2017 Aralık Anneleri

MERHABA BEN de tam öğrenemedim bana 11+1 günlükken özelde %80 kız dedilerdi dundde 15+1 dede erkege benziyo dediler
Bana hep küçük dediler yorum bile yok yani ama özele gitmedim cinsiyet için belki onlarda görmüştü çoktan. Şu olsun bu olsun diye değil de merak iştee. Hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar bunalttysam ozurdılerı. Ama bnde cok bunaldım gercekten bendemı hata sımdı hep bule ucgun ıyysek besıncı gun bule sebeplerden bosanmalıl oluyorz

At bakalım canım kendınıde uzme ınsallah duzelır
umarım esın cok sınırlı degıldır , keske hata sende olsada sen duzeltsen

Esım cok kinci untmaz bı tartsmayı kavayı bu yuzden hc btmıyo sorunlar bıde hıc bnde hatalıydım demez

Kzlar. Motalım cok kotu esımle sureklı kavga edıyorz hep dahada kotuye gıdıyo ınsallah bebegıme bısey olmaz bu sıkntı arasında
Her kes kavga ediyo.Bi şey olmaz bebeğine merak etme.benim eşimde sinir var.bir bardağı bile sorun eder ama ben hep susarım.siniri geçene kadar karşılık versen daha kötü olacak her şey.sakinleşince konuşuruz çözülür gider.bazende takmamak lazım herseyi ye iç yat.

Hangılerını sen yazdın canım anlayamadım ama

Resmen hayallerimin doktoru yaaa. :) Ben doktoruma istemiyorum dediğim halde hamilelik boyunca folik asit kullanacaksınız diyor.. Cnm sen hangi şehirdesin doktorun kim?

Resmen hayallerimin doktoru yaaa. :) Ben doktoruma istemiyorum dediğim halde hamilelik boyunca folik asit kullanacaksınız diyor.. Cnm sen hangi şehirdesin doktorun kim?

İstanbuldayım ben sen neredeydin? Ona göre yazayım sanki çok deşifre oldum buralarda

Esım cok kinci untmaz bı tartsmayı kavayı bu yuzden hc btmıyo sorunlar bıde hıc bnde hatalıydım demez

Bak canım oruç tutuyorsa bu ay onu mazur gör derim, ama kötü adam da kötü kadın da çekilmez.
Hamilelik zor, lohusalık daha zor bebek.
Madem hamilesin madem bu adamdan tüp bebek yapacak kadar sevmişsin biraz daha bekle derim.

Ama şunu diyeceğim gaza getirmek değil bu hayatın bana öğrettiği BİR ŞEY OLMUYORSA ZORLAMAYACAKSIN

Canım esım uzatır kın tutar kuser hep byle tek taraf kın tutup uzatnca sen ne zamana kadr susarsınkı dayanamıyo ınsan ı sallah rabbım hayıtlı bır yol gısterr

İstanbuldayım ben sen neredeydin? Ona göre yazayım sanki çok deşifre oldum buralarda
Kocaelideyim ben ama doktorum Pendikte.. Oraya gidiyorum. En son ramazandan önce gittm yolladı beni ramazanın sonuna gel dedi :)

Günaydın kızlar.. Bende çatlaklar için yağ almayı düşünüyorum ama önce sizin fikirlerinizi bekliyorum. Tahlil yaptıran arkadaşlara da hayırlı sonuçlar diliyorum
Ben baya bi yorum okuduktan sonra Mustela'nın kremi ve yağını sipariş ettim bugün. İçerik olarak paraben, alkol, kafein vs içermiyor. Çok marka var baya kafa karıştırıcı ama hiç yoktan iyidir deyip siparişi verdim. karınlar büyüyor yavaştan :)

Canm orucla ılgılı degl ya hep buleydık sahada beter olduk gıdecek byerım olsa allah sahıt bı an durmazdım ıyıce kuculttum kendımı sevgmde kalmadı. Babane dedeyle buyudum zatn anne baba yok sayılr bu yuzden bu kadr baglandm guvendım zatn ama bıs cıktı bnmmde hayalarm oldu elbet ama olmuyo ıste blmıyorm nolcak allah buyuk.

Hayırlı olsun ismi çok güzel

Aynen benim karnım kaşınmaya başladı bile. O yüzden bende araştırıyorum bakalım karar vericem inşallah

Birbirinize karşı saygıyı koruyun en azından saygı olmadan hiçbişey yürümüyor.

İnsallah öyledir ama ben artık kullanmamaya karar verdim sonuçta ilk 3 ay bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…