2017 Aralık Anneleri

Kızlar ikili test sonucumu şimdi aldım. Down sendromu ve trisomi 18/13 düşük risk diyor ama dikkatimi çeken bi yer oldu yorumlarsanız sevinirim. HCG değeri ve PAPP-A değeri oldukça yüksek. Bunun nedeni nedir?

Canm ewt rısk cıkmamıs. Dıger degerler dıkkate alınıyomu blmıyorm dktrn syler gerekuyosa

Benmde omzlarım agrıyo sankı yuk varms gnı

Bnde ılk buldgmda bı kot alıcam hamıle ıcın olanakrdan bıtane sıyah aldım

Kızlar bu duayı bolca okuyalım ınsallah bebıslerımz ıcın kendımız ıcın. Mısluman kardeslerımz ıcın. Bolca okuyalım onsaallah brnmızı ıcınde dıger yaknlarımz ıcınde dua edelım. Rabbım agfedılen kullarndan eylesın bızlerı ınsaallah

Hayirli Kandiller arkadaslar.
Dualarinizda bize de yer verin.
Ayrica cinsiyet ögrenenler maasalah size ben artık rüyalardan gormeye basladim Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. rabbim hepimizin çocuklarını bize bagislasin saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.

Gözün aydın canım kilosu bendede çoktu ne kadat çıktı sende? Bende 174gr

Kızlar merhabalar saat 3 te cinsiyet için gidiyorum artık çok heyacanliyim uyuyamadım hiç .böyle güzel bi günde Allah herkesin kalbindekini hayırlısıyla nasip etsin dua edin bana da

amin allah kabul etsin

Bel ağrısı ben de var canım hatta topallayarak yürüyordum. youtubeda hamile yogası yasemin gözübüyük haftada birkaç gün onu yapıyorum ağrım hafifledi faydasını gördüm.

Gidiyor diye duydum benim de karnımda çok fazlalaştı

Gözünaydın canım..Gayet iyi çıkmış sonuçların:)) Bu sonuçlar eşine ve sanada moral olur ve bundan sonrasını huzur içinde tamamlarsınız inşallah..Çok sevindimmmn..:)

Cnm benim çok saol şükür iyi çıkmış insanda hep korku oluyor bunuda yendik. Artık sağ salim gelmelerini bekleyelim. Şu ayrıntılı ultrasonda inşallah güzel geçer

Cnm benim çok saol şükür iyi çıkmış insanda hep korku oluyor bunuda yendik. Artık sağ salim gelmelerini bekleyelim. Şu ayrıntılı ultrasonda inşallah güzel geçer
Sorma..Bende şimdi ayrıntılı ultrasonu düşünüp onun için dua ediyorum..Resmen üniversiteye hazırlanır gibi her anımız sınav..Allahım hepimize güzel sonuçlar aldırıp, güzel sağlıklı yavrularımızı bağışlar inşallah..

Kizlar kullandiginiz sampuan, vucut kremi falan gibi urunlerde paraben,sulfat falan olup olmadigna dikkat ediyormusunuz acaba?
Dikkat eden varsa eger onerebileceginiz urun varmi ?

Kızlar bu ayrıntılı ultrason ne zaman oluyo yani hangi haftalar arasında doktorumuz bu konuda bişey söylemedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…