2017 Aralık Anneleri

Kızlar sağlık ocağı 3 defadır msj çekiyor gebelik kaydı için bekliyoruz diye aç mı gitmem gerek tahlil falan mı yapacaklar daha hic gitmedim saglik ocagına 12+5 im

Kızlar sağlık ocağı 3 defadır msj çekiyor gebelik kaydı için bekliyoruz diye aç mı gitmem gerek tahlil falan mı yapacaklar daha hic gitmedim saglik ocagına 12+5 im

Ben aç gitmedim canım tansiyon kilo ölçüyolar.bilgilerini alıyolar.testlerin yapıldıysa yapmıyolar bir daha

Bu yuuzmdekılere taktım kafayı ben smdıden byle olrsa doguma kadr bolr acıl cıldıyeye gıdıp bu krem falan yazdrmam lazım

Kizlar kullandiginiz sampuan, vucut kremi falan gibi urunlerde paraben,sulfat falan olup olmadigna dikkat ediyormusunuz acaba?
Dikkat eden varsa eger onerebileceginiz urun varmi ?
Cnm ben live clean adında şampuan kullanıyorum parabensiz sülfat yok Bi sürü sey yok Watsonstan aldım

Kızlar bugun doktora gittim kontrole
16+1 görünüyor Bebek dedi
4 boyutlu da gösterdi uyuyordu sıpa
%100 erkek dedi
Her sey normal cok şükür
20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır mutlaka dedi
He sey yolunda cok şükür

Gozunaydn cnm hep gızel haberler al ınsaalah

Kızlar sizde de ara ara rahim bölgesinde ani batma lar yada vajina bölgesinde ani batma lar oluyor mu böyle ince bi sizi şeklinde

Ben de doktordan geldim şimdi 4 boyutluda baktık her şey yolunda çok şükür. 11. Haftada erkeğe benziyor demişti bugün kesinleşti erkek bebeğim olacak nasipse. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:))

Allah bagslaaın cnm

detaylı ultrason mu zararlıymış?
yaptıracağımız en önemli test o diye biliyorum ben. nasıl istemez doktorunuz ilk defa duyuyorum istemeyeni.
Bilemedim ya benimde kafama takildi
Evet canim en iyisi doktoru dinlemek temmuz 2de cinsiyeti oyrenicez bir tek bakalim hayirlisi InwAllah

Kızlar 12.000 ıhlastan 500 eksıgım kaldı 50ser okurmusunuz yarn sabaha kadr olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…