Bana hep küçük dediler yorum bile yok yani ama özele gitmedim cinsiyet için belki onlarda görmüştü çoktan. Şu olsun bu olsun diye değil de merak iştee. Hayırlısı olsun hakkımızdaMERHABA BEN de tam öğrenemedim bana 11+1 günlükken özelde %80 kız dedilerdi dundde 15+1 dede erkege benziyo dediler
At bakalım canım kendınıde uzme ınsallah duzelır
umarım esın cok sınırlı degıldır , keske hata sende olsada sen duzeltsen
Her kes kavga ediyo.Bi şey olmaz bebeğine merak etme.benim eşimde sinir var.bir bardağı bile sorun eder ama ben hep susarım.siniri geçene kadar karşılık versen daha kötü olacak her şey.sakinleşince konuşuruz çözülür gider.bazende takmamak lazım herseyi ye iç yat.Kzlar. Motalım cok kotu esımle sureklı kavga edıyorz hep dahada kotuye gıdıyo ınsallah bebegıme bısey olmaz bu sıkntı arasında
Hangılerını sen yazdın canım anlayamadım amaCagrdnmı annengılı
Yok cagirmadim arada deyiver
Mustafa dort oniki calisiyo
Nıye cagrmıyon dedımya aksam
Oglen ararim
Tamam dedin aksam ben duymadim cagir dediginide dedin diyelim tmm
Unuttum desene sen ona
Aradm ben annenı
İsin varsa isine bak hadi sen
Bos konusma
Mesaj atma bana.
Olmaz atıyım nolur
Devletin sigara paketlerine uyguladigi sagliga zaralirdir Yazisi gibi sinin paketindede piskolojiyi bozar ipe goturur cehenneme bir adim yaklastirir dokunma yazisi var biliyonmu
Noldu bu kadar sınırlenecek unuttun dedım ne dedım baska sen cok normal olmalısın ettgn laflara bak
Bilmeni istedim sadece hadi bay. Dokunmadan gectim sadece
Agzndan cıkan kelımelere dıkkat et haddını aşma benımde agzımı açtrma kalınma
Kaşınma
Canın gunlerce küsmek ıstıyo yıne heralde yok arıyon kavga etmeye git dısarda havla bana bulaşma gerızekalı seni
Elime eldiven giydim iki cumleden sonra cikarip atacam bulasmasin malum kasinan belli ettigin laflara bakarak ben sabirliyimdir benseni zamani gelsin iyi kasiyacam israr etme simdi olmaz sabirliyim zamani bekliyorum ben senin ne mal oldugunu nasil biri oldugunu cok iyi biliyorum
Ne dıyon sen ya nasıl konusuyon sen dengesızlıgınmı tuttu
Sen gel konusacaz acıklıcaksın bana bu lafları ne malmışım ben kasıyacakmıssın öylemı gorelım bakalım
Bak cnm yazsma bunlar bu kavga ayrılmaya kadar dayandı ne demısımde bu kadar uzamış annesglı ıftara cagrcaktı untmus unuttun demı dedım buralara geldı
Kızlar ben hamileliklerin 9 ay 1 sene önce folibol kullanmaya başlıyorum, hemen gebe kalamadığım için bu süre 1 seneyi buluyor gün aşırı içiyorum düzenli kullanmıyorum.
Oğlumda doktorum tebrikler hamilesin dedi ve folikasit içiyorsan bırak dedi ve bıraktım ardından sadece demir hapı hangi ay kullanılıyorsa sadece onu içtim, ekstra hiç bir vitamin almadım. (Birde mide koruyucu)
Bu bebeğimde de kalp atışı için gidince folik içiyorsan bırak ben tavsiye etmiyorum beni biliyorsun dedi ve içmiyorum. Şu an hiç bir şey kullanmıyorum.
Gebelik bittikten sonrada bir tablet kan hapı kullandırdı o kadar başkada hiç bir şey içmedim ben.
Bende ihtiyaç harici kullanılan bütün ilaçların sentetik olduğunu düşünüyorum.
Balık hapı için bile balık bulamıyorsan bakliyat ye diyen bir doktorum var, hepsinin tarzı farklı tek tavsiyem kontrol altında olduğunuz doktora güvenmeniz.
