2017 Aralık Anneleri

Günaydın herkese. Ben okul açıkken yataktan kazınarak kalkıyorum kapanınca uyuyamıyorum gün doğmadan uyandım yine. Geceleri çok erken uyuyup sabahta erkenden gözünü açan var mı benim gibi

Günaydın herkese. Ben okul açıkken yataktan kazınarak kalkıyorum kapanınca uyuyamıyorum gün doğmadan uyandım yine. Geceleri çok erken uyuyup sabahta erkenden gözünü açan var mı benim gibi

Günaydın. Ben varım cnm işi bıraktım bırakalı saat 6 da ayaktayım psikolojik galiba :)

Gnyd kızlar dun kontrolüm vardı cınsıyetını söyledi Allah nasip ederse bir kızım daha olacakmış ıkılı testim riskli çıkmıştı iyice baktı sıkıntı yok dedi herşey normal dedi ama 14+5 olması gerekirken 14+1 cıktı buna biraz üzüldüm açıkçası henüz daha doğru düzgün yeme yok bende onda mı acaba ya

Kızlar doktora gecen ay gittiğimde bir hafta önden demişti yani bu gittiğimde 16+5 olacaktı onun dediğine gore ama usgde bakıp 16+1 dedi bu değişim neden kaynaklanır bilen var mı

Günaydın kızlar. Ben de ne yazık ki erken Kalkanlardanım. Diyarbakır çok sıcak. İşim gücüm olmadığı halde sabah 5 te güneş gözüme gözüme giriyo.

Kızlar doktora gecen ay gittiğimde bir hafta önden demişti yani bu gittiğimde 16+5 olacaktı onun dediğine gore ama usgde bakıp 16+1 dedi bu değişim neden kaynaklanır bilen var mı
Canım ölçümle alakalı çok dikkatli ölçüm yapılırsa anca doğru sonuç verir. Doktorlar bazen baştan popoya rastgele olcuyorlar. En doğru ölçümü ikili test zamanı yapıyorlar canım. Ben iki farklı doktora gidiyorum biri 5 gün önde ölçüyor biri 1 gün önde ölçüyor. Hatta bazen aynı doktor farklı haftalarda farklı bile olcebiliyor ve iki doktor arasında her zaman 3 4 gün oynuyor

Daha söylemedinz mi valla helal olsun ben bunda öğrendiğim saat diliminde söyledim ama ikinci de bende söylemem herhalde

İlk gebeligim malesef 6 ayliken sonlandi bebeğim ölü doğdu. Ozaman bende herkese demiştim.. Bunda böyle oldu nedense hep kaybetme korkusu var. Bide benim 3.tüp bebek denemem 1. Ve 2. Denemeyi herkes biliyordu bunu kimseye demedik doğal oldu dicem. Lar anlatmak çok yorucu.

Bende erken uyanıyorum kızlar akşamda 10buçuk oldu mu uyuya kalıyorum.
Cinsiyetini öğrenenler benim gibi alışveriş yapmamak icin kendinizi zor mu tutuyorsunuz:)

Son düzenleme:
Kakao yağı kullanma yapıyor diye duydum ama... Var mı ki öyle bişey cidden

Kizlar b12 kullanan var mi migde bulantisi icin hastanede yattm bi gun cikarken b12 de yazmis

Günaydın kızlar.. Bende B12 kullanıyorum değerlerim düşük çıkmıştı. Eksik görmüşlerdir muhtemelen tahlillerinde onun için yazmışlardır.

günaydin kizlar.git gide istahim kapaniyo benim ya oruc gibiyim Valla uykudan gözümü acamiyom.

Ah canım benim ya bilmiyordum çok üzüldüm ama çok iyi yapmışsın bebeğin olmadığında seni çok uzmuslerdir eminim o insanların sevincine dw ortak olmasına gerek yok aslında bende benzer durumdaydim tedavi sürecinde çok yiprattilar etrafdakiler.
Bende 2 önce dayanamadım ilk defa bi takım aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…