yapamaz..Sahipsiz gördüğünden ve seni ona mecbur olduğunu hissettiğinden..Allah ıslah etsin diye dua etmekten başka birşey yok mlsf canım..Çünkü saygı bu derece gittimi bidaha hiçbişey eskisi gibi olmuyorİnşallah bebeğiniz size mucizesiyle gelirde bişeyler çok zorda olsa düzelir..Allah yardımcın olsun cnm
Bende bugun ilk tuttum.. Zorlanırm sandım ama iştahım çok kapalı zaten tutmasam bile acıkmıyorum.. Bulantı ve istiğfar azaldı o yüzden bir mazeretim kalmadı tutacağım :)Benim dr um tutmamam gerektigini soylemisti oglumda simdiki gebeligimde de sormadim hic ama zaten tutmaya mecalim yok bikac saat ac kalsam afedersiniz cikariyorum
Benimde hasimatom var her gittigim ozel hastane tahliller icin ayni seyi söylüyor ben de ilk dediklerinde karsolastirmis ve ayni olduğunu soylemistim. Ilk basta acaba mi diyordum ama simdi icim rahat sağlık ocaginda yaptiriyorum tahlillleri. Hamilelik basinda yuksel di mi tsh in ilac dozunu arttirdiniz miCuteMom bir de haşimato hastası olduğum için ayda bir endokrinologa gidiyorum . Bak o kadın Doğum dr um gibi değil , tüm tahlilleri memorial da yaptırmamı istiyor. Ona da rest çektim , sigortam yetersiz dışarıda yaptırıp getiriyim dedim. Yok uyuşmaz dedi önce. Tamam bir kere yapıp teyit edelim uyuşmazsa burada yaparız dedim ve eşleşti sağlık ocağı ile memorial sonucu. Ama artık ona da her ay gitmeyeceğim. Kendim her ay düzenli testimi yaptıracağım ama endokrinologa şeker yüklemesinde giderim ve Doğuma yakın.
Vücut nemli olunca kremi içine çekermiş hangi krem olursa olursun far etmezTamm canım çok sağol dustan sonra mı sürüyordun sen
Bende mi tutuyum napim hiç bi şey yemiyom cacık salata kahvalti hepsi bu yediğiminBende bugun ilk tuttum.. Zorlanırm sandım ama iştahım çok kapalı zaten tutmasam bile acıkmıyorum.. Bulantı ve istiğfar azaldı o yüzden bir mazeretim kalmadı tutacağım :)
Sağol canım insallah oluşmaz o çatlaklarVücut nemli olunca kremi içine çekermiş hangi krem olursa olursun far etmez
Benim çatlağım baya var bio oil sürüyorum geçiriyor sansliyim vucuduma yaradi bu yagSağol canım insallah oluşmaz o çatlaklar
İlk hamileliğinemi çatlak oldu canım yoksa şimdiki miBenim çatlağım baya var bio oil sürüyorum geçiriyor sansliyim vucuduma yaradi bu yag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?