2017 Aralık Anneleri

aynı seylerı bende okumustum. fazladan kasıt gunluk kullanım dozu ve vucudun ihtiyacını goz onunde bulundurmak. eksikliği olan biri 800 mcg kullanabılırken normal bı hamıle 400mcg kullanıyor gıbı...

Kızlar ben kendimi pek hamile hissetmiyorum kötü birşey mi oluyor karnımda yumuşak kuruntu mu yapıyorum acaba
ben de sirt ustu yatinca filan bebegin varligini hissetmiyorum sanki hiç bebek yok gibi filan bulantilarim ve halsizligim hala var bunlar hissettiriyor sadece bir de gobegim buyumus bunu farkettim bu sekilde icimi rahatlatiyorum

aynı seylerı bende okumustum. fazladan kasıt gunluk kullanım dozu ve vucudun ihtiyacını goz onunde bulundurmak. eksikliği olan biri 800 mcg kullanabılırken normal bı hamıle 400mcg kullanıyor gıbı...
Arkadaşım hamile kalmadan önce 5 sene kullanmış Ve oğlu otizmli şu an. Yani arkadaşım ona bağlıyor. Doktor da bana 3 ay kullan 1 ay bırak demişti hamilelikten önce. Ama hamile iken ihtiyaç arttığı için belki bu bırakma olayını uygulamıyorlar. Dr ile konuşmak lazım.

Eveeet benim Nifty için kanı az önce aldılar kızlar

Hemşireye 2li teste sadece kimyasal risk in bu kadar oranı düşük çıkması sizce neden olabilir dedim

Oda tabiki herşey olabilir bunu bilemeyiz ama bu sizdeki duruma göre şöyle bir yorumda yapabilirim belki o anda hastaydınız veya kanınızda bir mikrop vardı üşütmüştünüz yada ishaldiniz virüs vardı ama farkında değildiniz bunlar bile etkiler dedi
Şimdiki durumda bu basit saptırma ihtimalleri olmucak dedi
Bakalım artık

Benim gibi bu testlerin sonuçlarını bekleyen tüm anneler için hayırlısı

Güzel sonuçlarını bekliyoruz.

Herşey çok güzel olacak canım merak etme doktorunu ve hastaneni naçizane tavsiyem değiştir.

Kızlar ben hamileliklerin 9 ay 1 sene önce folibol kullanmaya başlıyorum, hemen gebe kalamadığım için bu süre 1 seneyi buluyor gün aşırı içiyorum düzenli kullanmıyorum.

Oğlumda doktorum tebrikler hamilesin dedi ve folikasit içiyorsan bırak dedi ve bıraktım ardından sadece demir hapı hangi ay kullanılıyorsa sadece onu içtim, ekstra hiç bir vitamin almadım. (Birde mide koruyucu)

Bu bebeğimde de kalp atışı için gidince folik içiyorsan bırak ben tavsiye etmiyorum beni biliyorsun dedi ve içmiyorum. Şu an hiç bir şey kullanmıyorum.

Gebelik bittikten sonrada bir tablet kan hapı kullandırdı o kadar başkada hiç bir şey içmedim ben.
Bende ihtiyaç harici kullanılan bütün ilaçların sentetik olduğunu düşünüyorum.

Balık hapı için bile balık bulamıyorsan bakliyat ye diyen bir doktorum var, hepsinin tarzı farklı tek tavsiyem kontrol altında olduğunuz doktora güvenmeniz.

Benım oglum tüp bebek soylemıstım sanırım
Ondada 20 gun onceden baslatmıslardı folık asıte
tedavıde 3 hafta suruyor , gebelık ogrenene kadarda 15 gun bu kadar sonra hemen vıtamın degıstırmıstık
Bunda ben oncesınde hıc kullanmadım ıyı ve yeterlı beslendıgımı dusunuyordum , umarım hata etmemısımdır
zıra folık asıt eksıklıgıde omurılık sorunlarına sebeb oluyor

Ben ilaç kullanmıyorum.Doktorum kan tahlili yaptı bana .ilk üç ay çok düzenli besleniyodum.bu aylarda oruç gibiyim.günümü salata ,süt ,kahvaltı cacık, böyle geçiriyorum inşallah bebeğim aç kalmıyordur. Bütün vitaminlerime baktı tam olduğu için ilaç yazmadı.

bende oglumdan once 15 ay kullandım. ogluma hamıle kaldıgım ay nasılsa olmuyo dıye kullanmadım.
suankı gebelıgımde de oncesınde kullandım ilk 4 hafta kullanmadım sonrasında da 166 mcg kullandım gunde 2 ay.

ben de 3 ay kullanıp bıraktım. nasılsa her şeyi yiyorum vitamin almayacağım.

Benmkıde tup benek canım folık asıtı corasprnı jelı 3 aya kadr kullanın dedıler yenı braktım gepsnıde smdı decavtle d3 damla vtamın kullanıyorm btek

Benmkıde tup benek canım folık asıtı corasprnı jelı 3 aya kadr kullanın dedıler yenı braktım gepsnıde smdı decavtle d3 damla vtamın kullanıyorm btek
Bende decavıt ve d3 damla kullanıyorum bırde ıyot hapı verdıler ıcmedım vallahı onu ya

Çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için

Herşey çok güzel olacak canım merak etme doktorunu ve hastaneni naçizane tavsiyem değiştir.

Kesinlikle değiştiricem ve eskisine koşa koşa gidicem
Eskisiyle zaten bu hamileliğim başlamıştı

Birde kızlar ben hamilelik öncesi panik atak tedavisi gördüm çok şükür geçti bitti ve yeni doktora da bunuda belirtmiştim
Bile bile yani o konuşmayı yaptı
Ve eşim dün sonuçtan çok benim tekrar atak geçireceğime korkmuş

Çok şükür birşey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…