Kizlar kullandiginiz sampuan, vucut kremi falan gibi urunlerde paraben,sulfat falan olup olmadigna dikkat ediyormusunuz acaba?
Dikkat eden varsa eger onerebileceginiz urun varmi ?
Canım ben şampuan olarak normal pantene kullanıyorum ama genital bölge temizliği için için doktorumun önerisi üzerine sebamed jel sabun aldım Ph seviyesi 3.5 çok akıntı geliyor ya zararlı bakteri üremesin diye. Doktoruna sorup alabilirsin sen de. Bizim için en önemli şey vajinal enfeksiyondan korunmak çünkü. Bunun için genital temizlik ve bol su içmek yeterli dedi doktorum.
Sorma..Bende şimdi ayrıntılı ultrasonu düşünüp onun için dua ediyorum..Resmen üniversiteye hazırlanır gibi her anımız sınav..Allahım hepimize güzel sonuçlar aldırıp, güzel sağlıklı yavrularımızı bağışlar inşallah..
2 ay boyunca hiç gitmeyecek misin yani. Ben 3 hafta zor dayanıyorum valla :)) bu arada herşeyin in iyi olmasına çok sevindim canım allah bağışlasın inşallah
Kizlar kullandiginiz sampuan, vucut kremi falan gibi urunlerde paraben,sulfat falan olup olmadigna dikkat ediyormusunuz acaba?
Dikkat eden varsa eger onerebileceginiz urun varmi ?
2 ay boyunca hiç gitmeyecek misin yani. Ben 3 hafta zor dayanıyorum valla :)) bu arada herşeyin in iyi olmasına çok sevindim canım allah bağışlasın inşallah
Bende gitmek istiyorum ama babam ve kv zararlı diye çokta memnun deyiller onun için doktoru dinleyip iki ay dişimi sıka bilsem gitmiycem canım:) çok teşekkür ederim bu arada İnşAllah hepimiz güzel haberlermizi paylaşırız burda
Bende gitmek istiyorum ama babam ve kv zararlı diye çokta memnun deyiller onun için doktoru dinleyip iki ay dişimi sıka bilsem gitmiycem canım:) çok teşekkür ederim bu arada İnşAllah hepimiz güzel haberlermizi paylaşırız burda
Ben de ultrasonu zararlı sanıyordum ama iki farklı doktora sordum ki birine sonsuz güveniyorum kesinlikle bir zararı yok dedi. Yani radyasyon gibi bi şey yaymadigi için bebeğin gelişimine etki etmez zaten mantıken de. Ama sadece muayene esnasında hareket ettirmek için biraz baskı yapıyor ya doktor belki bebek rahatsız olabilir bu durumdan. En fazla bu olur yani. Ama tabi doktorun iki ay dediyse bi bildiği vardır
Gunaydin kizlar ben grip oldum ya basim dünden beri feci agriyo burnum tikaniyo ve hapsirik var ama basimin agrisi cok fena dayanilmaz oluyo dun parol ictim biraz rahatlatti ama grip olunca hamilelikte ne yapilir cabuk atlatmam icin ne yapmam lazim kizlar bana yardimci olun tecrubeli anneler