Resmen hayallerimin doktoru yaaa. :) Ben doktoruma istemiyorum dediğim halde hamilelik boyunca folik asit kullanacaksınız diyor.. Cnm sen hangi şehirdesin doktorun kim?
Esım cok kinci untmaz bı tartsmayı kavayı bu yuzden hc btmıyo sorunlar bıde hıc bnde hatalıydım demez
Kaç yaşındasın?Kızlar bunalttysam ozurdılerı. Ama bnde cok bunaldım gercekten bendemı hata sımdı hep bule ucgun ıyysek besıncı gun bule sebeplerden bosanmalıl oluyorz
Evet ya ben meyve yedim iki gün önce elimi karnıma koydum hafiften bi kıpırdama hiss etdim ondan sonra tık yok ama:)hareket etseydi bu karetelar kurtulurduk.
Her kes kavga ediyo.Bi şey olmaz bebeğine merak etme.benim eşimde sinir var.bir bardağı bile sorun eder ama ben hep susarım.siniri geçene kadar karşılık versen daha kötü olacak her şey.sakinleşince konuşuruz çözülür gider.bazende takmamak lazım herseyi ye iç yat.
Kocaelideyim ben ama doktorum Pendikte.. Oraya gidiyorum. En son ramazandan önce gittm yolladı beni ramazanın sonuna gel dedi :)İstanbuldayım ben sen neredeydin? Ona göre yazayım sanki çok deşifre oldum buralarda
Hangılerını sen yazdın canım anlayamadım ama
Ben baya bi yorum okuduktan sonra Mustela'nın kremi ve yağını sipariş ettim bugün. İçerik olarak paraben, alkol, kafein vs içermiyor. Çok marka var baya kafa karıştırıcı ama hiç yoktan iyidir deyip siparişi verdim. karınlar büyüyor yavaştan :)Günaydın kızlar.. Bende çatlaklar için yağ almayı düşünüyorum ama önce sizin fikirlerinizi bekliyorum. Tahlil yaptıran arkadaşlara da hayırlı sonuçlar diliyorum
Bak canım oruç tutuyorsa bu ay onu mazur gör derim, ama kötü adam da kötü kadın da çekilmez.
Hamilelik zor, lohusalık daha zor bebek.
Madem hamilesin madem bu adamdan tüp bebek yapacak kadar sevmişsin biraz daha bekle derim.
Ama şunu diyeceğim gaza getirmek değil bu hayatın bana öğrettiği BİR ŞEY OLMUYORSA ZORLAMAYACAKSIN
Kaç yaşındasın?
Hayırlı olsun ismi çok güzelKızlar ben yine okuyamadım mesajları inşallah yolundadır hersey. Ben doktordan çıktım çok şükür her şey yolunda ve KIZIMIZ olacakmış çok şükür herşey kabulumuzdu zaten hic farketmezdi bizim için bu doktorda doğruladı kız dedi :)gulii7 canım listemize kız ve isminide Ela Özüm olarak ekleyebilirsin :)
Ben baya bi yorum okuduktan sonra Mustela'nın kremi ve yağını sipariş ettim bugün. İçerik olarak paraben, alkol, kafein vs içermiyor. Çok marka var baya kafa karıştırıcı ama hiç yoktan iyidir deyip siparişi verdim. karınlar büyüyor yavaştan :)
Canm orucla ılgılı degl ya hep buleydık sahada beter olduk gıdecek byerım olsa allah sahıt bı an durmazdım ıyıce kuculttum kendımı sevgmde kalmadı. Babane dedeyle buyudum zatn anne baba yok sayılr bu yuzden bu kadr baglandm guvendım zatn ama bıs cıktı bnmmde hayalarm oldu elbet ama olmuyo ıste blmıyorm nolcak allah buyuk.
İnsallah öyledir ama ben artık kullanmamaya karar verdim sonuçta ilk 3 ay bittiAslında pek çok kaynakta fazlası dışarı atılır diye yazıyor. Ama bir yerde de fazlası otizme sebep olabilir diye okumuştum. Burada fazladan kasıt Ne onu bilemiyorum . 5 sene kullanmak mı ? 9 ay kullanmak mı? İlk Doğumda hiç bırakmadık eleviti ve emzirirken de hasta olmaya çok müsait vücudun şu an devam et demişti. Ve ben yaklaşık 1 yıl kullandım. Herhalde bu vitamin içlerindeki dozaj az olduğu için zararı Yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?