- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kızlar ikili test sonucumu şimdi aldım. Down sendromu ve trisomi 18/13 düşük risk diyor ama dikkatimi çeken bi yer oldu yorumlarsanız sevinirim. HCG değeri ve PAPP-A değeri oldukça yüksek. Bunun nedeni nedir?
Canım bel ve sırt ağrısı bu haftalarda normalmiş bi hormon salgilaniyormus o yüzden oluyormuş. Ağrıların nasıl ben de bel ağrısı şimdilik yokta sırtım bu sabah feci ağrıyor sanki tutulmuş gibi yatakta dönerken bile zorlanıyorum. Seninki de tutulma ağrısı gibi mi
kızlar bayramda ne giyeceğim derdine düştüm. Hiçbir kıyafetim bana olmuyor artık.
Karnım popom çok büyüdü. iki tane birbirinin birebir aynı hamile pantolonlarım var waikiki den aldım kendime göre başka bulamadığım için. onları da her gün giyiniyorum neredeyse. kendime uygun kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum.
İnsallah bayramdan önce güzel haberi alırsın da çifte bayram yaşarsınızMalesef
Bayramdan önce çıkarsa diye bir ümit bekliyorum
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
İnsallah bayramdan önce güzel haberi alırsın da çifte bayram yaşarsınız
Gözün aydın canım kilosu bendede çoktu ne kadat çıktı sende? Bende 174grÇok sevindim iyi olmasına.Benim bebeğimde iyiydi kıpır kıpırdı.%60 kız dedi kilosu cokmus.böyle giderse 4 kiloyu gecermis.Normal olma hayellerim yikildi.arada seker kacamaklari yapiyodum.simdi Hic yapmamaliymisim Kilolu Bebek olmamasi icin benden de bu kadar randövüsü olan ya da testi olan Herkes iyi haberlerle gelir Insallah
trkn0709 sonuçlarınızda sıkıntı yok hepsi düşük riskli çıkmış :)
Canm altta baska deger yksa rısk cıkmamıs cok sukur
amin allah kabul etsinKızlar 10.000 estagfurullah
10.000 elhamdulıllah
10.000 laılaheıllallah
Zıkrettım sızlerede hedıyem olsun
Rabbım saglık ısteyene saglık ewlat ısteyene ewlat hzuur sevgı ısteyen huzur versın. Cumlemıze bol bereketlı helal kazanc versın. Bızlerı cennetıne kabul edecek ıman basıp eylesın ınsallah. Ewlatları mızı saglkla kucagımıza almamızı nasp etsın mevlam guzel gnlerıbı gostersın bize. Kımın ne sıkntısı dersı varsa ferahlıga ulassın hayrlısıyla ınsaallah.
Gözünaydın canım..Gayet iyi çıkmış sonuçların:)) Bu sonuçlar eşine ve sanada moral olur ve bundan sonrasını huzur içinde tamamlarsınız inşallah..Çok sevindimmmn..:)Kızlar sonuçlar nasıl doktorum senelik izine çıkmış gösteremedim.
Bel ağrısı ben de var canım hatta topallayarak yürüyordum. youtubeda hamile yogası yasemin gözübüyük haftada birkaç gün onu yapıyorum ağrım hafifledi faydasını gördüm.Hanımlar, ayrıntılı ultrason için tarih alanlar varmı? İstanbul'da tavsiye edilen yer varmi?
Bide sırt bel ağrısı var bende, gebelikten dolayimi acaba bilemedim yada tersini yattım?
Allah ragzi olsun cnm, Rabbim dualarini kabul etsin inşallah
Gidiyor diye duydum benim de karnımda çok fazlalaştıKizlar benim yüzümde tuyler bakinca belli etmeye baslamis cidden cok rahatsiz oldum
Az once iyice bir inceledim kendimi.
Simdi bu yuzumdeki tuyleri almaya da korkuyorum kokleri guclenir de sakal gibi cikar diye.
Canim sıkıldı. Kesin dökülüyor dimi dogumdan sonra?
Gözünaydın canım..Gayet iyi çıkmış sonuçların:)) Bu sonuçlar eşine ve sanada moral olur ve bundan sonrasını huzur içinde tamamlarsınız inşallah..Çok sevindimmmn..:)
Sorma..Bende şimdi ayrıntılı ultrasonu düşünüp onun için dua ediyorum..Resmen üniversiteye hazırlanır gibi her anımız sınav..Allahım hepimize güzel sonuçlar aldırıp, güzel sağlıklı yavrularımızı bağışlar inşallah..Cnm benim çok saol şükür iyi çıkmış insanda hep korku oluyor bunuda yendik. Artık sağ salim gelmelerini bekleyelim. Şu ayrıntılı ultrasonda inşallah güzel geçer
Tamam süper olur bana da haber et mutlakaWalla üşenmezsem oglen sonu saglık ocagına gtcem soruyum bakalım ne dıcekler
Cnm benim çok saol şükür iyi çıkmış insanda hep korku oluyor bunuda yendik. Artık sağ salim gelmelerini bekleyelim. Şu ayrıntılı ultrasonda inşallah güzel geçer
Sorma..Bende şimdi ayrıntılı ultrasonu düşünüp onun için dua ediyorum..Resmen üniversiteye hazırlanır gibi her anımız sınav..Allahım hepimize güzel sonuçlar aldırıp, güzel sağlıklı yavrularımızı bağışlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?