2017 Aralık Anneleri

13 +3te % 80 erkek demişti ..üniversite HST gittiğim için ayrıntılıyi önceden ayarlamamiz gerekiyo yoğunluk olduğu için. .ben bu arada 1 kaç gündür hareketleri hissediyorum hafiften

Hmm anladım cnm, aa hadi kesinleşmesine az kaldı oglusunun. Bizimkide kıza benziyordu 12. Haftada bakalım birdahaki gitigimizde kesinleşir. Bu arada ilk gebelikmi? Ben daha hiç birşey hissetmiyorum ilk olduğu için olabilir belki:)))

Evet cnm evet, sanki ters hareket yapmışım gibi tutulur ya öyle. Oturup kalkarken extra destek almam gerekiyor yada yatakta dönerken poflaya poflaya :))) diyorum şimdiden boyleyse sonuna doğru napcaz

Günaydın kızlar... Hayırlı Kandiller olsun inşallah. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Baş ağrısından gözlerimi açamıyorum yine. Bu yaşıma kadar başımın ağrıdığını bile çok nadir hatırlarım ama son zamanlarda beynim çıkacak sanki yerinden
Al benden de o kadar bugün hatta gece basladi 12 haftada baslarmis çoğunlukla sonra azalarak geçermiş. Kan hacminin artmasindan kaynaklaniyormus. Haftalarimiz ayni bundandir herhalde. Gebeligin son üç ayinda tansiyona bagli olabileceginden önemliymiş ama bunlar gecicidir kurtuluruz insallah. Doktora soran olursa bize de yazsin rahatlayalim

Cumartesi günü soracağım doktora bende de var birde progestan kullanıyorum

n

Benim 2.ve 13 yıl aradan sonra olucak FSH yüksek olduğu için doktorlar cocuksahibi olamazsın dediler tüp bebek olmaz dediler bende belki çocuğum olduğu için normal hayatıma geri dondum ama içimde hep bir umut oldu belkide çok kafaya takmayip beyin rahatlayinca oluyomus demekki hamile olduğumu öğrenince inanamadım ilk defa çocuk sahibi olucakmis gibi heyecanlıyım ve tedirginim ilkinde çok rahattim hiç test vs yaptirmamistim bunda heryerde bişey duyunca ister istemez kaygilaniyorum bunda teknolojinin payı büyük hergün araştırma yapıyoruz yakında bizde prf oluruz

Kızlar sonuçlar nasıl doktorum senelik izine çıkmış gösteremedim.

Eklentiler

• image.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ikili test sonucumu şimdi aldım. Down sendromu ve trisomi 18/13 düşük risk diyor ama dikkatimi çeken bi yer oldu yorumlarsanız sevinirim. HCG değeri ve PAPP-A değeri oldukça yüksek. Bunun nedeni nedir?

Eklentiler

• sonuçç.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…